'Supernanny' kiest voor CD&V Meeuwen-Gruitrode

Print
Wendy Bosmans, kinderpsycholoog, en bekend van het VTM-programma 'Supernanny', neemt op 8 oktober deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.
Wendy Bosmans krijgt bij CD&V Meeuwen-Gruitrode de tweede plaats op de lijst en is zo "de vrouw in de rug" van lijsttrekker en huidig burgemeester Lode Ceyssens.
Ceyssens pakte gisteren uit met de eerste naam van zijn CD&V-lijst. Met een BV, en dat is voor een gemeente als Meeuwen-Gruitrode toch wel een unicum: "Ik was blij over de toezegging van Wendy om onze CD&V-ploeg te versterken. Wendy is een inhoudelijk sterke kandidaat, een geëngageerd iemand, sociaal voelend en een persoon met een mening. Daarom past Wendy in onze vernieuwde en verjongde ploeg."
Wendy Bosmans is in het najaar opnieuw te zien in de tweede reeks Supernanny. Momenteel is ze aan de slag als zelfstandig opvoedingsdeskundige.
De interesse van Wendy Bosmans voor de gemeentelijke politiek is niet nieuw: "Er was al altijd interesse om op gemeentelijk vlak aan politiek te doen. CD&V staat voor het gezin, en dat maakte mijn keuze gemakkelijker. Ik wil de mening van de doorsnee Meeuwen-Gruitrodenaar verdedigen en ben zeker geen meeloopkandidaat."