Frans Billen hield tuinfeest voor 'Kom op tegen Kanker'

Print
"Dit ga ik ieder jaar blijven doen want het is nodig," zei Frans Billen zaterdagavond. In zijn zonovergoten tuinen waren in de loop van de namiddag een duizendtal bezoekers kwamen genieten van het groen, de zon en veel muziek.
Xandee, Tanja Dexters, Lisa Del Bo, Sabien Tiels en Maurice Dean traden er op voor Kom op tegen Kanker. Sabine De Vos, die zelf al twee keer met kanker te maken had, presenteerde het programma, samen met ex-Miss België Ellen Petri. Zij hielden een tombola en een veiling, geholpen door regerend Miss België Virginie Claes. Minister Dewael deed het hoogste bod op enkele petten en een hemd van Salim Seghers.

De ‘Thuis’-acteurs Marleen Merckx (Simonne), Vanya Wellens (Femke) en Steph Goossen (Swa) gaven acte de présence en gingen op de foto met hun fans. Ook Robbe De Hert en burgemeester Reynders kwamen langs. "We kunnen het geld dat hier wordt bijeengebracht al direct besteden," zei Hilde Neven, districtscoördinator van Kom op tegen Kanker. "In Houthalen is zopas het Kinderkankerdorp geopend waar 74 kinderen een week vakantie doorbrengen."