Spirit stelt kandidaten voor gemeente, provincie en district voor

Print
De partij spirit heeft donderdag haar kandidaten voorgesteld die tijdens de verkiezingen zullen opkomen voor de gemeenteraad, de provincieraad en de districtraad.
Voor de gemeenteraad staat senator Fauzaya Talhaoui op de zesde plaats op de kartellijst sp.a-Spirit. Guy Redig, adjunct-kabinetschef van minister Bert Anciaux, staat op een vijftiende stek. Op de lijst voor de provincie staat Fauzaya Talhaoui op twee en voormalig koepelvoorzitter en huidig voorzitter van Spirit Berchem Helmer Rooze op vier. In de districten Antwerpen, Berchem, Ekeren en Wilrijk vormt spirit een kartel met sp.a, in de districten Borgerhout, Deurne en Merksem is Groen! de derde partner. In het district Antwerpen staat Joris Giebens op de vierde plaats.
In het district Berchem is de derde plaats voor Arnold Peeters. Ook in de districten Ekeren en Wilrijk is de derde stek voor spirit met respectievelijk Luc Van Berlo en Annick Bracke. Het programma van Spirit, dat de kandidaten aankondigen als 'helder, met stevige accenten en een heel apart profiel', wordt binnenkort bekendgemaakt bij de opening van het nieuwe kantoor van Spirit Antwerpen.