Kylie Minogue plant nieuwe tournee

Print
De Australische popster Kylie Minogue is zo goed hersteld van de operatie die ze wegens borstkanker moest ondergaan en de daarop volgende chemokuur, dat haar eerder uitgestelde tournee door Australië alsnog van start kan gaan.
"Natuurlijk moet ze nog wel een paar bergen nemen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de tour in november kan beginnen", aldus haar concertpromotor Michael Gudinski. De tournee was aanvankelijk gepland voor mei vorig jaar, toen er plotseling borstkanker bij de zangeres werd geconstateerd.

De nieuwe tournee gaat Showgirl Homecoming heten en zal over een langere tijdsspanne worden uitgesmeerd dan gebruikelijk om Minogue niet onder te grote druk te zetten. "Ze heeft nog dagen waarop ze zich erg moe voelt, maar voor het overige is ze helemaal fit", aldus Gudinski. "Ik heb het afgelopen weekeinde bij Kylie gelogeerd en ze ziet er fantastisch uit. Ze heeft echt het moeilijkste achter de rug." Minogue werkt inmiddels al weer aan enkele nieuwe songs. Gudinski: "Je kunt Kylie niet tegenhouden."