Stones-tournee start 11 juli in Milaan

Print
De Rolling Stones starten het Europese luik van hun "Bigger Bang" tournee op 11 juli in het San Siro-voetbalstadion in Milaan. Dat heeft het management van de Stones vrijdag bekendgemaakt samen met een lijst van 21 concerten in 11 landen.
Een nieuwe datum voor het concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, dat op 1 juni had moeten doorgaan, is er nog niet.

De Europese Stones-tournee moest zoals bekend met een tweetal weken uitgesteld worden omdat Keith Richard herstelt van een val uit een palmboom enkele weken terug. De Stones hadden hun concertreeks in Europa normaliter aangevangen op 27 mei in Barcelona. Brussel was nummer drie in die reeks.
De thans aangekondigde concertenreeks start op 11 juli in Milaan en eindigt op 3 september in het Deense Horsens. De concerten die gepland waren in Barcelona, Madrid (Spanje), Brussel (België), Gothenburg (Zweden), Sint-Petersburg (Rusland), Bruno (Tsjechië), Warschau (Polen), Athene (Griekenland), Zagreb (Kroatië) en Frankfurt (Duitsland) zijn uitgesteld tot een niet nader genoemde datum. De optredens in Nurnberg en Leipzig worden afgelast. De nieuwe concertdata zullen binnenkort worden bekendgemaakt.