Lees hier de motivaties

Johnie Nijs

hcardyn

omdat ik een tuinliefhebber ben en wij in de zomer en de lente volop van ons 'paradijs in 't klein' willen genieten liefst met anderen (kennissen, buren, familie..).

Rolf DaenenOmdat dankzij onze krant, weg uit dit koude land!

kristel quintensIk ben het kotsbeu om achter het raam naar het rotweer te staren, ik wil de zon weer voelen!

Ariane VandeboschIk ben nu een chagrijnig wicht die snakt naar zonlicht!

Hilda NouwenMijn rug kraakt en kromt onder dagelijkse problemen, loodzwaar van regen en koude!

Ivo WetzelsIk verdien mooi weer omdat ik NU niet-de-best-maar-de-slechtst-gehumeurde-mens ben!

Bert LambrichtsIk verdien mooi weer omdat,ik er een gedicht over schrijf. Oh zonneschijn mijn, waarom wil je niet bij mij zijn? Ik mis je dag na dag, Ik smacht zo naar je zonnekracht. Daarom wil ik naar je toe komen, maar dat kan alleen in mijn wildste dromen. Dag zonneschijn mijn, wacht daar zo ver nu op mij. Klinkers Mariella Pampertstraat 14 3590 Diepenbeek 011/23.39.22 bertmariella@tiscalinet.be

Albert VerduycktIk heb op zolder met mijn hoofd tegen een balk gestoten en zag toen sterretjes. Ik zie evenwel liever de zon. Madeleine Bomans Oude-Heidestraat 57 3511 Kuringen

Annemie SchreursWaarom ik vind dat ik die reis verdien, wel, ik zaag niet over ons weer !

Lee Phillips35 jaar jong, en dit jaar precies 10 jaar op invaliditeit omwille van een kwaadaardig gezwel en bijbehorende operatie. Nu ook nog triestig weer. Het mag ook wel eens een keertje meezitten.

Els VanherleIk verdien mooi weer omdat jullie echt niet willen te weten komen hoe fel ik wel kan zagen over het slechte Belgische weer! Wees gewaarschuwd !!!

Tine BijnensNa regen komt zonneschijn...na Magriet en Willy kom ik eraan...stuur mij maar naar Griekenland...want ik ben er zeker van dan komt de zon in't land...LIMBURG WERELDBURGER

marleen BernaerdtsIk verdien mooi weer omdat ik er klaar voor ben.

willy smeersik verdien mooi weer omdat ik niet goed meer functioneer als hulpverlener en brandweerman.

hubert janssenIk verdien deze vakantie omdat ik dit jaar hard gewerkt heb en ze is lekker gratis,hihihihi!!!!!!!

Tilly PeetersIk verdien mooi weer omdat ik graag eindelijk eens mijn zomerkleren zou aantrekken.

willy HuybrechtsIk verdien mooi weer omdat ik dit jaar 25 jaar ben getrouwd, en omdat het ondertussen 25 jaar geleden is dat ik en mijn echtgenote er eens onder ons tweetjes zijn tussen uit geweest.

tielens lutgardemijn batterijen plat zijn, en dringend moeten opgeladen worden. Bosmans - Tielens erpekommerweg 7 3990 peer tel : 011 63 42 63

Jeannette Meeuwissenik ben het janken over de regen beu daarom bestel ik een wolk die drijft naar de zon

Eric SwinnenHet crossseizoen heeft lang genoeg geduurd en ik moet mijn zomervoorbereiding kunnen beginnen voor Dwars door Hasselt!

kathleen neyensIk ben normaal het zonnetje in huis maar door al die regen verdwijnt ook "dit" zonnetje wel eens... spijtig hè?

Karel Vrankenwant mijn spieren kraken en mijn scharnieren piepen er moet iets aangedaan worden.

Vicky PagnaerIk verdien mooi weer omdat... Mijn man in een depressie zit! 1403 Maris Hervé Ik verdien mooi weer omdat het gras in mijn tuin, dat nu al twee weken niet gemaaid kan worden door de nattigheid, zo hoog staat, dat ik er niet meer in kan 'zonnen'. Daardoor ben ik aangewezen op een zuiderse zon. Bijkomend voordeel is dat ik het maaien ook kan uitstellen.

leo simonsomdat ik gewed heb voor een bak Duvel dat ik de reis ga winnen

IRENE STEVENSOM DAT IK HET MOE BEN OM VOOR ANDEREN MOOI WEER TE MAKEN EN ZELF IN DE KOU TE BLIJVEN STAAN.

Kristien EerdekensVul aan: "Ik verdien mooi weer omdat..." Ik al een half jaar op zoek ben naar werk, en als schoolverlater dit niet gemakkelijk is. En ik telkens te horen krijg dat ik "te weinig ervaring" heb. Hoe kan ik die dan ooit opdoen???

Roland Nelissenmijn vrouw bij de bakker werkt en ook wel eens een ander melodietje wil horen dan van...over het weer zitten zagen.

Tim MeistersIk verdien mooi weer omdat ik ben serieus allergisch voor Belgisch regenweer. Zeker tijdens de maand juni. Mijn dokter zegt dat er maar één oplossing is, namelijk mooi weer bestellen bij Het Belang Van Limburg. Bij deze dien ik mijn bestelling in.

ronny de boelMet al dat water haalt ge op een terras zeker gene kater.

Joseph NevenSTOPPEN MET ZAGEN! STOPPEN MET ZAGEN! jaaaaaa maar dan zonder die regenvlagen.

john putzeysIk heb pas een week verlof achter de rug. Een week vol regen. Om dit te compenseren, wil ik nu een week naar de zon, zodat ik terug zonnetje ben op het werk.

Herman VandoorenDat Belgische rotweer is zo stresserend dat je gezondheid er gaat onderlijden, zodoende mooi weer is alles voor mij en dan voel ik mij ook opgewekt en blij.

Brigitte Reynersje het belang van limburg overal kan volgt waar je ook bent ,het is niet te doen zonder jou lief krantje uit limburg !

davy buelenomdat ik nu warme choco moet drinken en dat ik normaal op terras zit met een cocktail om af te koelen.

raf meykensIk verdien mooi weer omdat ik dringend moet afkicken na een overdosis slecht weer want ik vertoon al rare nevenverschijnselen!

sara waeytensOmdat mijn verjaarsdagbarbeque niet in het water mag vallen...

Ronald HackenEnough is enough! Mijn geduld is op! Ik wil een weekje naar de Griekse zon dan nog langer te blijven wachten op een zomers weersberichtje voor ons kille Limburgse regenland.

arnold janssenomdat het weer is gelijk mijn mama ze blijft erover zeuren en klagen en daar word ik toch zo moe van hé

wies philipsenvaccineer bij pokkenweer

Paul ClaesIk kan niet meer helder denken , we moeten zon hebben

jean janssenIk verdien die reis omdat ik de Heer Willy Ielegems zijn hogedrukreiniger wil meenemen zodat die weer terug werkt

louis wittersben op 3 juli 25 jaar getrouwd,na 25 jaar liefde en ambras mag het zonneke wel schijnen.

Jos RENIERSOMDAT IK MIJN REGENSCHERM HIER NIET ALS ZONNESCHERM KAN GEBRUIKEN !

evie snoeckxIk verdien mooi weer omdat... mijn nieuwe bikini ondertussen al weer bijna uit de mode is :o(

bart BervoetsOmdat mijn dochtertje niet de hele tijd het zonnetje in huis kan zijn....

katja schildermansIk zou die reis graag aan mijn moeder geven, daar zij jarig is op 8 juni, ze wordt dan 60 en daarvoor zou ik ze eens extra in het zonnetje willen zetten, maar dat gaat moeilijk met dit weer hier....

Gijbels FreddyGeef mijn regenjas een beetje rust, zodat ik kan gaan luieren aan de Turkse kust.

stijn leyssensIk verdien mooi weer omdat deze koude put al diep genoeg uitgegraven is!!

pierre hansenHelp!! men stopt mij in een hondenhotel,want door dit hondenweer ben ik nu zelf aan het blaffen

Davy KnapenIk verdien mooi weer omdat regenbaden geen zicht is.

Steven MeynenIk verdien mooi weer omdat ik bij dit slechte weer aan het bouwen ben, ik nu in de gips lig, ik voor de tweede maal moet geopereerd worden en enkel kan toekijken naar mijn bouwmakkers. Ik kan ze zelfs geen biertje openen en daarom wil ik het grijze weer ontvluchten zodat mijn biertjes bediend worden.. gezondheid...

Reinhilde LeursIk wil nog wel eens een glaasje pure wijn, hier drink ik enkel water bij de wijn. Groetjes, Reinhilde Leurs

carl coopmansomdat het oude wijven blijft regenen in (rusthuis)Zonnestraal.

petra vrevenMijn man is vorige week met de motoclub naar Oostenrijk geweest en ze hebben daar 24 tot 26 graden gehad. Ik denk dat ik een reisje naar de zon verdien alleen maar om aan te voelen hoe 24 graden en meer aanvoelen van de zon. Ik ken deze temperatuur maar alleen voor de verwarming.

Lief Vos Bloemen hebben geen handen ze groeien ze bloeien ze geven wat ze zijn schoonheid vreugde ze kunnen niet grijpen ze kunnen niets nemen tenzij de ZON die schijnt voor iedereen ????????????????????????????????????????

Annouck BloemenJe hoeft geen mooi weer te hebben om geluk te hebben maar mooi weer maakt wel gelukkiger.

Godelieve JammaersIk verdien een weekje mooi weer omdat Eddy, Frank of Sabine er niet in slagen de zon naar ons nat winderig landje te halen.

Tessa WithofsIk verdien een week mooi weer omdat ik mijn reputatie van 'zonnetje in huis' moet hooghouden! En aangezien hier niet genoeg zon geschenen heeft, beginnen mijn batterijen na te laten.... Dus voor mijn eigen welzijn en zeker dat van mijn partner gun ik ons een weekje in de zon! Alvast bedankt!

rene defermeIk verdien mooi weer omdat ik dan eindelijk in een zetel in de tuin kan genieten van de bloemen die mijn man met veel liefde plant en verzorgt maar die hun beoogde doel nl. mij verrassen met hun schoonheid ,dreigen te verliezen omdat ze de kans niet krijgen om in volle zon tot bloei te komen.

Ine DextersIk verdien mooi weer omdat ik als enige Limburgse in Zwijndrecht tussen een hele hoop Antwerpenaren werk!!! Als er dus iemand een weekje rust en zon kan gebruiken, ben ik het wel!

Wendy TullenOmdat het in het BELANG van LIMBURG is dat ik als Limburger en WERELDburger goedgeluimd ben en dat kan enkel door het mooie weer.

Suzy Kesselsik heb dringend zonvitaminen nodig, anders loopt het uit de hand!

Inge MeertWaarom ? DAAROM !!!!!!

maria bosmansomdat gezeur kwijt te zijn van jan en alleman en om te genieten van het andere zonnetje indien het ook schijnt ginds

Bert Van den BoschIk heb echt wel een week zon verdiend omdat ... ik anders zou vergeten dat ik hooikoorts heb !

Els Van HamWij zitten de hele week al in een ijskoud lokaal in de school, want ze hebben de chauffage in de paviljoenen uitgedraaid. Tis hier rillen en beven. En dan moeten wij in deze omstandigheden hard nadenkwerk leveren. Dus bij deze vinden wij dat wij onze hersenen wel eens mogen verwarmen. Groeten Karolien en Els

simonne sneyersik word er zo moe van het slechte weer ,en wil naar de zon

Bart NijssenZoals velen zijn we rap uitgekeken op de zon. Ik zou dit echter graag cadeau aan mijn vrouwtje willen doen. Ik ben reeds sinds februari aan het sukkelen met mijn knie waaraan ik eind april uiteindelijk ben geopereerd. Hierdoor heb ik in het huishouden en het onderhoud van de tuin niet veel kunnen uitspoken. Een beetje zon zou ons alle twee zeer goed doen. Dank je.

Wendy PoldersOmdat mijn ouders gisteren vanuit Ibiza belden om te stoefen dat het er 35 graden is...

Werner JansenIk verdien mooi weer omdat mijn lieve kindjes en mijn Thaise vrouw dit verdienen ons zoontje van 2 gaat zo graag joggen in het park,dat zelfs dit niet lukt met zulk hondenweer!Hij is nu ook al verkouden! En ons kindje van 3 maand heeft dringend zon nodig, gewoon voor zijn gezondheid!Om dan nog mijn Thaise vrouw niet te vergeten,die afkomstig is uit het gemiddeld/jaar het warmste gebied ter wereld!

marjolein barteltsRegen, regen, regen..... en daar bovenop gaat mijn partner met vrienden voor een week jodelen in Oostenrijk. Heb ik niet een weekje zon verdiend???????

Bart Van GenechtenMijn vrouw verdient mooi weer omdat zij meestal het zonnetje in huis is. Maar met dit slechte weer zijn er hier ook wolken aan de hemel. Dus een weekje zon heeft als resultaat dat het voor iedereen nadien mooi weer is !! Daarom verdient mijn vrouw mooi weer ! En geniet ik zo ook van het mooie weer!

Kaatje HeirmanIk verdien mooi weer, want wit is gewoon mijn kleur niet.

Rene NEYSdoor al dat slechte weer doen mijn knoken zeer,dus stuur mij naar de zon zodat ik weer op mijn stukken kom

Frans VanheusdenOmdat ik al een tijdje met bronchitis zit, de pilletjes van de dokter niet helpen, zoek ik dringend het zonnetje om mijn bronchitis te verjagen.

karolien gielenIk zit in mijn laatste jaar kinesitherapie en heb gisteren mijn laatste stagedag gehad. Nu komen de examens eraan en op 3 juli begin te werken. Graag had ik voor het begin van de examens en voordat ik echt begin te werken nog eens even mijn batterij opgeladen aangezien de 10 maanden durende stage, thesis en alle werkjes, mijn energiepijl serieus hebben doen dalen

Veerle StevensIk verdien een reisje naar de zon omdat ik een paar heel stresserende zaken moet doen voor mijn werk en dus best wat ontspanning kan gebruiken. Daarenboven ben ik toe aan een nieuwe liefde in mijn leven, peace of cake in het zonnetje, met een cocktail in de hand. Tot slot heb ik zelf nog geen vakantie geregeld. Budgetair probleem en nog niet rondgevraagd wie er eventueel zou mee gaan. Als dit alles geen goede redenen zijn! :)

tim vanderwegenAl 1jaar en half niet ziek geweest. Altijd maar werken. Pas een huis gekocht, en daar alle tijd en verlof ingestoken om dit toch maar in orde te krijgen, en dit met dagen van 6u s'morgens tot 1u 2u snachts. Batterijtje is nu wel leeg. Het vooruitzicht om Bodrum de 1ste paar jaren niet meer terug te zien. En dan nog geen enkele BBQ kunnen houden. Dat is om mee te wenen :-) Denk aan ons, Vanwege tim en saskia

marcel goedermanszeker om mijn porei en selder en salade te laten groeien.

Robert RenaersIk verdien mooi weer omdat ik dan de gaskachel weer kan doven thuis.

Riney MulderIk ben vorig jaar vanuit de stad op het platteland komen wonen en heb bij het huis 7 schapen overgenomen. Dit jaar hebben ze gelammerd: de 1 had een doodgeboren, misvormd lam, de ander een lam die halverwege bleef steken en die ik zelf moest halen (eerst nog de moeder vangen!), 1 moederschaap had uierontsteking en moest ik zelf 's avonds een injectie geven (had ik nog nooit gedaan), 1 lam werd verstoten en moesten we de fles geven, 2 moeders zijn allebei 2 dagen doodziek geweest, daar heb ik uren per dag naastgelegen om te verzorgen, en heb daarnaast de lammetjes bijgevoerd met de fles. Ik ben OVERAL heen gereden om melkpoeder te halen, en biest, en medicijnen en injecties. Het resultaat? De hele kudde loopt weer gezond in de wei, en de lammtjes dartelen rond. Werkelijk een plezier om naar te kijken. Dus ik heb met al mijn dierenliefde wel een paar daagjes rust verdiend! 5872 Van Geel André Als ouders van een mentaal gehandikapte zoon van 25 jaar,vind ik dat wij eindelijk eens wat ZON VERDIENEN!

jos oomsomdat ik nog eens graag, iets fris wil eten met warm weer, tegen nu iets warm te eten met fris weer

Tony Speelmansik verdien mooi weer omdat ik graag s'morgens mijn belang van limburg op het terras in het ochtendzonnnetje lees en dit in ons huidig Belgisch weertje al lang niet meer mogelijk is.

Sara MoorsOmdat ik vergeten ben hoe het voelt om ROOD te bakken...

Elke LemmensIk heb dit jaar eens geen examens en omdat het zo slecht weer is kan ik niet veel doen behalve binnen zitten in de hoop een glimp op te vangen van de zon. groetjes Elke

christelle terwingheIk ben in het gips geweest, net toen het mooi weer was en heb begin mei eerder last van het goede weer gehad in plaats van deugd en nu ik dan eindelijk uit het gips was, begon het slechte weer. Nu mag eindelijk het goede weer wel komen en zeker voor volgende week want dan hebben we verlof! Hopelijk kan voor ons dan de zon wat schijnen! Groetjes. Christelle

isidoor steegenOmdat de winter veel te lang geduurd heeft. De Lente ook een ramp was. Alle dagen regen en koud,daar word je depresief van . Mijn hobby's niet kunnen waar maken tot op heden. Vriendelijke groeten .

Lisette Vangenechtenvandaag ontmoette ik Sarah. Moet er nog zand zijn in de Sahara ?

Ruth AertsAangezien ik deze maand (na een tweejarige avondopleiding) als reisagente afstudeer aan Syntra te Hasselt, zou ik graag mijn kennis ter plaatse even uit testen... .

Roger BraunsWij verdienen mooi weer, omdat iedereen dat eigenlijk verdient.

Pascal Verdonschot Van Elsentegen regen kan mijne cabrio niet tegen

rudi TimmersOmdat ik het laatste jaar heel hard gewerkt heb en mijn vrouw een beetje heb verwaarloosd

Kilian de Jagerfezafrea

Erwin DeumensMeer mooi weer, hier en nu meteen. Niet enkel Erwin, in het belang van Limburg.

Eddy RochusOmdat wij graag het zonnetje in huis brengen bij andere mensen. Daarom willen we graag het zonnetje ergens anders gaan halen, zodat we het kunnen binnen brengen bij anderen, zodat iedereen kan meegenieten.

Sara DuboisIk verdien mooi weer maar mijn papa nog meer! Daarom wilde ik hem deze trip voor vaderdag cadeau doen, gepaard met een dikke zoen!

jacky dekeyser ik verdien de zon !!!!! mijn man is op vervroegd pensioen hij is dus "altijd" thuis zelf werk ik full-time als ik thuis ben gaat hij anders eens fietsen of in den hof werken of wandelen maar nu ?? zit hij altijd binnen !! en dat werkt op mijn systeem ik wil ook eens wat prive een uurtje mijn gazet lezen of eens bijpraten met een vriendin aan de telefoon of op mijn gemak taken verbeteren voor school maar nee hoor het regent en hij zit droog binnen en speelt sudoku of kijkt tv of hangt op de canape hulp!!! dada marcella stappers lommelsakker 10-3910 neerpelt

rosalie bonoik ben nog nooit op reis geweest met mijn vriend omdat we 3 kindjes hebben en nog niet de kans hebben gehad ik hoop dat jullie deze wens kunnen waar maken zodat wij ook eens van de zon kunnen genieten vriendelijke groetjes rosalie

Daniella VerstraeteIk verdien mooi weer omdat je me kan vergelijken met een kip: rauw en ongebakken smaakt ze niet en ziet ze niet uit, duw je haar daarentegen in een oven en bak je haar mooi goudbruin, mmmm smullen maar! Eén klein verschil: mij kan je niet opeten...

Kurt BrouwersOmdat ook mijn vriendin het beu is dat ik zaag over het weer. Iedere dag vraag ik:"schatje, wanneer doen we het weer"?

Belinda CastellaniIk niet meer weet hoe de zon eruit ziet !!!

jolanda coxIk verdien goed weer want ik verdien weer goed, maar stilaan begin ik toch weer nattigheid te voelen.

haesen bertik verdien mooi weer omdat het weer hier gewoon klote is, en omdat wegens 2 inbraken in 1 maand tijd we nu geen geld meer hebben om op vakantie te gaan!! erg, ma tis gewoon zo!! greetz bert

guido smeetsmijn lach verzuipt in de regen. mijn batterijen zijn leeg. Met het Belang geraak ik terug op gang?

Silvie JanssenIk verdien mooi weer omdat ik al anderhalf jaar langs mijn schoonmoeder woon!

Evy WagemansIk verdien mooi weer omdat ik mijn ouders een mooi reisje wil kado doen. Mijn mama wil altijd wel eens een weekje op vakantie maar papa wringt een beetje tegen. Als ik hun een reisje kado doe, zal hij moeilijk neen kunnen zeggen.

Philomene Vrijenswant mijn poes krijgt er ook al grijze haren van !!!!

rita Paumen

Ester Laenenik verdien mooi weer omdat de vogels nu terugkomen van de zon en ik dan kan gaan

Sonja DeckersIk verdien mooi weer omdat ik mooi ben.

carine vandewyngaertIk verdien mooi weer omdat... ik ieder mens gelukkig wil maken. Nu geef ik ieder mens het zonnetje in mijn hart. Maar 't zou compleet zijn , indien de zon nu voor iedereen zou schijnen. Groeten carine

Yves LenaersMy kingdom for a horse .... maar een beetje zon via HET BELANG is ook al goed.

Erwin Vrankenwij verdienen mooi weer omdat mooi weer ons verdient!

Spyros RoumeliotisIk verdien mooi weer omdat ik, ten eerste, de weergoden om slecht weer heb gevraagd tijdens de blok - nu dus, en zoals iedereen ziet: gebeden aanhoord! En ten tweede, ik verdien goed weer, omdat ik dan mijn tweede wens voor dit jaar in vervulling zie gaan: GOED WEER! De derde wens kan enkel hbvl waarmaken: ik ben mijn vriendin een vakantie schuldig (",)

alex bleyenzoals de thermometer thuis zakt,zakt hij nergens

Nathalie LenaertsIk verdien mooi weer omdat ik geen geld verdien.

Natascha JanssenWeet je wat ik wil? Zonnecrème voor mijn bil. Om in de zon te bruinen tussen de griekse duinen!!

jeanine santermansIk denk dat ik zo'n reisje wel verdien omdat ik elke dag met de fiets ga werken en nu nog ALTIJD handschoenen nodig heb omdat het zo koud is!! En eigenlijk 'smorgens ook een muts (met de wind tegen!), maar dat durf ik echt niet meer dus heb ik nog meer kou! En tot overmaat van ramp had ik gisteren nog eens een platte band dus nu ben ik het echt wel beu!!!! 9581 Daniëls Carola ik verdien mooi weer omdat... door al die regen is mijn paraplu ROT en met het BELANGSKE op mijn kop DAT IS ZOT Carola Daniëls Vlasvenstraat 1 3640 KINROOI 089/701360 caroladaniels@hotmail.com

Guy Cuyxvan dat aanhoudend triestig weer doen al mijn botten zeer ze verlangen naar wat zonnestralen maar waar kan je die nu halen? enkel in één of ander zuiders land raken ze aan de beterhand

Maurice VanderheydenMijn hond wil niet meer buiten. Het gras is te hoog en hij plast graag droog.

Alfred VanhoefIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT BIJ REGENWEER DE KINDERTJES BINNENKOMEN EN IK MIJ DAN VOEL ZOALS EEN KANGOEROE...... Vanhoef Fredy Bosstraat 3 3960 Bree T. privé 089865788 T. bureel 089560675

Michèle Valkeneers-Van DyckWEER OF GEEN WEER, ...... IK WEET HET NIET WEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

liliane lenaerts ik zou willen bruinen en de zonnebank vind ik persoonlijk véél te duur en als het dan effen gratis kan hé hopelijk tot morgen groetjes liliane

Raf VandersmissenIk denk dat iedere limburger ondertussen aan mooi weer toe is en ik niet meer of minder dan mijn buurman en buurvrouw. De enige reden die ik kan bedenken is dat onze centen voorlopig prioritair gebruikt worden voor de afwerking van ons huis. Ruimte voor vakantie is er er niet in het budget. Ik wou dat ik kon zeggen dat we ons huis verwarmen met zonnenenergie en dat we dan ook de laatste maanden kou geleden hebben en ons niet warm hebben kunnen wassen. Jammer genoeg hebben wij aardgas !! groetjes

Desie Staerenis de zon in het land ... dan zal het niet in België zijn !!!

Davy KnapenIk verdien mooi weer omdat airco geen gratis optie was

dorien daemsOmdat mijn kat super ambetant is sinds het slecht weer is omdat ze dan nat wordt en ze dit serieus uitwerkt op haar baasje, ikke dus....

Ingrid GhijsensZo maar!!!!!!!!!!!!

Albert NeyensMijn vrouw is het zonnetje in huis, maar we kunnen ons toch niet blijven opsluiten !

Cindy Vanduffel

Veerle Evertsik verdien mooi weer omdat mijn anti-depressiva tegen het slechte Belgische weer op zijn en ik geen geld meer heb om nieuwe te kopen. Veerle Everts

Clara AlenIk als blondje verdien een zongebruind kontje.

Marcel SchildermansMijn vrouw is altijd het zonnetje IN huis. Zorgen jullie voor het zonnetje buitenshuis?

Silvie Van KeymeulenHoger - Lager? Neen Lager - Hoger

kathleen lambrigtsIk ben al sinds maandag op zoek naar een zon dag...

geert mordantGraag twee keer 80 kilo zon!

annick goossensomdat half bevroren deeltijds op het werk,mij even mooi weer mag geven om te dooien!!!!!

Raymond DeckersGeachte, Ik verdien mooi weer omdat ik het met anderen zou willen delen. Het is uitermate spijtig dat men het in het Zuiden moet gaan vinden maar hopelijk zou ik het kunnen meebrengen naar huis. Toen ik jong was hoorde ik eens een collega zeggen: "Hopelijk hebben de soldaten morgen goed weer". Toen ik vroeg of het morgen soms een speciale dag was voor de soldaten, kreeg ik als antwoord: "Neen, maar als zij goed weer hebben, hebben wij het ook". Met beste groeten. Raymond Deckers

Alfons WoutersWij hebben twee grote honden en elke dag ga ik daar 3 maal mee wandelen. Mijn vrouw zegt altijd het is geen weer om een hond buiten te laten Fons ga eens met de honden wandelen daarom tracht ik naar wat zon

marie quintiens....ik het hier beu ben, ik kan er niet meer tegen!

eddy VaneerdeweghOm eens van mijn pijnlijke spieren en ontstekingen verlost te zijn.Anderzijds om de zon mee terug naar hier te brengen zodat alle mensen in mijn omgeving ervan kunnen genieten.

kristien de waelIk verdien mooi weer omdat ik me net voel of we op het einde van de winter zijn (suf, moe, donker ...) en hopeloos wachten op het lentegevoel. Maar het lentegevoel komt niet met dit weer, straks zou de zomer beginnen... en we hebben nog geen lente gehad!

Nestor BusselsMooi. Weer om te genieten. Regen. Weer om te zagen.

Lieve TruyensReeds lange tijd zou ik eens graag alleen met mijn moeder op vakantie willen gaan. Aangezien mij man ook graag mee op vakantie gaat is het er nog nooit van gekomen. Mijn man is onderwijzer dus zou 9/6 onmogelijk mee op vakantie kunnen vertrekken, dus ... dit is het ideale moment om met mama op reis te gaan.

Roger LeursIk verdien mooi weer, omdat regen brengt zegen en ik genoeg gezegend ben.

Mia RamaekersIk ben cipier:" op het werk overbevolking en thuis overbewolking!"

carine libensomdat ik met de bliksem naar de zuiderzon wil verdwijnen

Frans LibbrechtAls troostprijs voor mijn 59-ste verjaardag. Mijn reuma snakt naar de zonnige warmte. Ik heb onnodig een regendouche geplaatst, ik kan buiten gaan staan!

Eddy MEYSMijn droogkast uitgeput is en dringend aan vankantie toe is.

Edwin Janssenomdat het weer vanzelf zou gaan

tilly vrijsomdat de vogels uit mijn brievenbus voor het eerst zijn uitgevlogen, ik hetzelfde zou willen doen

Cora MEIERIK WIL DE ZON ZIEN ZAKKEN IN DE ZEE, WIL DE ZON ZIEN ZAKKEN MET Z'N 2, WIL DE ZON ZIEN ZAKKEN, DE ZON ZIEN ZAKKEN, DE ZON ZIEN ZAKKEN NEEM ME MEE !!!

rita roosensIk verdien mooi weer omdat ik jarig ban vandaag.

Theo GaethofsHet is Wallonie weer Geen Vlaams weer

Kristien Swertsde weerman komt elke dag met hetzelfde geblaat, 'het wordt vandaag wier kaad' Ich zen da zoe muug als kou pap, dus ik wil hie effe weg en liefst rap

JOHAN DAENENomdat Het Belangrijk is Voor Lijf en leden

Brigitte kobierzynskije er geen zonnebank nodig hebt wel een airco die constant werkt,met al die mooie bruine vrouwen om je heen!

Cedric DesimpelaereVoor de trouw van mijn schoonzus op 8 juli moet ik een mooi tintje hebben want mijn vrouw en schoonzus gaan wekelijks naar de zonnebank. Ik sta niet mooi op de trouwfoto's met een witte tint!

Patsy DonnersVannacht had ik een nachtmerrie : het was al herfst ! De zomer waarop we zo lang gewacht hadden en toch al zo kort is, was eigenlijk al voorbij. p.s. Echt gebeurt !

irene loosHebben een huisje gekocht en al drie jaar geen zon gezien buiten de zon in het zonnebankcenter! En hebben dringend wat rust nodig !

Martine PutIk verdien mooi weer omdat ik altijd 't zonnetje in huis ben en 't nu ook eens buitenhuis wil opzoeken. Stef hermans

Willy Leppens opmdat , ik het Belang van Limburg ook ginder kan lezen .

Vaesen AnnAls inwoner ipv. toerist in Limburg kan ik niet genieten van de 'Slechtweer garantie' die hier nu bijna dagelijks geldt.

gabrielle paquesMAG IK GRATIS NAAR DE ZON, dan geef ik een ton

Wim SwinnenIk verdien mooi meer omdat ik limburger en wereldburger ben. Daarom verdien ik mooi weer.

Luc HendriksGenoeg nordic walking, nu greek surfin !!

ghislaine bareeIK verdien mooi weer omdat mij zus al zoveel jaar zorgt voor mujn gehandicap zus dit verdient zij vind ik .Zij is nog nooit in het biutenland geweest

Viviane ThoonenHIER REGENT HET OUDE WIJVEN EN IK HEB LIEVER ZONGEBRUINDE MANNEN!

ivon quaremomdat ik de zon eens wil zien als ik waker word ivo quarem kempenstraat 18 3590 diepenbeek tel 011:321927

Dany EngelboschIk ben het nat van België gewoon nu nog zien hoe dat is in het warm zwembad van het hotel.

Michelle PalumboOmdat ik zo wit ben dat ik licht geef in het donker.

Eddy VanhaerenOMDAT MIJN VROUW MIJ DE OREN VAN HET HOOFD ZAAGT OM NAAR DE ZON TE GAAN EN IK HET NUT ER NIET VAN IN ZIE...........

Bert ACHTENAlle regen komt van boven,zonne-zegen van 't Belang. Bert Achten Kapelstraat 35 3930 Hamont-Achel 011/446129

Janssen LieveIk vind niet dat je mooi weer moet verdienen, iedereen heeft daar gewoon recht op! Als ik dan toch een reden moet geven, wel ik heb last van reumatische pijnen en bij mooi weer is dat gewoon veel minder!

eddie vastmansomdat jullie mij gaan redden van de verdrinkingsdood en ik mag gaan reanimeren in een zonrijke omgeving

Kaat VranckenOmdat ik eindelijk eens een column wil schrijven over een verzengende hitte.

solange boumansik een zomermens ben hou van zon en lekkere warme temp ik mijn voeten en handen niet langer meer mag warmen aan mijn mannetje omdat hij vindt dat ik en wandelend diepvriesje ben en hij beang is dat hij onderkoelt daarom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eddy beerdende mensen zijn neerslachtig en moe en daarom doet het zonneke voor iedereen zo goe De werken voor ons deur is geen zonneschijn noch rozegeur Daarom misschien nog niet zo dom om mee te spelen en met wat geluk vertrekken een weekje naar de zon

hubert hermansIk wil mooi weer, is het niet hier dan ga ik er naar toe al is het naar ZAKYNTHOS... Swinnen Rosette Dorpsstraat 7a 3560 Lummen

eric busseniersik verdien mmoie weer omdat het met de sex maar op een laag pitje zit met dit weer

Alfons VerbovenOmdat het geen zicht is om bij dit weer rond te fietsen door het dorp in badpak.

Jaak VanderfeestenOmdat iedereen recht heeft dat het zonneke schijnt op iedereen zijn bolleke.

Alfons Caershet weer is van geen Belang! Ik lees het toch

Mia Van den BroekIk heb liever zand tussen mijn tenen dan regenwater.

wim ectorAls bediende al meer dan een half jaar binnen te zitten in een ruilte waar er praktisch geen daglicht is (TL-lampen) snak je elk jaar naar het mooie weer om 's avonds eindelijk wat daglicht te hebben. Dit jaar nog niet veel van kunnen profiteren. ZONLICHT ipv KUNSTLICHT aub!

Hilda HeselmansNa een jaar werken achter een grijse computer wil ik wel eens de zon zien schijnen......

louis boesDoor kwaadaardige operatie van een zeer nauw familielid hebben wij reeds een reis naar Kreta moeten annuleren omdat wij voor kinderoppas zorgen. Het zou vooral mij vrouw plezieren eens even zorgeloos er kunnen uittrekken en te genieten van de zon. Soms kan het hoog zitten vooral als het weer niet mee zit en de kleine niet buiten kan. Groeten. Opa Louis.

erwin goossensskien viel niet mee dit jaar na 3uren was ik er al mee klaar op7 juni wordt het dus opereren en om mijn vrouw niet te ambeteren zou ik graag onder de zon revalideren

Orazio BarbarottaIk verdien mooi weer omdat zelf de koeien droog staan en wij de mens in de regen liggen te werken. dus mensen vrij en koeien in de wei !

marcel caubergsHelp! ruzie om de zonnebank en samen lukt ook al niet.

dirk huibersik verdien een weekje naar de zon omdat ik met mijn 350 pond zuiver aan de haak onder geen enkele zonnebank geraak

Francine GrietenIK verjaar op 8 juni en dan is het Sint Medear,als het dan nog slecht weer is ,dan blijft het nog 6 weken slecht en dat is dan tog een beetje te veel van het slechte. Dus daarom wil ik graag dat het warm word heel warm zefs want ik ben die kou kots beu. Sorry maar het is zo. Groetjes Ine

paul houbenmet mooi weer is iedereen goed dezind en is in de winkel staan zoveel leuker.

lisette knapen Ze noemen mij het zonnetje in huis en drro het gebrek aan zon hier in Belgie en de vele regen ben ik bang dat ook het zonnetje in huis gaat verwateren

Anne VANBRABANTIk word gek van mijn eigen gezaag, daarom een reisje naar de zon graag!

carlo claesen sergeik verdien mooi weer omdat ik nu echt op een regenworm trek

luc dautzenbergomdat de bonen die ik gezaaid heb,angst hebben voor uit te komen en te verdrinken

Steven VanspauwenIk verdien mooi weer omdat het op onze jaarlijkse uitstap met rusthuis "de koperen heup " de hele dag "oude wijven" geregend heeft.

willy ernots Ik verdien mooi weer omdat ik liever in mijn blootje zit onder de zon, dan thuis in de regenton!

madeleine caerlensIk verdien een reis naar de zon, omdat het water tot in mijn ogen staat en mijn man er bijna in verdrinkt

rosette vandevoortwerken, wassen, plassen, eten koken, strijken .... voor een gezin van 5 personen snakken naar een beetje zon om eens effen te verpozen op een terrasje ... helaas, de batterijen geraken leeg ... mag ik mee ?

soledat justezo een weer kan je niks doen buiten,er zijn vele depressieve mensen in belgie.in het buitenland is meestal beter weer dan hier

Hilde VangeneugdenOmdat ik nieuwe energie nodig heb om mijn 4 Bengels ( Chrystina 19, Kevin 17, Jordy 12 en Kleine Jan 2.5 ) goed te kunnen blijven verzorgen (natuurlijk ook mijn ventje :-)). En dit neven een fulltime job in de Automobiel Logistiek. En eigenlijk vindt ik dat een 40 jarige moeder als ik dat wel verdient en soms moeten we ons zelf ook een verwennen want zelf met 4 apen en ene man blijft dat als eens uit. Dus jullie zouden niet alleen mij een heeeeeeeeeel groot plezier hiermee doen, maar ook de rest van de familie. Met natte maar hopelijk heel zonnige groetjes, Hilde Vangeneugden Hoefstadstraat 56 3600 Genk hvangeneugden@pelzer.be 0474/81 00 56 19105 Vanoppen Daniël Via het onkruid in mijn tuin kom ik bijna tot aan de zon, maar met het vliegtuig naar de zon lijkt mij toch leuker.

leon Verheyen...omdat ik last heb van natte dromen!

Annelies VanderlindenIk verdien mooi weer omdat ik momenteel een hardwerkende student in deze grijze blokperiode ben, maar mijn mama en papa, die mij deze periode enorm steunen, verdienen het nog veel meer!

andries vanvinckenroyeIk heb al weken aan een stuk kiekenvel van de kou en ik heb schrik dat ik in een kip ga veranderen.

Marion Claesenomdat ik vind dat iedereen mooi weer verdient, en als iedereen mooi weer heeft dan heb ik dat ook. En zagen doen we altijd zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Ik zal nu maar stoppen met zagen en klagen en hopen dat ik de zon mag gaan en voor iedereen mooi weer mag gaan halen. Vandaag koude groetjes want zet je dikke teen maar eens buiten en je zult het geweten hebben. Marion Claesen

Greet Welkenhuysenmijne man vertrekt morgen voor 'n weekje naar de Mont Ventoux (echt waar !!!!), maar ik doe hem wel 'n sms-je dat ik er niet ben als hij thuis komt !

eric vanderbiesen ericIk verdien mooi weer omdat het hier zo nat is dat ik al vocht in men knieen heb en water op men longen.

Robert VerbraekenWij verdienen volop een weekje zon Om dan terug te komen als zwangere vrouw Met onze 2 kindjes (3 jaar en 1,5 jaar) is dit steeds gelukt En aangezien nummertje 3 nu nog niet komen wil Is dit de beste oplossing voor een broertje of zusje erbij!!

Els WelkenhuyzenAls 't mooi weer niet naar ons komt gaan wij naar het mooie weer! Juni met een rode neus, wintertenen en kloven in m'n handen...da's erover! Eén streepje zon om op te warmen en m'n kersenpitkussen aan z'n zomerslaap te laten beginnen.

Mark VerbraekenWaarom? Onze 2 kapoenen (Lore 3j en Wout 1j) spelen dolgraag in’t water. Zondags in bad is dan ook een hele belevenis voor hun. Graag zouden we een plonsbadje buiten opzetten voor hun, maar met het aanhoudend slecht weer hier behoort dit nog niet tot de mogelijkheid. Zelf een weekje de zon opzoeken zou natuurlijk fantastisch zijn.

Heidi GeldersWij verdienen de zon om nog eens goed te kunnen zwemmen en spelen in het water. Dat is al zooooooooooooooo lang geleden! In Genk is het zwembad nog steeds niet in orde en buiten zwemmen kan hier niet met "ons mooi zomerweer". Vandaar dat als wij mogen gaan, zullen wij ervoor zorgen dat de zon ook naar belgië komt en dan is iedereen tevree!! We zullen alvast een grote valies klaarzetten om dan de zon daarin te verpakken!! Ok, is iedereen akkoord!

edith jacobsOmdat ik bijna 26 jaar ben en een appartementje ga huren. Hierdoor heb ik geen centjes om op vakantie te gaan en ik wil zo graag naar het zonnetje gaan!!!

Annita DalemansIk verdien mooi weer omdat ik het zonnetje in huis ben en nu niet kan stralen

Elien SwinnenIk verdien mooi weer omdat ik mijn fietsregenpak niet meer droog krijg

kosta issychosik verdien mooi weer omdat ik mijne nieuwe fiets wil uitproberen.

Luc Van HerckIk verdien mooi weer omdat ik dan eindelijk het gazon nog eens kan besproeien.

Peter vandewal Ik weet dat als het regent er meer langs ons valt dan op ons maar als het zonnetje schijnt schijnen de hartjes bij de mensen en dat vind ik prachtig om te zien.

martin nysen martinomdat mijn lichaam op dit ogenblik uit 100 % water bestaat

Mia VanhemelIk stop met zagen,want ik mag van jullie op reis!! Dus ik heb geen reden tot klagen!!

alice dopsomdat ik het slechte weer al zo lang volgehouden heb

Gilbert NuyttenAlle planken zijn nu doorgezaagd en alle bomen in de tuin zijn reeds afgezaagd.

Davy Meybosomdat verandering in het weer voldoende is om de wereld en onszelf te vernieuwen.

Vanroelen EddyOmdat ik op brugpensioen ben gegaan met het idee mooi weer te hebben en in mijn tuin te kunnen werken .

gunter kobierczynskisnel weg uit die kou samen met mijn vrouw als een schildpad zo fijn wil ik wel in Zakynthos zijn gunter kobierczynski bevrijdingslaan 2 3590 diepenbeek 11321830

gilberte jermeiMijn vissen in de vijver zijn verbaast waarom is de herfst toch zo gehaast Jermei Gilberte Bevrijdingslaan 2 3590 Diepenbeek

PATRICK LANGENSOMDAT IK WIL DAT MANNEN MIJ NAFLUITEN ALS IK MIJN NIEUW SEXY TOPJE AANHEB!!

danny marckelbachstop met zagen over het slechte weer want na regen komt zonneschijn is het vandaag niet dan zal het toch wel eens ooit komen niet???

Paul AchtenHet regent hier oude wijven en daarom wil ik niet blijven!

luc bastiaensIk verdien mooi weer omdat ik zo nodig mijn batterijen als vrijwilligster eens moet opladen. Momenteel is mijn enthousiasme zoek. Ik steek nogal wat vrije tijd als vrijwilligster voor de Gezinsbond. Maar ik wordt daarvoor niet zo gewaardeerd door de leden (en niet-leden, want daarvoor zetten we ons ook in). Dat komt vooral omdat ik niet echt veel rechtstreeks contact hebt met de leden, zoals een zwemlesgever bij zijn kinderen of een verzorger bij gehandicapten en bejaarden. Ik heb nogal veel vergaderingen (cultuurraad, regio, gewestkantoor, sportraad, enzovoort – ook vrouwenbond), omdat veel bestuursleden daarvan afzien. En doe nog andere zaken voor onze leden zonder rechtstreeks contact (zoals administratie-secretariaat - affiches, ledenverzekering, activiteitsinschrijvingen. Met hartelijke groeten, Nadine

Davy VanherckRegen, onweders, wat laat het Belgische weer toch op ons los! Ik vertrek naar Zakynthos!

Vanheusden LieveOud worden is niet erg, maar zonder ZON!!!!!

marleen cremers Ik ben als een kat in de regen , geef me A.U.B de zonnezegen ! Marleen Cremers kempenstraat 90 3590 Diepenbeek 011/726749

Gino QuenisHELP: Mijn vrouw dreigt ermee een zonnebank te kopen. Meer nog, ze heeft nu ook al de kinderen (5j en 8j) zo ver gekregen dat ze zagen over het weer. Rest mij niet veel anders dan deze bui en donderwolken te verdrijven met een beetje echte zon dankzij NECKERMANN EN HET BELANG Hopelijk bedankt

Ludo NeeskensZe zeggen dat ik het zonnetje in huis ben maar hoe kan ik dat blijven als ik mijn eigen zonnetje niet kan opladen om door te blijven stralen naar anderen toe ????

Robert GregoorIk verdien mooi weer omdat ik nog nooit de zon heb zien zakken in de zee op ZAKynthos. Robbie

Lily-Ann Jans Sabine, Sabine... ik wil je NIET meer zien! Toch..gisteren..dat strakke bloesje.. Sabine, Sabine... ik wil je WEL nog zien....

Ton Dekkersomdat dit weer niet normaal is

Melissa Bensik gisteren mijn hond, Babe, heb moeten laten inslapen. Ik ben er echt kapot van. Misschien dat zo'n reisje even mijn zinnen kan verzetten.

rita henkensomdat mijn werk eronder begint te lijden om verdomme iedere dag weer opnieuw een gepaste uitdrukking te vinden.

Roger ForierJullie van het BVL en NECKERMANN zien ZE (en niet MIJ !!) vliegen.....want : Ik ben al lang gestopt met zagen, Ik heb al lang zelf het mooie weer besteld. maar neen hoor....HET HELPT ECHT NIET !!!!! Doet daar dan wat aan !!!!!!

Jos VanherckIk verdien mooi weer omdat ik na een dubbele operatie op 3 dagen toe ben aan zonnige vitaminen. Het zou de maatschappij minder kosten om te herstellen met zon. Daarom vlieg eruit.

Evi PlessersIk werk in de zonweringssector en als de zon nu niet gauw begint te schijnen, hoef ik misschien nooit meer op vakantie te gaan!

Godelieve Castro Ik verdien mooi weer: Omdat ik depressief wordt van al die depressies!

margriet opdenakkeromdat aanhoudend slecht weer van mij en mijn omgeving zuurpruimen maakt. AAn deze verzuring wil ik zo snel en zo goedkoop mogelijk ontsnappen!

Ludwig HeymansOmdat ik niet van mijn erectie afgeraak met dat kutweer

anny vanhoefik verdien mooi weer want dan moet ik als moeder kip mijn kuikens niet meer warm houden en kunnen ze met vader haan naar buiten

Mieke PeetersIk verdien mooi weer omdat ik dringend een kleurtje nodig heb, en omdat ik nog nooit met het vliegtuig op reis ben geweest en omdat ik dit jaar 30 Jaar getrouwd ben en niet te vergeten omdat ik dit jaar 50 jaar word. Redenen genoeg zou ik zo zeggen.

johan pellarsik verdien mooi weer omdat... ik al drie weekends achter elkaar in de stromende regen bij ons in de tuin MOET werken van mijn vrouw omdat we anders in de zomer niet zouden kunnen genieten van een groen gazon . Dus ... terwijl dat gras nu kan groeien,zouden wij kunnen genieten, niet van een groen gazon maar, van een ligzetel aan de kant van het zembad.

anita houwaerIk verdien mooi weer omdat mijn paraplu is stukgewaaid,mijn regenbroek gescheurd is,en zelfs mijn fiets nu begint te roesten!Sinds november hebben wij onze auto van de hand gedaan en al onze verplaatsingen gebeuren met de fiets,dus we keken reikhalzend uit naar de lente!Maar na de zoveelste plensbui tijdens het boodschappen doen heb ik er nu stillekes genoeg van en wil dus ook naar de zon!

Ann LemmensIk februari ben ik mama geworden van een zoontje, Robbe, en die weet nog niet hoe de zon eruit ziet! Hoogste tijd om hem eens kennis te laten maken met het zonnetje!

elke houbenIk verdien mooi weer omdat...jullie dat ook vinden natuurlijk,anders had ik toch niet gewonnen,slimmeke

kelly de keyserMijn houten been zwelt van al dat gure weer.

Belinda Decloetom mijn meisje et mijn man te wandelen en niet blijven zitten op de PC !!!!

stefaan vanbrabantMijn hond heeft de pluviometer opgevreten.

Geoffrey LesireEen advocaat helpt mensen bij het oplossen van problemen. En hoe slechter het weer, des te slechter gezind de mensen zijn en des te meer problemen ze maken. En hoe meer problemen er zijn, des te meer werk voor de arme advocaten, die daarvan helemaal overwerkt geraken. Ik verdien dus een vakantie tussen goed gezinde mensen.

ingeborg vliegenik verdien een reis naar de zon want mijn eigen zwembad loopt over ....

cynthia olaertsmijn kinderen dringend nood hebben aan een mama die haar batterijtjes terug heeft opgeladen.

Bart BullenIk verdien mooi weer omdat ik altijd de mensen naar de zon breng, maar er zelf nooit kan blijven.... Bart Bullen Steward bij Jetairfly

nathalie diddenNa een drukke verhuis en vele werk willen we graag eens lekker genieten in de zon en vooral uitrusten.

Martine VREVENIk verdien mooi weer omdat ik, als recent alleenstaande moeder, net een annus horribilis achter de rug heb, en ik ondanks alles elke dag een zonnetje probeer te zijn voor mijn kinderen en omgeving. Mijn batterijen geraken echter stilletjes aan uitgeput en kunnen dus wel wat zonne-energie gebruiken zodat ik mijn zonne-missie kan verder zetten zonder inzinking.

patricia geeraertsde telefoonlijn naar de weergoden steeds bezet is, probeer ik mijn bestelling voor mooi weer maar te plaatsen bij het belang en neckermann

ilka jeschkeTriestig al die weren, laten jullie voor mij het tij maar keren!Ik hou van zon,zee en strand, met het belang in de hand!

linda scholsomdat ik de liefste ben van de hele wereld en omstreken ....

veerle haexIk verdien het zonnetje omdat het zonnetje in 't hart wilt blijven schijnen !!!!

benny kempeneersNormaal ben ik zelf het zonnetje in huis, maar door de slechte weersomstandigheden lukt dit ook al niet meer omdat mijn echtgenote het zodanig op de heupen heeft van het huidge weer...dat een zonnige uitstap meer dan welkom zou zijn.

noella flossieJazeker , verdien ik om op vacantie te gaan. Ik heb namelijk Alopecia Areata en ben volledig kaal geworden vanaf 14/3/06. Nu loop ik rond met een lijkbleke kletskop en ik wil dat de zon er dringend kan op schijnen zodat ik mee al iets beter kon voelen....

Dave MolenberghsOmdat ik mijn lekker vrouwke enkel in string wil zien zonnen

ineke vandermeerenIk verdien mooi weer omdat ... ik anders het enige zonnetje in huis ben!

Benjamin VangeelSteeds met de fiets door weer en wind naar het werk en dan het gezaag van de collega's te aanhoren. 29701 Brône jos mijn oude knokken gaan roesten met al die regen.

paul colauxMooi weer, wie kan dat niet gebruiken? Mijn vrouw heeft zojuist een zware operatie achter de rug en is sinds haar thuiskomst nog niet kunnen buitenkomen, een beetje zon en extra rust zou haar goeddoen, daarom zouden wij een klein uitstapje kunnen gebruiken. NA ZWARE OPERATIE IS EEN BEETJE ZON EN RUST ZEKER WELKOM winnen of niet HET BELANG VAN LIMBURG blijven we toch trouw en NECKERMANN ook

Jarno VanderhoydonksIk woon sinds 1 maart samen met mijn vrouw en drie kinderen in een caravan vermits wij een huis aan het bouwen zijn en ik zit nu bijna met mijn knieen in het water en krijg ondertussen schimmelvoeten die ik graag een weekje in de zon zou willen laten opdrogen.

Annemie BossaertsOmdat wij aan het verbouwen zijn en iedere avond sta ik in de regen te koken en af te wassen.

Ellen VanherleIk verdien mooi weer omdat ik winterkledij voor minstens 7 dagen niet meer wil dragen !

roy duchateau

martine baptistik verdien mooi weer...zonder meer! (in navolging van de vorige winnares...) ik verdien mooi weer, want ik ben homo en haat dus dit kutweer

Bart De KeersmaeckerIk verdien mooi weer omdat mijn benen licht geven in het donker (en dus dringend zon nodig hebben).

wendy panis hoe kunnen we nu voor stijgende bevolkingscijfers zorgen, met zo'n deprimerend weer?

Kelly Linsen...ik dagelijks in een betonnen bunker zit in Antwerpen met uitzicht op de grijze schelde, ondergedompeld in vaal kunstlicht en geweerd van elk mogelijk zonnestraaltje. Bovendien ben ik het zonnetje in huis en moet ik dringend opgeladen worden aan de moederzon...

Marc SchepersHoe kan ik als klein krabje ooit groot en sterk worden als een kreeft zonder zon?

theybers heidiik verdien mooi weer omdat ik snipverkoude ben van dit weer.

Peter VliegenIk verdien deze vakantie samen met mijn lief vriendinnetje, toekomstig vrouwtje (op 29 juli trouwen wij) om een mooi natuurlijk bruin tintje te halen en niet als twee bleekscheetjes op deze onvergetelijke dag te moeten aantreden.

Joeri LuytenIk verdien mooi weer omdat ik anders een zonnebank moet kopen voor mijn vrouw!

christel steegmansIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT IK GANS HET JAAR HET ZONNETJE IN HUIS BEN.

Marijke KerremansIk verdien mooi weer omdat ... ik deze zomer met mijn echtgenoot naar Noorwegen op vakantie ga. Hij wil daar graag eens naartoe en de kans op regen is daar zowiezo erg groot. Dus wil ik Nu mooi weer !

Jerry JurezIk verdien mooi weer, omdat ik en mijn vrouwtje al bijna een jaar bezig zijn om ons huwelijk voor te bereiden van 24/6, en we dus wel wat extra zon kunnen gebruiken om er nog beter en ontspannen uit te zien op onze trouwdag. Het zou van harte welkom zijn,aangezien we het hele huwelijk zelf betalen en waarschijnlijk dus ook niet op huwelijksreis zullen kunnen gaan. mvg, Jerry

jos vangeneugden ik verdien mooi weer omdat ik hier weg wil bij al die donderwolken en ik heb liever zonnenwolkjes

mieke Nolletvingers liever kleven aan een zonnig cocktailke dan aan een toetsenbordje van de pc.

Sylvain RobbenIk verdien mooi weer omdat ... "Goed weer of slecht weer?Voor mij schijnt de zon altijd,zeker vanbinnen!" (Herkent u de haiku?) Groetjes, Sylvain Robben Lindestraat 14 3512 Stevoort Tel 011 312820

Lut LoendersOmdat mijn bikinilijn een grondige opknapbeurt nodig heeft. MVG lut Loenders Bomerstraat 73 3990 Peer te.nr. 011/631907

Elke BoogaertsIk verdien mooi weer omdat ik 26 weken zwanger ben en nog maar mag vliegen tot ik 30 weken zwanger ben.

louis beckersVolgens het weerbericht is er een vrij krachtige wind van NNW, krimpent naar NW,maar er is nog iets anders dat krimpt met dit rot weer.....

William Di MatteoHier hondenweer,breng ons in het beloofde land via de HBVL krant.

Freddy VandeberghWie MULTICULTUREEL wil samenleven, mag toch een beetje "BRUIN" zijn, niet? Daarom MOET IK, ZAL IK, WIL IK, HOOP IK (stillekes) naar de ZON te mogen...

paul colsonIk gebruik zonnebrandolie met hoge factor waterafstotend.

emile espagnetMijn vriendin en ikzelf zijn moe, bleek en afgepeigerd. Een depressie nabij als het hier niet vlug véél beter wordt. HBVL en Neckermann kunnen ons dat besparen...

Hugo Heerenik de zon wil zien zakken in de zee

Mariet Peterswij de zon ook wel weer willen zien

Frans Woltersomdat ik zo verkouden ben dat ik onder de zonnebank moet gaan om het een beetje warm te krijgen

Berna AchtenOm eindelijk eens te kunnen ontspannen. Twee studenten in hun laatste jaar , dat brengt heel wat stress mee. Veel rommel, papieren her en der,eindwerken die op tijd moeten klaar zijn, groepswerken die niet vorderen, zij moeten steeds de auto hebben en ik kan door de regen, zo kan nog veel dingen opnoemen maar dan voel ik me alleen maar slechter door. Daarom denk ik dat ik wel eens de zon verdien en eventjes weg mag uit deze heksenketel.

stefan schuurmansom voorbereid te zijn op de heel warme zomer die we zullen krijgen????

jules cecile vleminckx-raskinOMDAT HET AL ZEVEN MAANDEN VERWARMING KOST EN NIET GOED VOOR HUMEUR EN PORTEMONEE

Monique Catryik bijna nooit de boodschappen doe en vrijdag met een volle kar in een minuscul klein putje ben blijven haperen terwijl het water goot, mijn knie verschrikkelijk pijn had gedaan en de boodschappen over de parking verspreid lagen ..........

Annieta Saenenik verdien mooi weer :om energie op te doen aan de zon en daarna weer te wennen aan dit rotweer van belgiê groetjes Saenen Annieta

cindy clausik verdien mooi weer omdat mijn humeur door het slechte weer op een lage temperatuur staat!

jolanda kovacsIk verdien mooi weer omdat ik werk op zonne-energie en mijn batterijen zijn helemaal leeg.

Tamara VanhamelWij Belgen moeten ieder jaar hard werken en vervolgens weer alles afgeven. 2 weekjes mooi weer vragen we in een jaar, zelfs dat kan dit klote land ons nog niet geven. Het wordt eens tijd dat dit land eens iets geeft aan de mensen, dank u het belang van limburg!!! 33062 Vijverman Valérie

suzanne grosemansik graag eens wil doorzakken in Zakynthos

annelies vanvlijmenMijn haren hebben al een zonnig tintje gekregen. Nu wacht mijn huid er nog op, maar waar blijf nu de zon toch???????????????

simone leetenIk verdien mooi weer omdat........... Druppels vallen op mijn snoet, maar ik doe aan iedereen een lieve groet, zodanig dat ik het slechte weer helemaal negeer.

Jaak HoebenStop met zagen want anders blijven we zitten met al dat water in onze magen. 34237 houbrechts daniëlle Ik wil de zon zien zakken in de zee van Zakynthos!

joeri tjonckIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT IK MET EEN MOOI, BRUIN KLEURTJE ER ZOOOOOOOVEEEEEEEL BETER UITZIE!!! ALS IK WIN STUUR IK DE VAKANTIEFOTOS DOOR NAAR DE REDACTIE. KUS, CINDY

beckers venkenIk vind dat ik mooi weer verdien, daarom maak ik het zelf! Laat de reis maar aan iemand die het méér verdient!

Frank MellaertsIk verdien mooi weer omdat, mooi weer eigenlijk iedereen verdient, maar er kan er uiteindelijk maar ene winnen en wie weet!!!

nadine BellefroidIk verdien mooi weer omdat, het weer hier er maar triest uit ziet, vinden wij dat we een reisje naar de zon verdienen.groetjes nadine. 34361 remans andré ondanks het regenweer zijn we zeer optimistisch omdat mijn vrouw met een hersentumor toch overlevingskansen krijgt indien de chemo en bestraling hun werk doen

Marc TimmermanOost, West, thuis best. West, Oost, een schot in de roos. En als we teruglomen, brengen we de zon mee. Marc Timmerman

liliane Op 't RoodtOmdat ik op 29 maart een knieprothese heb gekregen, dat was niet evident om dan opgewekt door het leven 'te gaan'. En een week na thuiskomst is mijn lievelingskat overreden, dus toen 'regende ' zelfs mijn ogen. Daarom snak ik naar: een beetje zon in de lucht, een stukje meer bewegingsvrijheid in 't water, voedsel en drank dat mij wordt gebracht. En vriendelijke mensen die me begroeten met een lach, ipv :wat een weer vandaag!!! Liliane Op't Roodt Uikhoverstraat 28 3631Uikhoven Maasmechelen 089/711375

hilde vandenherrewegheik verdien mooi weer, omdat.... als u even naar buiten wilt kijken aub?

Thomas Vossenomdat het slechte weer zeer doet aan lijf en portemonnee. geef mij de ZON van Zakynthos !

Marcel KUYLENIk verdien mooi weer gezien ik het zonnetje in huis ben.

Sophie VercruysseHallo, Ik snak naar mooi zonnig weer omdat ik de mensen aan het verblinden ben met mijn witte huid -)Neen ik vind dat ik mooi weer verdien omdat ik er zeker van ben dat mijn vriend mij dit jaar zeker niet mee zal nemen op reis. Hij reist nl niet graag en is nog aan het bekomen van onze minitrip van vorig jaar naar Barcelona. Blijkbaar heb ik hem te veel uitgeput -)Graag zou ik het dus goed willen maken, en hem een rustige en zonnige vakantie willen aanbieden zodat hij kan bekomen van alle stress op zijn werk.

Nancy BollenIk ben het beu om elke dag zelf het zonnetje in huis te zijn....Hoog tijd om een dosis extra zonne-energie op te slaan!

Paul SmoldersIk wil de zon zien zakken in de zee van Zakynthos!

jean henkens Ik verdien mooi weer omdat ik mijn been in de gips heb ,de hond onder de auto is gekomen,de kat is al 14 dagen weg, mijn vrouw al 2 maanden aan het zagen is, de zoon een slecht rapport heeft, de dochter ruzie heeft met haar vriend, MAAR VOORAL OMDAT IK LAST HEB VAN WINTERTENEN

WILLY GEURDENtante an en haar onthaalkindjes zijn een begrip in wijkschool gelieren en omgeving

Singrid BeeckmanHeeft het zin om te zagen, en steen en been te klagen? Belang!!, het weer kijkt naar ons niet om Schenk jij ons wat zon? Singrid

jan plessersNa enkele dagen per week in Shopping Genk te vertroeven maak ik nu kans om volgende week in een Souks te vertouven. Nu ja kans... 't zal wel een waterkans zijn ?!

Guido reyskensIk ben al twee jaar bezich met de bouw van mijn dochter doe alles zelf en heb nog niet veel zon gezien,omdat ik van de morgen tot de avond binnen zit. Guido

lambert vandesandemijn echtgenote in mei naar Santiago de Compostella geweest is per fiets,gedurende de tocht het mooiste weer heeft gehad, en mij belooft had hiervan wat mee te brengen, maar helaas....na een maand hard werken en eenzaam thuis te zitten,is hij terug....zonder mooi weer voor mij. Mia Vandesande- Smeets fiejestraat 24 3640 Kinrooi 089 701103

Rita RamharterHallo, IK verdien mooi weer omdat,ik hou van de zon ben graag buiten voor in de tuin te werken en ook lig ik graag in de zon en zwem graag. Daarom ben ik het ZO bui hier. Groetjes

Luc MotmansLiever: ik zweet, dus ik ben dan ik ril dus ik ben! (vrij naar Rene Descartes: ik denk, dus ik ben!)

annelien poppeOm eindelijk een bruin kleurtje op te doen waardoor ik (wit velletje) niet meer zo afsteek naast mijn bruine vriend, het is namelijk echt geen zicht meer ..

Rik KoningsMijn knoken kraken Mijn moreel zit onder nul Mijn humeur: niet te genieten Alleen wat zuiderse warmte kan een zonnetje in (vakantie)huis brengen.

Marie MeersIk verdien mooi weer omdat vanmorgen toen ik wakker werd meneer Degoût naast mij in bed lag.

Albert Petryik geen waterdichte paraplu en schoenen meer heb

Paulette HuybrechtsIk verdien mooi weer omdat ik er fier op ben om blank te zijn maar door een goede zonnenbril gezien lijkt mij dat dubbel zo fijn! Zakynthos, bloem van de Orient, je t' adore.

valere snoeksmijn ski-verlof figuurlijk in het water is gevallen en ik bij mooi weer eens letterlijk in het water zou kunnen tuimelen.

Annick Cauberghsomdat ik op 19.06 terug moet beginnen werken en het nog geen goed weer is geweest tot nu toe...

ingrid bijnensomdat ik altijd zelf het zonnetje in huis ben! Maar met dit weer krijg ik mezelf niet meer op temperatuur en kan ik niet meer genoeg 'stralen'! Gevolg, ...de rest van het gezin ziet er ook niet zo 'zonnig' meer uit! Dus gedaan met deze koude sfeer... ik vraag hierbij zelf mooi weer.

ann pintensik verdien mooi weer omdat ik van dit weer stilaan depresief geraak, ben anders een vrolijk iemand,(nog steeds hoor) maar er even tussenuit naar de zon, zal me fantastich goeddoen. een weekje ontspannen en rusten, en genieten van de zon en lekker eten, wie wil het niet he:-) xxx

FonnY VermeYenIk moet stoppen met zagen omdat mijn zaag door het vele regenen compleet verroest is.

Natalie SmedtsIk verdien mooi weer omdat ik het hier te 'vochtig' vind en er alleen maar 'depressief'van wordt.

Koen ClaesWij zijn allebei postbode die dagdagelijks in de regen en het slechte weer de mensen hun Belang Van Limburg en postwisseling droog in de bus proberen te krijgen. We zijn afgelopen week dus al menig keer nat geworden en zelfs bebliksemd. We zijn het zo beu als koude pap !!! Geef ons een weekje zon om weer die batterijen op te laden en er dan weer vol goede moed tegenaan te gaan.

carina hubarIK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN, IK HAAT REGEN. IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON, IK WIL ZON. IK HAAT REGEN, IK WIL ZON ... SORRY VAN HET ZAGEN MAAR DAT IS WAT IK WIL BEDANKT OM MIJN GEZAAG TE WILLEN LEZEN.

Steven Vanschoonbeekonze Jelle, nu hij zijn eerste stapjes kan zetten, het hier in huis beu is. Hij wil eindelijk eens buiten lopen. Maar het klote weer houdt hem tegen.

kim cramerVorige week woensdag heb ik het spijtige nieuws gekregen dat mijn papa overleden was ten gevolge van een spijtig ongeval... We hebben met de hele familie een ontzettend zware week achter de rug... Vanavond moet ik terug gaan werken en eigenlijk snak ik naar een beetje zon en wat ontspanning... Groeten, Mario

Maria Quintensik verdien mooi weer omdat de kou allang tot in het binnenste van mijn botten is gekropen!

lucie tempelsWIE NIE ZAAGT, NIE WINT ! en ik kan een stukse zagen DUS .....

carmen nicolaesOmdat het BELANG lezen onder een stralende zon nog aangenamer is!!!

Roger SchoemansMijn vrouw is het zonnentje in huis, Maan nu begint ook zij te regenen.

Ivon VossenIk verdien mooi weer zonder dat ik weet waarom !

Jenny Lemmens - JeurisIk hoor het zonnetje te zijn voor mijn klanten. Met een mooi bruin kleurtje gaat dat zonder moeite.

CHRISTINE MULIEwij willen mooi weer : volgende week verlof en nog geen bestemming waar naar toe! vele regen groeten chris,

Daniel DeckersIk lig liever in 30 graden mijn borstjes te laten braden 36975 Thijssen André Ik verdien eindelijk mooi weer gezien ik het kotsbeu ben telkens, gehuld in dikke winterkleding, het gras in mijn tuin dien af te rijden terwijl het voor de zoveelste maal begint te regenen.

erik vanhoveIk verdien mooi weer omdat ik liever bruin madammen zie dan die witte koukleumen.

Johnny Moorenik ben de lampen van de zonnebank niet meer kan zien.

Tonny StappersIk verdien mooi weer omdat ik vind dat iedereen krijgt hetgeen wij verdienen. Daarom laat ons de zon gaan halen, is het niet door nu te winnen dan maar door te betalen.

Simonne PutOmdat mijn man chagrijnig is en mij de hele dag voor de voeten loopt.

Carl BertelsWij verdienen mooi weer omdat ... ...we net een weekje vakantie achter de rug heb tijdens deze winterse-zomer-week. ...we eindelijk die nieuwe zomer outfits een keer zou willen dragen. ...het onze enige kans zou zijn om dit jaar een keertje echt met vakantie te gaan. ...we onze baterijen dringend een keertje dienen opgeladen te worden. ...Om dat ik dringend op zoek ben naar een geschikte locatie om mijn vriendin het JA-woord te vragen. Alvast bedankt om ons ons eigen mooi weer te laten maken Groeten Carl en Natalie 37814 Gérard Tjerdy Weg met de natte dagen! Ik wil blonde haartjes en zonnesproetjes! Warme zon en blote voetjes! Grote ijsjes en blije kindersnoetjes!

alice clerxWat is er mooier dan even van de grond te gaan en dan lekker te genieten van het zonnetje? Zeg nu zelf!

Linda Plessersomdat er dan eindelijk weer eens goesting is om te sexen ...!

Mariet Dekkers-Peterseen reis naar de zon ons het slecht weer doet vergeten

Willy VangronsveldOmdat ik 40jaar getrouwd ben en op mijn huwelijksdag ook regende. Vangronsveld Willy

marijke christiaens...omdat ik meestal het zonnetje in huis ben. Maar omdat mijn energiepeil wat begint te zakken, wil ik eens een persoonlijk gesprek met de griekse zon over hoe we dit probleem het best aanpakken.

francis bangels francisJa, daar gaat de lente, daar gaat de zon, ik dacht: nu gaat ze weldra wel komen De winter voorbij, ja ik stond al in bloei, maar de regen blijft maar stromen! Ik kleed me nog steeds met pull en met jas, bedek zorgvuldig mijn killige kuiten, de bouwvakkers verleren na zoveel tijd voorzeker nog 'het fluiten'... (parodie op 'daar is de lente' van Jan De Wilde)

Marina GeusensIk zaag niet en surf iedere dag naar www.hbvl.be . . . Wie weet, maak ik wel een kans en surf ik straks op zee ?

Kris Oben...omdat ik sowieso al maar de helft van het mooie weer meekrijg.

vaesen sonjaIk verdien mooi weer omdat ik al een hele periode hard gewerkt heb en omdat het bijna verlof is en zou graag andere bestemmingen gaan verkennen ,mis ook het zonnetje Groetjes sonja

noel vermoteik verdien mooi weer omdat ik hou van de zee maar niet als ze uit de lucht valt.

KRISTA TRUYERSIk verdien mooi weer omdat ik als hardwerkend vrouwtje op een bureau ook eens in de watten gelegd wil worden.

dominica bynensik verdien het mooie weer omdat het mooie weer mij verdient

Wouter D'hontOns dochtertje is geboren op 24 februari jongstleden en het arme schaapje heeft nog nooit de zon gezien. Dat is dus een goeie reden, zo kan het kindje kennismaken met de zon hé ...

Marieke HaesevoetsBeste Hans, Ik verdien mooi weer omdat,... Ik krijg nog liever 'turista' ginds in de zon, dan hier het schijt van al die regen op mijn balkon! Ziezo, nu ga ik nog wat in Brusselmans lezen, want buiten is het hondenweer. Vriendelijke groeten, Marieke Haesevoets Lindestraat 14 3512 Stevoort

marleen bosmansIk verdien mooi weer omdat ze zeggen: "Wie nu zijn vel niet brandt, staat starks als een bleekscheet op het strand."

vera vandijckIk stop onmiddelijk met zagen , maar wilde u even vragen . Kun je mij de reis naar Zakynthos niet geven , de andere mensen zullen het u wel vergeven .

wendy de fauw - neyensMijn man verdiend mooi weer omdat: - hij na 5j nog altijd dezelfde is als in het begin - hij niet alleen mijn man maar ook mijn buddy, beste vriend, minnaar en nog zoveel meer is. #NAAM? - hij de beste man van de wereld is!!!!!! 39756 Van Hecke Daniël Mijn vrouw is iemand die slechts 'onder tijdsdruk' kan beslissen....Maw.Als zij op reis gaat moet zij kort na het boeken kunnen vertrekken.. Daar ge met dit spelletje, reeds volgende week moet vertrekken, zou dit zeker een aangename verassing voor haar zijn. Bedank alvast voor Uw positief antwoord....

Sylvia Huybrechts...mijn vriend steeds het zonnetje in huis is, ook als er eens een dagje een regenwolk boven ons hoofd hangt. Mijn rots in de branding is bijna jarig (22 juni) en ziet een (hart)verwarmende vakantie zeker zitten! Ik zou hem graag verrassen met een zalige, zuiderse reis naar het zonnige Zakynthos, samen met zijn prinsesje. Alles wat hij nodig heeft, is 'zon, zee en Zzz...Zylvia' :-). Hopelijk mag hij binnenkort het mooie weer gaan maken in het zonovergoten Griekenland! Sylvia

Cindy NotermansZelf verdien ik deze vakantie niet zo erg.. ik ben dan wel in de laatste maand voor afstuderen en loop over van het werk en de stress, maar er is iemand in ons gezin die veel meer nood heeft aan een vakantie dan ik. Dat is namelijk mijn vader. Hij werkt elke dag keihard om de klanten, het personeel en zijn gezin tevreden te houden. Alles doet hij zelf, van offertes over bestellingen tot facturatie. Ondertussen vind hij nog de tijd om 2 jongens op te leiden en een andere bij te sturen, aandacht te hebben voor elk lid van ons gezin, zowel in het huishouden, als voor de schoolse dingen, als sociaal. Als hij niet snel een welverdiende vakantie krijgt, kunnen we hem binnenkort misschien bezoeken in het ziekenhuis, want oververmoeidheid is al bereikt, als we nu maar niet naar de volgende stap gaan Groetjes Een bezorgde dochter

berno schoenmaekersik verdien de zon omdat ik vroeger mooi bruin was van de zon , en nu zie ik blauw van de kou

anna janssenIk verdien mooi weer omdat...mijn verwarmingsketel snakt naar een beetje rust!

evi willemsOmdat ik alleen kan werken op zonneënergie.

Irene RemansIk ben het zonnetje in huis, en nu wil ik ze buiten ook nog laten schijnen. Alleen moet ik daarvoor wel ver gaan.

angelique potargent om de winterbleus kwijt te geraken

hugo detrezik verdien mooi weer omdat iedereen er over praat maar niemand er iets aan doet.

Kelly BerxMijn vriend is sinds 1,5 jaar zelfstandig garagist, hij werkt zonder personeel en moet soms lang en hard werken! Ikzelf ben, na 4,5 jaar werken in een tabaksgroothandel, ontslagen. Ik voel me dan ook niet goed hierdoor en van dat weer wordt ik nog meer depressief!!! Een mooie, zonnige vakantie zou ons wel deugd doen...

lies vosMorgen, vrijdag 2 juni, heb ik maar liefst twee examens en ik vind dat ik na die twee examens toch wel een week zon verdien. Ook omdat met dit koude weer mijn jicht weeral de kop op steekt!!!

kris de wildeIk verdien mooi weer omdat het gras altijd groener is bij zonnig weer. Het mijne lijkt ondertussen grijs in plaats van groen.

Gina Van EndeOmdat mijn man blijkbaar op zonne-energie werkt, want hij doet niets meer...

Ludo Vanheldenomdat de zomer 'naar de botten is'

maria derkoningenomdat ik graag eens naar de zon wil

Theo VanakenDe zon heeft nu de meeste kracht. maar de kou en regen hebben de meeste macht.

felicien hamaekersomdat ik ook mooi ben, mooi hoort bij mooi

Martijn Cox

rita luytenIk verdien goed weer omdat ik mij nu al zorgen begin te maken over mijn pensioen (ik ben nu 43 jaar ) nl. om dan samen met mijn man dag in dag uit samen , binnen in huis , de tijd te moeten doorbrengen ! Ik hoor nl.voortdurend : dat moet je zo doen, dat zal ik wel doen, wat ben je nu aan het doen, enz... Hoog tijd om samen met mijn vriendin de zon op te zoeken !

Jan StifkensIk verdien mooi weer omdat mijn bazen het zeker niet verdienen.

Lydia jacobsmijn energiebatterijen lopen leeg met dit weinig-zonneweer

Mia VennekensIk verdien mooi weer omdat mijn frigobox al maanden op de dop staat.

dominic jackersIk verdien mooi weer omdat ik zelf overal het mooie weer maak voor anderen!

Erwin Dehaen Ik verdien mooi weer omdat ik het zagen beu ben van de mensen rondom mij.En ik ben er zeker van dat als ik mijn batterijen weer kan opladen in een zonnige streek dat ik de mensen ook terug kan doen lachen.Ik werk in de verzorgsector,en zo kan ik de mensen die in het rusthuis bij ons zitten ook terug op peppen en ook mijn collega's.En voor we het wel beseffen dan,straalt terug iedereen.... Groetjesssssssss

Katrien VranckenIk verdien mooi weer omdat ik kassierster ben en ik dus veel meer gezaag over het slechte weer moet horen dan anderen.

rene anthonissenIk ben niet waterproof maar wel hittebestendig

Caroline BergsIk verdien mooi weer, omdat ik de liefste alleenstaande moeder van de wereld ben!

Eric AertsIk ben vanaf 1 mei gepensioneerd en ben nog maar enkele dagen buiten geweest, daarbij komt nog dat ik een dochtertje van 2,5 jaar heb die buiten wil en die ik de ganse dag moet troosten omdat mijn vrouw werken is. Een beetje zon is welkom.

Tine Eeckhout

carlo berxIk verdien samen met mijn man mooi weer, omdat we het de afgelopen maanden nogal zwaar gehad hebben, omdat ons zoontje is op 10 juli 2005 geboren met een gespleten verhemelte, hij wordt nu binnenkort geopereerd, op 12 juli 2006, om het verhemelte te sluiten. We kijken er met gemengde gevoelens naar uit, hij is tenslotte nog zo klein. Daarom vind ik dat we wel een beetje rust verdiend hebben. Met vriendelijke groeten, en hopend op goed nieuws Heidi

Charissa FrankMijn man en ik verdienen mooi weer omdat het thuis vaak regent van de emoties. Eén van onze kinderen heeft een zware gedragsproblemen waardoor het thuis voor ons aanvoelt dat het vaak regent ook al schijnt de zon buiten. Een zon bestellen betekent voor ons even bijkomen, tot rust komen, even weg van de situatie thuis. Op zo'n moment maakt het niet uit al zouden er bakken water letterlijk uit de hemel vallen want de zon schijnt dan voor ons.

lydie dierckxik ben kankerpatiente en ben beperkt om sporten te doen en verlang om rustig in de zon te kunnen zitten wat hier niet kan komt er bij dat mijn man 55 jaar en 38werkjaren van vandaag op morgen te horen krijgt dat zijn fabriek sluit en geen brugpensioen dus een onzekere tijd en zeker geen geld voor vakantie en ik verlang zo naar de zon en mijn man zou het ook goed doen even uit de stres te kunnen zijn

Iris Greevenomdat ik het aan het eind van de vakantie mee naar belgie zal nemen

Den Hond CindyVakantie zit er al een paar jaar niet meer! Door verbouwingen en een zwangerschap ben ik natuurlijk de trotse mama van een zoontje Rens die gelukkig toch wel zon in huis brengt maar op een andere manier!Ook ga ik in september aan de slag als onthaalmoeder.Dan zit er een zonnige vakantie helemaal niet meer in. Nu had ik nog gehoopt op veel zon in Belgie maar helaas blijft ze weg! Zon kan heel veel wonderen doen!Met wat zon kan ik me opladen voor een goede start in september! Veel zonnige groeten, Rens, Nick en Cindy

Benny VanoppenBeter één zon op het strand, dan 10 regenbuien over gans het land!!!

yve mettenIk verdien mooi weer omdat ik die regen ZAT ben ik en ik ben neit eens een alcolieker!!!

ria slevenmijn relatie met de zon is seieus verwatert en daar wil ik heel graag iets aan doen

raf baetenIK VERDIEN DE REIS OMDAT, IK IN MEI EEN INGREEP BEN MOETEN ONDERGAAN EN HET WAS ERGER DAN DAT ZE GEDACHT HADDEN. NU BEN IK 14 DAGEN UIT HET ZIEKENHUIS, MAAR BUITEN BEN IK EIGENLIJK NOG NIET KUNNEN KOMEN EN DAT ZOU ME TOCH HEEL GOED HELPEN IN MIJN HERSTELPERIODE. WANT EIND JULI MOET IK WEER VOLLEDIG HERSTELD ZIJN, WANT DAN MOET IK WEER TERUG GAAN WERKEN. EN HOE KAN JE HIER GENEZEN IN DIT LAND MET DIT WEER. DAAROM ZOU IK DEZE REIS WILLEN WINNEN VOOR VEEL ZON EN VEEL LICHT OP TE DOEN. DAT IS VOOR IEDEREEN GOED, VOOR JONG EN OUD , BLANK OF ZWART. MEVR. TIMMERMANS V.

vandingelen Guido VandingelenMet een duik terug in de koffer,tot we een straaltje zon zien.

Willy van PuyenbroekStop eens met zagen, ik ga via neckermann het mooie weer voor jullie in Zakynthos halen

sabrina Di MatteoTjonge wat een weer,mijn ziel doet zeer, geef me in Zakyntos Hemels weer.

albert valeeLimburgers laten zich graag verwennen Daarin laten zij zich zeer goed kennen Ze hebben verdorie gelijk,want 't is hier niet te doen Slecht weer van 's morgens tot de noen Wat zou het mooi zijn, als dat toch maar kon Om enkele dagen te bruinen in de zon...!

bianca swintersBeste, sinds een week ben ik mij helemaal aan het geven, daar ik in mijn blokweek zit ik heb examens van 6juni tot en met de 15de. (7examens!!!) Ik studeer voor Meester Schilderkunst dus zoals u misschien weet, is dit een heel zware opleiding. Het zou dus een ideaal cadeau zijn - en een ideale manier om mijn batterijen terug op te laden - moest ik zo een reis winnen vlak na mijn examens! Ik zou Het Belang van Limburg en Neckerman in ieder gevall eeuwig dankbaar zijn!!!M.V.G. Bianca

Antoinette PoetsNog maar wat hout op de kachel doen om de 21° te halen. De zon met een glimlach? Beter één met tranen tegen het zomer gevoel!!!

Anita WeytjensIk verdien mooi weer, omdat het me eigenlijk nog niet is opgevallen dat het buiten regent.

Heidi VanderstraetenKennen jullie dat gevoel: er komt weer een verjaardag aan, maar wat te kiezen om hem te verrassen, weer eens inspiratieloos.... Misschien mag ik hem met een reisje naar de zon gelukkig maken?

Jean SchynsIk verdien mooi weer omdat ik als dirigent "depri" word van de verwijten van mijn koorleden die ik al weken lenteliederen doe zingen, zelfs in een lenteconcert, zonder hen te kunnen overtuigen dat die lente nog bestaat...

maurice diriksVorige week in uw krant gelezen : slecht weer voor reumapatiënten. Ik verdien deze reis omdat ik voor mijn pijnlijke knoken moet blijven stoken !

jolanda paasenomdat ik precies in mijn vakantie die gisteren begonnen is, dit slechte weer tref en ik geen mogelijkheid meer heb om later vakantie te nemen

Michel PlessersMijn tuinplantjes ook wel een weekje de "schoffel" niet willen zien.

jean pierre ghijsens jean pierreik verdien mooi weer daar mijn barometer niet werkt op lage drukgebiet

Bert ThijssenNu leggen de schildpadden hun eieren op Zakynthos, Nu ook wil ik mijn koud ei kwijt op het warme zand!

Nele KostenOmdat mijn herlading van mijn zonnebankkaart alwéér bijna op is. Pfff...

karel verkerkomdat mijn leven een groot regenachtig tranendal is

jozef gorisOk verdien mooi weer omdat ik liever in de zonlig te bruinen,met aan iedere zijde een mooi blontje,allabei met een heerlijk kontje

isa coninxDit beddeweer is, maar liever in de zon met twee tekeer.

Marc ReyndersIk verdien mooi weer omdat... ... bij dit 'on'weer gaat mijn leven naar de bliksem, dus graag snel wat zon(-)weer!

JOEL BOLLENik verdien mooi weer omdat ik verlang naar de zomer, denkend aan de zon, want wanneer die gaat schijnen zou ik willen dat ik hem voor altijd houden kon, de zon die mijn tranen laat verdwijnen.

jose creemersmijn ventje verdient het mooiste weer dat er bestaat en aangezien dat hij mij dan zeker en vast meeneemt geniet ik er ook van

Ivo Van Exelik schenk dit reisje aan mijn vrouw ... ik vertrek morgen voor een weekje naar de Mont Ventoux, maar ze doet me wel 'n sms-je dat zij er niet is wanneer ik thuis kom ...

Evi LenaersIk verdien mooi weer omdat ik al jaren krullen heb en als ik naar de kapper ga, dan verkies ik een stjl coupje! Maar met dit aanhoudend regenweer is dit allemaal verloren moeite! Na één dag,heb ik weer een hoofd vol kroezelige,krullen. Dus zeg het maar,ik vertrek OOk WEL!!!!

kris janssensOns moeder verdient mooi weer...want dan kan ze niet meer klagen over het slechte weer hier...

sarah HulsmansIk verdien mooi weer omdat ik een dierenliefhebber ben en mijn tropische vissen eens wil uitlaten.

bert gaensLaat iedereen maar zagen over het weer. Ik ben in de wolken, volgende week nog meer. Dan ben ik 10 jaar getrouwd met mijn vrouwke, ze heeft een hart van goud. We willen dat vieren in de zon. Mooi weer bestellen... als dat nu eens kon.

sara creemersomdat zonnebaden in mijn woonkamer niets uithaalt

Kris MettenIk verdien mooi weer omdat zelfs ik als man genoeg krijg van dit kutweer met rukwinden.

Merken BernadetteOmdat ik momenteel een zeer stresserende om niet te zeggen rotte periode mee maak op mijn werk. Ik heb nl. eind april mijn ontslag gevraagd en zou dit ook krijgen, mijn opzegperiode van 9 maanden zou dan ingaan op 1 juni. Maandag 29/5 krijg ik dan ineens te horen dat dit niet doorgaat. Ik neem dus zelf mijn ontslag. Dat ik eventueel mag blijven in een andere functie met loonaanpassing wordt door mijn plaatselijke directie verzwegen. Leuk hé als je dit na 14 1/2 jaar van inzet overkomt.

TONY VERMESENIk verdien mooi weer omdat mijn humeur op zonne-energie werkt.

Marie-Louise RemansPas op brugpensioen en bang voor het "zwarte gat" zeker het nu vol regenwater zat!!

Raymond CoenenMan, wat is het toch akelig koud geweest de laatste dagen. Optimistisch van het mooie weer waarin ik zogezegd wakker werd, met heldere, strak blauwe lucht en een letterlijk schitterende ochtendzon, had ik slechts een T-shirt aangetrokken met een broek en mijn sandalen. Niet heel veel later in de ochtend heb ik een dik vest aangetrokken en die is de hele dag niet meer uit geweest...De verwarmingskosten blijven oplopen...Hopelijk zijn we binnenkort op weg naar de zon.....

gerda severynsZON en LICHT !!! de kreet van elk gewricht ik snak naar zon en licht dat zegt haast elk gewricht stramme spieren, stijve knoken moe van al dat krom lopen graag ga ik nog eens van de grond met... ...dat ticket... naar de zon !!!

Inge LaureysOmdat we na een jaar hard verbouwen eindelijk verhuisd zijn afgelopen weekend en omdat na een jaar hard verbouwen de financieën het niet toelaten om zelf een reis te boeken en omdat we het echt wel nodig hebben om een beetje uit te rusten.

Vandewinkel Maria.......omdat mijn zaag me volgende week ook nog moet dienen.....Erg, heeeeeel erg!!!!

lies stevensIK WORD STIKZOT VAN MIJN KINDREEN BINNEN TE HOUDEN Mijn jongens zijn 3 en 1 jaar oud en iedere morgen is het ruzie thuis omdat ze niet buiten mogen. Helemaal ingepakt en met hun laarsjes aan mogen ze buitenspelen als het droog is maar het is veel fijner als ze in hun t-shirtje en korte broek mogen ravotten ! Ik dien nu als speeltuig om op te klimmen en mij rug protesteert !!

Rosilda Kruijtzerik verdien mooi weer omdat ik hier nu in zak-en-as zit. ik zou liever in zak-yn-thos zijn !

katleen scholsik verdien mooi weer omdat ik van suiker ben en smelt als het regent.

Theo EerdekensMijn bioritme is 't Noorden kwijt, mijn kompas wijst naar 't Zuiden.

Sonja HamakersIK verdien mooi weer want ik heb vanmorgen gemerkt dat ik vochtschimmel achter m'n oren heb, tussen m'n tenen, en ja, ......ook daar waar jij denkt !!! Help, alsjeblieft .... Belang van Limburg : DOE ER WAT AAN !!!!!

Marcella GeerdensIk verdien mooi weer omdat ik anders zaag over dat rot weer

Dirk LambrechtsMooi weer verdient men niet. Mooi weer is helemaal gratis. Dank u!

peter vrolix TE KOOP :wegens omstandigheden... Groot Zonneterras...

Ivan popovicWhat Whil Whillem Whouters? Whillem Whouters Whil Wharm Wheer! Dus : stuur mij maar vlug naar de zon! Dank u.

Gaby Cipollettina verhuizen in de regen droog ik graag in de zonnige wegen

nadia giribuolaik verdien mooi weer omdat ik elke dag opnieuw helemaal ALLEEN, helemaal BOVENAAN een gebouw zit te werken, ik heb een heel groot raam, maar er is niets te zien. Rondom mij zijn 2 bouwwerven, maar alle bouwvakkers die er werken zijn oerlelijk, en als de zon al schijnt dan moet mijn rolluik naar beneden anders zie ik de pc niet meer :s ... mijn baas heeft de stereo die hier vroeger stond op de kast gezet, zodat ik er niet meer aan kan, want ik maakte te veel lawaai. Als ik nou een week in de zon mag gaan liggen zie ik tenminste net zo bruin als die stomme bouwvakkers, én ben ik een weekje van mijn dakverdieping af! Dus ik zou er ontzettend blij mee zijn. ECHT ECHT WAAR :o) Groetjes, Nadia.

gwenda weynsik verdien mooi weer, omdat dit jaar mijn man en ik reeds 8 jaar getrouwd zijn en omdat we een kindje hadden niet op huwelijksreis zijn kunnen gaan. Momenteel zijn we een 5-koppig gezinnetje en zouden we graag eens onder ons tweetjes wegzijn.

Alysia BonacciOp 15 maart 2005 ben ik bevallen van mijn dochtertje Alysia. Ze hebben de baby moet laten komen omdat we allebei in levensgevaar zaten. Ze is ter wereld gekomen met een keizersnede. Sindsdien ben heb ik het heel zwaar want ik heb nog een kindje van 2 jaar en Alysia slaapt tot vandaag nog altijd niet.Met het gevolg dat ik er volledig onderdoor ben. Ik hoop met een beetje mooi weer er terug bovenop te geraken want de zon zorgt ook voor vitaminen die mijn lichaam er terug kunnen bovenop helpen. ik weeg nu nog maar 38 kilo.

Eric Vettenburg "Ik verdien mooi weer omdat..." ik een homo ben en dus een grondige hekel heb aan dit Belgische KUTweer !!!!!!!

Jo GoosOm te testen wie wint: de zon of ons 9 maanden oude dochtertje ...ook een zonnetje :-)

Werner Thormannmet de regen in de lucht het belang in de hand is de regen een klucht en gaan we naar een ver land

Jacqueline Henckens Ik Henri verdien mooi weer daar ik dit jaar in Augustus 60 word ,al meer dan 40 jaar ononderbroken werk ,en dit voor mij de eerste keer zou zijn dat ik vakantie neem ,en ook de eerste keer met een vliegtuig op vakantie ga ,dit zou een mooie verjaardag worden .Groetjes Henri Henri Mussen 089/86 31 38 Nachtegaallaan 62 Dilsen 3650

Martin VandenbusscheIk zit liever in Zak yn dan thos!

Mathieu Buntinx Ik verdien mooi weer omdat ik hier teveel moet bijstoken om mijn lijf op 37° te verwarmen, en daarmee haal ik de Kyotonorm niet.

johan wilsEen reisje is het beste wat ons kan overkomen, hier liggen we allang van te dromen.

linda gabrielsIk wil hier weg want mijn moeder laat mij poetsen als ik binnen zit met de regen

charles druttimet dit weertje ,doe ik het nog keertje,maar niet met de hand, maar in een zonnig land.

henri woutersLaat mij gaan want ik heb al weken mijn zwembroek aan

willy onkelinxIk verdien mooi weer omdat mijn vrouw een ander vrouw is bij mooi weer.

elle hermansIk ben een studente architectuur en zoals iedere student hebben we het nu enorm druk met de examens in het vooruitzicht. Toch kan ik zeggen dat ik het net iets drukker heb dan de rest, architectuur is een opleiding waar nachtwerk vereist is zoals weer bleek uit mijn jury van gisteren die ik nog steeds niet ben bijgeslapen. Doorbuiten uit geef ik nog iedere week 4uur dansles aan kinderen en volg ik zelf teamtraining 4uur per week. Ik werk ook nog in een buurt winkel op zondag en voor de rest van de vrije tijd.... daim die heb ik niet! Ik kijk dus uit naar vakantie en nog meer naar de zon! Ik zou het ook logischer vinden dat je de reizen zou schenken aan studenten die het financieel moeilijker hebben om zo een reis te boeken, waar ik me dus ook mee aansluit.

Roger STEYFKENSOmdat ik heel veel vrijwilligerswerk doe, OCMW Genk, hondenschool Genk en Borgloon. Computerles geef Vrouwencentrum Winterslag. Geen jonge mensen met computerprobleem gaan helpen, zoals internet aansluiting nakijken of afstelen Enz

sara maesenik verdien mooi weer omdat er gezegd wordt dat men het weer krijgt dat men verdient, en ik hier niet thuis hoor!!!!

Albert Gijbels Oude vrouwen zagen maar als het weer slecht is, dan is het nog een graadje erger.

Peggy T'Joen hoi , mooi weer....wel,ik heb hier juist een niet zo plezante verhuis en relatie breuk achter de rug,van dit weer hier word je gewoon meer depri...maar ik moet er elke dag staan voor mijn kids...dus het zou leuk zijn wat zonneenergie op te doen en er weer hele tijd tegen aan te kunnen ... groetjes Peggy

Prenen RikIk loop al dagen op het weer te vloeken en vind hier geen pastoor om te biechten.

Dirk HaenenOmdat ik dringend nood heb aan goed nieuws na mijn ontslag (9 jaar dienst)en mijn gebroken ribben die maar traag genezen. Dan wordt deze Grimburger terug Glimburger.

Erika SmeetsEind maart stapten wij in het huwelijksbootje, sindsdien neemt het weer ons in het ootje. Wij willen als pasgetrouwd stel van de zon genieten, dus deze kans willen we niet laten schieten.

fanny op de lochtomdat al ons vakantiegeld op is aan mazoet en ik hier geen zon kan vinder.

monique vanempten Omdat ik mij niet meer kan herinneren hoe heerlijk goed de zon voelt op mijn huidje.

veerle verbraekenik verdien een vakantie met mooi weer omdat mijn nieuwe vriend een zonnebril moet opzetten als hij in bed stapt omdat het wit van mijn lijf anders pijn doet aan zijn ogen. en dat is ook geen lachertje een zonnebril aan in bed of juist wel hahahah

Philippe KoppersIk wil op reis want alles, zelfs de Limburgse fietspaden,worden mij nu toch te grijs.

Bernard DewulfWij verdienen mooi weer omdat mooi weer ervoor zorgt dat wij ons weer mooi verzorgen! M.a.w. bij zonneschijn wordt het leven weer fijn.

Pierre BrijsWEER of geen WEER we vertrekken toch!!!!naar de ZON

Kristel VanlookIk wil eigenlijk meedoen voor mijn ouders zij verdienen dit omdat ze het afgelopen jaar enorm veel voor ons gedaan hebben, nl. meegeholpen aan de bouw van ons huis, doordat ik 10 weken te vroeg ben bevallen van een tweeling en altijd in het ziekenhuis was, stond er elke dag eten klaar, de was en de plas werd gedaan zodat wij naar niets moesten kijken en zelfs nu staan ze nog elke dag klaar om te helpen waar nodig, ik ben hun hiervoor heel dankbaar en daarom verdienen zij mooi weer.

Ant Dekkersomdat de zon voor een ieder de dag vrolijker kan maken

Gaston LefèvreMijn bloeddruk is veel te laag, ik moet om medische redenen naar een hoogdrukgebied.

ida maria marisik verdien mooi weer omdat hier na regen geen zonneschijn komt

Liliane DavusNa zoveel onder de zonnebank te hebben gelegen heb ik wel een kleurtje gekregen. Maar mijn humeur verdient ook een opknapbeurt daarom verlang ik naar de zon zodat ik de zomer goed door kom . 49588 nilis andré Mijn knoken vragen zon, maar krijgen regen met de ton.

Lea CuyversVan die aanhoudende koude regen heb ik mijn nagels afgebeten .

Rik cooxIk wil mijn winterondergoed eens kunnen wassen.

Frans DirxWaarom ik mooi weer verdien. Wel als postbode werk ik al bijna 33 jaar op de post , en geloof me ik ben het beu om door de regen, sneeuw en wind te gaan ik wil eens een paar weken mooi lekker weer om te genieten. 50457 Van Thielen Daniël Ik verdien mooi weer omdat ik het zonnetje in huis ben,maar zelf nog geen zon gezien heb....Anissa,7 maanden.

cindy melottebeste, wij en dat zijn mijn toekomstige man rob en ik verdienen deze reis omdat wij op vrijdag 07 juli 2006 elkaar het ja-woord gaan geven en er op dit moment geen reis is geboekt. daarom zou ik mijn toekomstige willen verrassen met een reisje naar een van jullie bestemmingen. wij verdienen toch een zonnetje niet.deze reis is dan wel voor ons huwelijk maar dat trekken wij ons niet aan. groetjes van cindy en hare toekomstige nie van niets weet

benny vandeberghlaarzen,jas en paraplu,'t is nen dejavu. geef mij maar short,pet en zonnebril, en voorniks? da's pas de max. amaaaiiiii

aurore hebetteIk verdien mooi weer omdat ik net een nieuwe ietsiepietsie teeniewienie yellow polka dot bikini gekocht heb en me afvroeg hoeveel grieken de polka dots zouden proberen te tellen!

sien stulensHet is weer tijd om op te staan ik heb geen zin om naar m'n baas te gaan maar ik heb wel zin om naar de zon te gaan Met met kleine koude voeten in het warme zand (2 x) Dat geeft wel zin om op te staan!! (eigen creatie naar het liedje van Bob Bouwer "Ik heb geen zin om op te staan"

Lydie GeelenIk verdien mooi weer omdat ik dan eindelijk Het Belang van Limburg nog eens helemaal kan uitlezen. Door al die regen krijg ik nl. mijn batterijtjes niet meer opgeladen, zodat ik na een vermoeiende werkdag als in blok in slaap val, waardoor de krant meestal ongelezen in de papiermand verdwijnt. Zon geeft energie en energie doet lezen! (hopelijk zonnige) groetjes!

myriam aritsStop met zagen, België is een prachtig land, het moest alleen overdekt zijn !!!

stephanie tyrouxomdat ik dat verdien

Siri ThijsVorig jaar ben ik naar Siberië (Rusland) vertrokken voor 6 maanden. Ik was de eerste van mijn vrienden die dat jaar sneeuw zag, namelijk op 18 september vielen de eerste vlokken uit de hemel. Ik zou eigenlijk ook wel de eerste van mijn vrienden willlen zijn die een bruin tintje gekregen heeft van de zalige zon!

Ruth StassenIk ben een roodharige en een zomer in België is nog niet voldoende om van teint wit naar gebroken wit te gaan, laat staan ooit bruin worden. Dat zou een vijfjarenplan zijn, tenzij ik zelf naar de zon zou trekken ... o)

richard wolnyIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT IK ER DRINGEND AAN TOE BEN.

lut zuringsTegen het weer kan je niet preutelen... en tegen een geit kan je niet keutelen!

bart VANDERHOYDONKOmdat ons zoontje al een week ziek is van het slechte weer en wij (mama en papa dus) wel een weekje verlof kunnen gebruiken om de verloren slaap weer in te halen!

Pierre Klingeleerswoon tussen mensen die enkel om regen vragen

loomans cindyik verdien mooi weer omdat ... 1. ik het kots beu ben om nat te worden ... 2. ik er somber van word ... 3. ik meer zaag en grommel tegen mijn man en de kinderen ... (als het zo een slecht weer is) 3. ik wil genieten van een uitstapje zonder paraplu. 4. ik dan droog blijf. 5. ik dan met de kindjes kan gaan wandelen,fietsen,zwemmen,enz...en ook omdat de kindjes buiten kunnen spelen. 6. het huis proper blijft zonder vuile modderschoenen. 7. ik dan gelukkigger ben,... de rest vertel ik wel op een andere keer, maar geef nu mij maar beter weer.

Sofie LaremansIk verdien mooi weer omdat ik met mijn eigen ogen wil zien dat het ook anders kan want dat ben ik vergeten!!!!!

jean cooninxals oldtimer begin ik hier al te roesten

Stephanie MilleIk verdien mooi weer omdat ik samen met een vriendin sinds een paar maanden op kot zit in Brussel waar we stage lopen. Dit kot zit vol met kakkerlakken en we zijn ze serieus beu! Enkel als het mooi weer is, verdwijnen ze. Ze kunnen namelijk niet tegen licht. Nu het al weer een paar weken terug slechter weer is, komen ze weer opdagen. Ik denk dus dat ik echt wel mooi weer verdien want het zijn enorm vieze beestjes!

BabsKE CelisIk verdien het mooie weer omdat... Ik vorige zomer 4maanden heb plat gelegen en niet heb kunnen genieten van het mooie weer. Daarom kan mijn partner & ikzelf de zon goed gebruiken om daarna hier "Stralend Te Stralen". Veel Zonige STraaltjes BabsKE

Erik vanhoofIk schrijf niet voor mezelf, alhoewel, zelf zou ik een weekje zon ook wel zien zitten... Neen, ik doe een oproep om mijn ouders op reis te laten gaan. Mijn moeder heeft heel veel last van artrose. De zomer zou haar topseizoen moeten zijn. Maar, helaas, de Belgische zomer wil niet mee. Daarom, nogmaals, laat mijn ouders op reis gaan en verlos mijn moeder zo een weekje van haar pijnen. groetjes

vossen jackyHelp, ik heb een zonneinjectie nodig,want ik ben ziek van dit pokkeweer! Costens Christel Luitestraat 16 3640 Kinrooi Tel: 089/703383

Herwig Wolfsmet zo een regenval wordt mijn gezicht alleen maar neerslachtiger met de dag

Katleen De CeulaerIk verdien mooi weer omdat ik vind dat men moet stoppen met zagen en bij de weergoden gaan klagen!

Valerie ClaesIk vind dat ik zeker en vast mooi weer verdien. Ik heb 7 jaar gestudeerd, 7 jaar tweede zit gehad (= geen vakantie!!!) en nu ben ik aan het werk. Ik ben eventmanager en mag in de zomer geen vakantie nemen omdat het dan te druk is. Een vakantie in de maand juni komt dus als geroepen! Maar aangezien ik net een immense gas en elektriciteitsrekening moet betalen en geen recht had op vakantiegeld, zal ik er dus normaalgezien moeten achter fluiten. tenzij ik op jullie kan rekenen :-) Fingers crossed dus...

Mireille DewalheynsDe afgelopen maand werd ik uitgeput door een virale hersenvliesontsteking. Mijn batterijen moeten terug opgeladen worden en een beetje zon doet natuurlijk wonderen !

eddy saelmansik verdien mooi weer, zodat ik dan, mooi bruin, op 14 juli 2006, met mijn liefste Ann, in het huwelijksbootje kan stappen.

cindy vandermeerenGedurende het laatste jaar hebben wij niks anders dan pech gekend. Ik heb 3 accidenten gehad, nadien 2 miskramen en tot slot ben ik eindelijk terug zwanger geraakt. Deze zwangerschap liep niet van een leien dakje, slechte resultaten gekregen, dus een waterpunctie moeten laten doen. Uiteindelijk kwam onze pracht van een dochter ter wereld en wat bleek zij heeft geen hongergevoel. Dus ik denk dat wij wel toe zijn aan een vakantie.

stephanie vanloffeltik verdien mooi weer omdat ik 2 kindjes (2 maanden en 16 maanden nu)gekregen heb met 14 maanden tussen.Zwaar zwaar zwaar maar ook zo mooi mooi mooi.Ondertussen mezelf helemaal verwaarloosd snik snik en nu zie ik eruit als een kip die klaar is om geslacht te worden,... dik en witte benen.Dus help een zielige moeder om op vakantie te gaan en terug te komen als een supermodel (yeah right :-) )

Jos LambrichtsMisschien zie ik mijn geburen daar wel....nu zie ik geen kat op straat met dit hondeweer...

JOLIEN WERCKXomdat ik die regen beu beu beu beu beu beu en nog eens beu ben, en als dit nog niet voldoende is, ik ben het(KOTS)beu

linda gabrielsMijn moeder wil grote schoonmaak doen, red mij...

Wim BiesemansMijn vriendin en ik verdienen een leuke vakantie MET zon omdat we vorig jaar het leven geschonken hebben aan een zoon. De zwangerschap van Katrijn was zwaar. Op 20 weken sprong aan apendix en ze had daarna nog 2 bloedingen maar alles is goed gekomen en we hebben een flinke zoon gekregen die we Siebe gedoopt hebben. Dat was mei vorig jaar. Nu is Katrijn opnieuw zwanger van ons tweede kindje dat er in november zal zijn. We hebben nog niet de kans gehad om op vakantie te gaan en we zijn het slechte Belgische weer meer dan beu. Daarenboven gaan we in oktober beginnen aan de bouw van ons nieuwe huisje (lees nestje) waar we zo hard voor aan het sparen zijn. We gaan de bouw zelf doen, dus vakantie zal er de volgende jaren niet inzitten. Ten eerste gaan we al onze spaarcentjes en tijd in de bouw en onze twee spruiten steken. We zouden nog graag eens op vakantie gaan om goed uitgerust aan de uitdagingen van het leven te beginnen. met vriendelijke groeten : Katrijn, Wim en zoon Siebe

Bjorn PhiltjensWaarom wij eigenlijk die vakantie verdienen is omdat ik op 18 april een auto ongeval heb gehad en nog steeds aan het wachten ben tot mijn wagen gemaakt is. En zelf ben ik ook nog herstellende, zit al die tijd al vast met mijn rug. Heb al vanalles geprobeert : - medicatie - kinesist - gisteren scanner Maar tot nu toe nog steeds geen verbetering, daarom mss dat een beetje zon goed zal doen.

Mieke BiesmansIk verdien mooi weer omdat ik nu eenmaal knapper ben als ik bruin ben!

Benny MerkenIk verdien mooi weer omdat mijn draadloos internet in de tuin mijn laptop helemaal om zeep helpt.

Erik GL CONINGSIk verdien toch mooi weer want zagen erover doet toch zo zeer!

Francis BoutsenWij hebben elk meer dan 35 jaar gewerkt in het onderwijs, waarvan de laatste 15 jaar beiden als directeur van een Basisschool. Dus nooit tijd gehad om rustig te genieten van een vakantie en zeker niet om onmiddellijk te vertrekken naar een zonnige bestemming. Nu is er dus volop tijd om te genieten van het mooi weer. Dus stoppen met zagen en genieten van mooi weer.

Eric Smeers....omdat wij willen zien of het gras ergens anders groener is!

Kris Oben...omdat ik sowieso al maar de helft van het mooie weer meekrijg.

Dirk LeursIk verdien mooi weer omdat het al veel te lang geleden is dat ik mij nog eens aan mijn favoriete bezigheid heb kunnen wijden nl in het zonneke, met een koffieke mijn Belangske te kunnen lezen. Groetjes, André Leurs Zandbergerstraat 25 3680 Neeroeteren tel 089-867725

Jozef SCHOEFSwant bij Neckermann kopen, is altijd regen ontlopen

Danny Vanholstomdat ik mij juist zo grijs voel als dat pokkeweer!!!

felix beekenIk verdien mooi weer omdat, ook al hebben wij de lekkerste aardbeien van eburon toch verlang ik nu eens naar zon!

bortels marcIk verdien mooi weer omdat ik thuis het zonneke in huis ben , maar wat heb ik daaraan !?

evie tripsIk verdien mooi weer omdat we dan weer kunnen genieten van elkaar en het zonnetje en iedereen gelukkig is.

Nele NullensOmdat: #NAAM? #NAAM? #NAAM? #NAAM? #NAAM? #NAAM? #NAAM? - ik toen weer voor een maand het ziekenhuis in ging, gelukkig het ziekenhuis en niet ... - mijn zoontje ondertussen 6 maanden was en ik er nog maar twee maanden van had kunnen genieten. - mijn man samen met onze 2 andere kindjes voor alles heeft gezorgd. DUS: in de eerste plaats heeft mijn man mooi weer verdiend en hopelijk mag ik mee.

Theo BoesmansIk en mijn vrouw hebben nu een dochter van bijna 10 maanden wij hebben eerst 4 jaar moeten proberen via IVF,dan een moeilijke zwangerschap achter de rug,en de dochter (océane) heeft heel veel geweent de eerste maanden,mijn vrouw een beetje depri.Nu nog nie volledig 100% en daarom konden wij wel even wat zon gebruiken Groetjes

katrien colsoulIk verdien mooi weer, omdat al mijn bestelbonnetjes voor mooi op zijn en misschien hebben jullie er nog een voor mij!

ann woutersik wil graag mijn schoonouders deze reis geven. ik woon in bij hun en ze doen alles voor ons, eten maken, de was, de strijk, en als we werken zijn passen ze op de kinderen. we moeten geen kost en inwoon betalen. ze doen dus ontzettend veel, daarmee dat ik ze zou willen laten gaan.

patrick lantinomdat ik braaf ben geweest

an brounsVoel mij graag in gezonde omgeving met veel zon en vacantie sfeer ! Mijn gemoedstoestand is momenteel op een laag pitje . Verlang naar de zon !!!!!!!!!

Guillaume ClaesNa drie jaar ziekte, depressies en alles wat daarmee verband houdt, ben ik nu op een punt gekomen welk mij in staat stelt om mijn leven stevig terug in handen te nemen. Een portie zon en mooi weer zou deze start extra brandstof geven.

anja smetswij verdienen het mooie weer omdat we normaal al weg geweest waren. We zouden een last minute boeken maar hebben dit niet gedaan omdat ons zoontje op 21 mei 1 jaar werd. We hebben er toen voor gekozen om hem een leuk feestje te geven met al onze vrienden en familie.Dit feestje is jammer genoeg ook gedeeltelijk "weggewaaid" en daarom zou het leuk zijn om ook in de zon er eentje op zijn eerste levensjaar te drinken!

lambert carisik moet hier dringend weg: ik ben niet waterdicht.

erik vankevelaerHiep, hiep, hoera, ik word vandaag 42 jaar! Geen pakjes en het regent dat het giet. Wie wil die lekkere warme zon dan niet? Werken op deze dag is het enige wat telt. Tot ik jullie mail zag: STOP MET ZAGEN...HET MOOIE WEER IS BESTELD!!!

Jutta HansenStuur mij naar Zakynthos en ik kom terug met de zon in mijn sjakos!

Bo DamasDit weekend verhuizen mijn verloofde, ons dochtertje en ikke in ons nieuwe huis. Geen geld meer voor vakantie? Dan vakantie in onze fijne veranda. Ben ik vergeten de bijhorende zonnestralen mee te verhuizen zeker.

ingrid haubenHallo mijn naam is Ingrid en ben 30 jaar oud. Waarom verdien ik een weekje zon. Wel mischien omdat ik het afgelopen jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit geweest ben. Ik ben 3 keer onder het mes geweest en heb nog een ingreep dat gepland staat. Ik ben het eigenlijk wel een beetje moe hoor. Tussen de ingrepen en de bezoekjes aan het ziekenhuis moet ik dan nog eens werken en voor mijn nieuw gezinnetje zorgen. Ja ik heb een zoontje van 13 maanden oud. Eigenlijk gelukkig dat ik hem nog heb om mij toch een beetje op te fleuren. Ik wordt er soms wel een beetje depressief van dus ik denk dat een weekje zon me de nodige moe zou geven om er weer eens met volle moed tegen aan te gaan.

Hilde IndestegeAls voltijdswerkende moeder van 3 kleine jongens, waarvan de oudste slechts 4 jaar, kunnen mijn echtgenoot en ikzelf na al die jaren waarin wij niet echt eens kunnen doorslapen wel wat 'rust' gebruiken.

brigitte hetzheimik heb een klein boekhoudkantoor met klanten uit de vrije beroepen en kmo's. we zien onze klanten al zelden lachen of vrolijk zijn. ofwel zit hen zakelijk niet mee, dan hebben ze er redenen voor, ofwel doen ze het wel goed, maar dan moeten ze te veel belastingen betalen naar hun zin. daarzou ik wel eens aan willen ontsnappen en er een weekje tussenuit willen.

willy Fraipontsik geen koude schotel lust!

gwenlinsey geelenabrahamsik verdien weer omdat ik aan het bouwen ben en al een zwaar jaar achter de rug heb,en dan bovendien ook nog eens trouw op 19/08/2006.

frank clauwersiedereen verdient mooi weer! ik zou mijn ma graag in het zonnetje zetten zodat ze van mijn gezaag af is

Svea SannenHad maandagnamiddag een last minute, aanbieding van de dag, Gran Canaria geboekt on line voor de eerste maal bij Neckermann om woensdag te vertrekken.Een bevestiging gekregen dat de boeking geslaagd was en dus maar een antwoordje afgewacht!Koffers al half gepakt en nog steeds geen antwoord van Neckermann.Dus een beetje ongerust dinsdagmorgen voor al de zekerheid gebeld en natuurlijk de kans verkeken.Volgeboekt!Waarschijnlijk een technisch foutje en weg reis!Natuurlijk één grote teleurstelling en koffers maar weer uitgepakt.Hopelijk toch eerdaags naar de zon!

Roger LijnenJa, ik verdien mooi weer omdat mijn omgeving dan ook kan genieten van de vreugde die ik uitstraal.

Guido HaesevoetsMijn "Burn-out" recht evenredig is met dit weer, maar ondanks de toename niet in staat is een gunstig "hogedruk gebied" te ontwikkelen!

brigitte vannerumik lijd aan de ziekte fybromialgie en dit aanhoudend slechte weer is heel slecht voor mijn spieren en mijn gemoedstoestand ik kan wel van het balkon springen zo slecht voel ik mij ik heb dringend nood aan ZON daarom probeer ik het bij deze ne keer om mee te spelen groetjes Brigitte

Rita Bollenmijn collega's sturen mij naar de zon zodat ik als zonnetje voor hen terug kan komen

rika vanoppen "Ik verdien mooi weer omdat..." een wijntje en wa zon op een ver terras beter smaken dan al da water en onkruid met al da geplas.

Raf de ceunynckIk heb al een paar jaar geen fatsoenlijke vakantie gehad. Ben zes op zeven aan het werk, om zoveel mogelijk geld te sparen voor te gaan samenwonen. Mijn vriendin gaat ook werken en bij haar thuis moet ze zorgen voor haar oma (93j.) en hare papa, ze heeft dus ook wel eens vakantie nodig...

Nathalie ThijsStuur me op reis of er hangt onweer in de lucht!

anita lodewyckxAls dat maar weer !!! geen 70 jaar aanhoud

koen schurgersZon! Wat is dat ? Kunt ge dat eten ? 63513 vrolix Marie-Thérèse want wij beginnen te roesten, zelfs insmeren met zonnebrandolie helpt niet meer

mia vanheukelomomdat als er toch iemand moet winnen, dan kan ik het evengoed zijn, want ik heb een verlengd weekende achter de rug met een man die heel dat weekende niks anders gedaan heeft dan klagen en zagen over het weer. hij had namelijk met de moto en een paar vrienden op Ons-Heer-Hemelvaart willen vertrekken naar het Westerwald in Duitsland voor vier dagen, maar door het slechte weer is het in duigen gevallen, dus ook mijn plannen voor dat weekende ( haha) en dan met een zagende en klagende man opgescheept :-) zitten is ook geen pretje hoor !!! veel suc6 nog met jullie toffe wedstrijd

Veerle ReymenIk verdien mooi weer omdat... ik reeds van 3 januari thuis ben omwille van een arbeidsongeval. Mijn vervangingscontract is ondertussen afgelopen, dus moet ik ook al op zoek naar ander werk. En dat de zon sinds 3 januari nog niet echt zichtbaar is geweest is geen geheim.

Alexandra Van Muldersomdat ik, als het hier nog lang duurt met dat snertweer, zal strippen aan een weerstation niet nader bepaald ... ( and believe me, it's not a pretty sight!!)

Marjon. TangeIk verdien de zon omdat ik in die regen bijna omkom' Ik kan zo verlangen naar warme stralen' Zeg mij waar ik die kan halen! Bij BVL zeggen ze niet zagen, maar gewoon om mooi weer VRAGEN' bij deze dus een dringend verzoek: Stuur de zon naar deze hoek !!

emile moorsMijn haren ben ik, niet zonder spijt, al jaren kwijt, maar met een door de zon bruin getint bolleke,zou ik overal wel weer zorgen voor een lolleke, doch door de regen zak ik steeds verder in de drop, met mijn witte vaak kletsnatte kop.

corneille driezenIK, VERDOMME, AL HET HELE JAAR VOOR IEDEREEN HET "ZONNETJE" BEN !

peter bours pierreIk verdien een weekje vakantie naar de zon omdat ik anders geen tijd meer zou vinden om de verjaardag van het Belang van Limburg nog eens op passende wijze te vieren, nl. met een strooien hoed, een pittige coctail en de krant iedere dag bij me om uit te pluizen!

Freek BrackeIk verdien mooi weer omdat... het binnen regent in mijn huis. Opzich niet onoverkomelijk, maar wel als je weet dat het door het dak sijpelt, vandaar door het plafond van wat ooit het bureau zou moeten worden, door het plafond van de badkamer om uiteindelijk plassen te vormen in de woonkamer. De dakwerken die echt wel noodzakelijk zijn werden al drie keer uitgesteld omwille van het weer. Bovendien is mijn kat krols en loopt ze zo vaak binnen en buiten via het kattenluik, gevolgd door de geïnteresseerde kater van de buren dat ons huis vol kattenpoten staat. En tot overmaat van ramp... is er na het kopen van kuisproducten en na de aanleg van mijn nieuw dak geen geld meer over om op reis te gaan. Dus voor mij graag 2kg zonnestraal. Freek Bracke

Liesl BosmansMijn papa verdient mooi weer omdat hij het op zijn zenuwen krijgt en brult als een beer! L. Bosmans

william meurmansIk wens mooi weer, omdat, het is kloten om in dit kikkerland met dure olie blijven stoken. Meurmans.W

alain vanderheydenIk verdien mooi weer omdat .... ik in limburg brede opklaringen heb met smalle streepjes !

Fof Urlings-MavrakisOns gezinnetje verdient mooi weer, omdat de kids de regen hartstikke beu zijn, en omdat wij de ouders pretland, alles kits, plopsaland moe gezien zijn. Hoe vaak kun je met de kinderen naar een indoor speeltuin gaan? Ondertussen heb je echt elk tafeltje, elk bankje, elk boekje en elk muziekje wel 1.000 keer gehoord -)De verwarming is niet een keer uitgeweest, de flanellen pyjama is niet één keer niet aangeweest, de donsdekens zijn nog niet naar de waskuis geweest voor hun grote zomerbeurt. Zelfs de zomerkleedjes van vorig jaar kunnen niet gedragen worden, want onze meisjes worden groot en de kleren kleiner. En last but not least, na een zwaar jaar vol ziekenhuizen, dokters en familiehulp, hebben we zin in wat privacy zonder bekenden in de buurt, snapt u?familie urlings-mavrakis uit uikhoven, maasmechelen

Nicole D'hontIk ben ongeneeslijk ziek , ik heb 2 ambetante kinderen en een man die nooit tijd heeft ..... kortom een beetje zon is welkom . Nu even serieus,ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 schatten van kinderen ! Maar het ziek zijn weegt soms zwaar . Toch probeer ik het zonnetje in huis te blijven , maar een beetje hulp van de echte zon is meer dan welkom !

lotte en margot vastmansomdat het schuim van mijn Leffe, die ik voor mijn 40 ste verjaardag op teras wou drinken, nu wel ondertussen weg is !!! Maar ja, communie in de regen, dan zal mijn 40 jaar barbeque ook wel kunnen, en het zwembad hoeven we ook niet te vullen, want dat heeft de regen al gedaan! voor de rest, op naar de 50.... MAAR DAN MET BETER WEER Jan ( de oude )

yvonne kenensIk verdien mooi weer omdat...het eigelijk voor mijn ventje bedoelt is,hij is zo ontzettend ziek geweest en op 4 weken tijd 7 kilo afgevallen,de sukkelaar. En als hij dan mag gaan geniet ik er ook van he' want ik moet toch op hem letten in dat verre vreemde land,wat zou hij daar toch doen zonder mij!!!!!!

annemie deleeIk verdien mooi weer: omdat de pas uitgekomen vogeltjes beslist hebben om, vanwege het weer, te blijven zitten in onze brievenbus

katia owsiannyIk verdien mooi weer omdat ik terug wil lachen !!!

Filip Carrette "Ik verdien mooi weer omdat het mooi weer mij ook verdient"

mathieu nulensik verdien mooi weer omdat ik ook het belang van limburg kan lezen in zonnige zuiderse oorden.

Anita Vaesik verdien mooi weer omdat met de zon van Het Belang de zomer inderdaad kan beginnen.

Ines Van de WegheIk verdien mooi weer omdat ons verlovingsfeest van voorbije zaterdag in het water is gevallen. We hadden familie en vrienden uitgenodigd in het park voor een reuze picknick. De boodschap was dat wij voor de drank en de hapjes zouden zorgen als iedereen zèlf zijn strandstoeltje of strandlaken meebracht om op te zitten. Maar helaas het zonnetje liet ons in de steek en iedereen ruilde zijn strandstoeltje voor een paraplu en regenlaarsjes. Een zonnig verlovingsreisje zou uiteraard heel wat goed maken -) !

vanessa verstraetenAls alleenwonende vrijgezel verdien ik het om op vakantie te gaan omdat... als ik moet wachten totdat ik er zelf één kan betalen, het mooie weer al lang uitgestorven zal zijn :-)

hilde opdenakker't Is pas fijn om in het buitenland te zijn!

Pascal HuysmansAl mijn vakantiefoto's vallen in de regen.

Eric MaxTelkens het weerbericht als volgt luidt : "Mooie opklaringen met hier en daar een bui", dan weet ik dat "daar" bij mij is. Daarom wens ik zelf mooi weer te bestellen.

ELS KERKHOFSIk op het werk steeds binnenzit en daarom amper het weinige zonnetje van Belgie te zien krijg!

Marijke ClaesHallo, waarom ik mooi weer verdien! Wel, het is niet voor mijzelf dat ik dit vraag maar voor mijn ouders. Ikzelf ben nu bijna 30 weken zwanger en ik begin nu stilletjes aan last te krijgen van kwaaltjes die daar bijhoren. Mijn mama vooral helpt mij enorm maar in plaats van blije gezichten en opbeurende praat die ik nu nodig heb, krijg ik nu demotiverende dingen te horen over het feit dat het nu alleen maar zwaarder en moeilijker wordt. Praat die ik nu wel kan missen. Ik denk dat de zon mijn ouders en vooral mij (als ze terug komen van vakantie) enorm goed kan doen. Alvast bedankt, Marijke

gaetane delodderIk verdien mooi weer omdat ik me dan beter zal kunnen consentreren om op deze vraag een antwoord te geven.

Bertha EerdekensIk verdien mooi weer omdat ... ik het op mijn heupen krijg van al die regen, enkel de zon is voor mijn artrose een zegen !!!

nadia scalerawij zijn zelfstandig en hebben 2 kindjes van 6 en 2.5 jaar die alle onze vrije tijd opeisen. dus niet enkel om de zon maar ook om heel eventjes weg te komen van alle drukte en op adem te komen.

Karen De PauwWij hebben gedurende 2 maanden hard gewerkt aan het verbouwen van ons huis. Dit in combinatie met ons werk wat het extra druk maakte! Tijdens deze werkzaamheden was het uitzonderlijk mooi weer, waar we niet hebben kunnen van genieten. Nu zijn de werkzaamheden voorbij en kunnen we van de rust genieten, doch het weer is deze keer de spelbreker. Daarom verdienen wij het wel om deze reis te winnen!

nancy pendersomdat dan die wolken boven mijn eindwerk misschien zullen verdwijnen.

Appeltants MarioNog een maand en het is een jaar geleden dat wij twee kindjes adopteerden. Ze zijn nu 17 1/2 en 22 maand oud. Ondanks het feit dat het twee schatjes zijn, wordt het binnenzitten hen ook te veel. Bijgevolg is het de laatste weken voor mij ook niet van de poes. Vandaar dus dat wij een weekje zon verdienen. Lekker in het zand spelen...

Tanja GoossensIk verdien een reis naar de zon, wie niet ..... met dit typisch belgisch weer !

rene steenselsik ben brandweerman wij oefenen veel met water,verleden week,grote oef. met 3 korpsen water transport,daarom mijn slogan Hé pompierke moet er nog water zijn

shana lutsLege koffers neem ik mee, heel ver weg over de grote zee. Ik ga ze vullen met de zon en deel ze uit als ik hier in het natte België terugkom!

georges schreursIk zou nog eens graag mijn vuile was buiten hangen.

Maria Coolensomdat het hier maar zielig en droevig is en ook om het humeur terug op te krieken zo blij als de zon.

margo kwantenhet mag best eens stoppen met zeveren buiten, er wordt binnen al genoeg gezeverd....

Sylvain MaesDaar we bijna verroest zijn. groetjes daag

Nathalie MeekersHi, Waarom ik...tja...wie verdient er eigenlijk geen mooi weer...iedereen toch wel ! Maar wij hebben al lang geen mooie vakantie meer gehad. Met de (v)echtscheiding van mijn partner werden hem vorig jaar een heel jaar de kinderen onthouden. Door de constante onzekerheid konden wij nooit iets plannen, noch allemaal samen, noch voor ons tweetjes...er moest maar eens schot in de zaak komen net als we de reis zouden geboekt hebben. Daar de Belgische en vooral de Europese wetgeving (zijn ex is met de kids naar het buitenland vertrokken) zeer vader-onvriendelijk is, en enorm traag werkt, hebben wij dus een bijzonder moeilijke tijd achter de rug. Ik denk wel dat wij (en daarme bedoel ik vooral mijn partner) een reisje naar de zon verdienen. Groetjes

ERNA STEEGMANSMijn man en ik hebben elkaar 3 jaar geleden ontmoet, nadat we beide een slechte relatie achter de rug hadden. we wonen nu 2 jaar samen en zijn nog steeds dolgelukkig samen. dit jaar wordt mijn man 40 jaar en zijn dochter doet haar plechtige communie dus daarom wil ik mooi weer want het zonnetje schijnt thuis wel in huis maar niet buiten ...

marc deneyerIk verdien mooi weer want mijn paraplu doet het niet meer. De wind heeft hem helemaal open gereten mijn winterkleren zijn totaal versleten barbeque heb ik nog niet kunnen eten de kleur van de zon ben ik ook vergeten. Ik stop nu maar met zagen 't Heeft geen zin om blijven te vragen. 'k Zak af naar 't zuiden, ver van hier een duik in 't zwembad, om 't kwartier. En zon, vooral veel zon bruinen en genieten, als dat eens kon ...

Sarah PhilippensMijn zus en schoonbroer verdienen een oppepper. Omdat ze vorig jaar een kindje verloren, en dit jaar, voor de tweede keer zoiets meemaakten. Momenteel zitten ze er daardoor een beetje onderdoor, wat heel erg begrijpelijk is. Het zou goed zijn voor hen om hun zinnen wat te verzetten met een weekje vakantie! Ze kunnen wel wat zon in hun leven gebruiken. Sarah

johan marisjarig vandaag,tiktiktik tik regendruppels, ik snak naar de zon.

anna leoniomdat,.. omdat ik dringend mijn batterijen moet opladen na een (te lange) tijd van stress en spanning. Om klaar te zijn voor de volgende lading stress die gaat komen..en mezelf kennende de stap niet zet om te vertrekken naar de zon! ..er is altijd wel 'n excuus om niet te vertrekken als je zelf moet beslissen. En daar ik altijd klaar sta voor anderen wil ik wel eens klaar staan voor de zon! :-)

Jacky GeboersZonder zon is alles kil en grauw Daarom zonnetje kom maar gauw

herman moonsBen vanaf vandaag om gezondheidsredenen op pensioen gesteld en kon daarom de laatste twee jaar niet meer op verlof.Verheug mij eindelijk op zon zon zon ...........

Geert Mordantbestelling: graag twee keer 80 kilo zon! of Ik ben al sinds maandag op zoek naar een zon dag!

meysmans troostersik wil eindelijk eens onder een ECHTE zonnehemel liggen

roger box schenk "DE ZON" aan een zonnetje. waarom,mijn zuske is voor veel mensen een zonnetje,en ik vindt dat zij nu eens een zonnetje verdiend. joske

Liesbet De MeulenaereIk verdien mooi weer omdat ik een van de mensen ben die niet zit te klagen. Als studente is dit weertje namelijk beter dan de hitte van vorig jaar. Natuurlijk is't nog geen juni en is de kans om examens te moeten maken bij helse temperaturen nog altijd mogelijk. Na zo'n zware blok en examens heb ik recht op mooi weer! Bij deze dus mijn bestelling: mooi weer! Zon, blauwe hemel, zonder regen, geen te felle wind en vakantie!

veronique vandecraenMijn leerlingen blijven het begrip 'winter' met 'lente' verwisselen. Hoe los ik dit op ? Een radeloze juf.

Tamara Van Sweeveltomdat het dak van m'n tigra twin top niet kan op en neer...

Inge CeyssensOmdat zonnecrème uitloopt in de regen

joseph hinoulmet die regen voel ik mij enorm rot en we stoken ons kapot

Bartels SarahIk verdien mooi weer omdat ik dit jaar niet op vakantie kan gaan omdat mijn vriend en ik zijn aant bouwen en langs het financiele gedeelte gaat de bouw voor dus een kleine vakantie met een paar dagen zon zou ons wel goeddoen. Ik zou mijn vriend ook dolgraag willen verrassen met een weekje naar de zon dus dit is misschien de ideale oplossing. Ik hoop met ganse harte dat wij de uitverkorene zijn. Greetz

irene muntersAls oppas van mijn kleinkind zitten we elke dag binnen en mis ik de zon om eens te gaan wandelen of naar de speeltuin te gaan. Daarom hoop ik op een reisje naar de zon. groetjes, Irene

rob vanganzenwinkelIk verdien mooi weer omdat de korste afstand naar de zon het HBVL is.

saskia duyssensIk verdien een reisje naar de zon omdat ik momenteel zwanger ben van ons tweede kindje en verplicht ben te stoppen met werken van het moment dat ik wist dat ik zwanger was en omdat ik dacht dan samen met mijn dochtertjevan de zon kon genieten. Maar dit valt dus mooi in het water want het regent al van als ik thuis ben, we hebben nog geen zonnetje gezien. Gelukkig is zij wel mijn zonnetje in huis dus, hier binnen is het wel lekker warm.

dirk delloIk verdien mooi weer omdat ik er hier niet ten volle kan van genieten, t’ begint al bij de weersvoorspellingen van Eddy, Frank en Sabine. Hun woordenschat is echter beperkt tot regen, buien en ’t zal gieten, zij missen warmte, zon, en de klasse van Armand Pien. Ik wil mijn verjaardag van gisteren vieren in zomerkledij, in ’t warme zuiden met partner en een heerlijke cocktail erbij.

Stefanie Leducik ben ik, is dat niet genoeg?

sylvain verbeeckIk verdien mooi weer omdat.... ik een weergaloze weergod ben!

els swinnenOmdat wij heel binnenkort ons kindje uit Mali adopteren en deze adoptie ongeveer 8000 Euro kost, hebben wij echt geen geld over om een weekje van de langverwachte zon te genieten. Zo'n weekje zou voor ons echt een geschenk uit de hemel zijn !!! Dit zal onze laatste vakantie zijn met ons tweetjes (mijn man en ik)! Op 13 april 2006 zijn we 10 jaar getrouwd !!! Kies ons aub !!! Bedankt hoor Johny en Els Bortels gsm 0473/950622

Bieke BroothaersAls krantenhandelaar en verkoper van Het belang van Limburg zijn wij dagelijks niet in "het weer" maar "de weer" om elke klant gelukkig en niet denkende aan het slechte weer te laten buitengaan...De meeste mensen die de winkel binnekomen praten over het slechte weer en je zou er zelf een "depressie" van krijgen, maar neen hoor, wij niet, wij zijn het "zonnetje" in de winkel en verschijnt er al eens een "donderwolk", dan toveren wij die wel weg.

nicole smitsSamen met mijn man Jos hebben we het tot nu toe, al moet ik het zelf zeggen , wel goed gedaan. Ondanks dat ons huwelijk 24 jaren geleden bij vele bedenkingen meebracht, zijn we nog altijd verliefd, hebben we het naar ons zin! Onze grootste trots en bekroning op het werk zijn onze tweelingdochters van 20 jaar, zij zijn fantastisch !

ronald de raeveDeze spetter is uitgespat.

Tom JordensIk verdien om te winnen omdat.... Ik nooit spontaan goede dingen meemaak in mijn leven... ik al een tijd in een moeilijke dip zitten doordat mijn man en ik met invitro bezig zijn om mijn huidziekte niet door te geven aan ons toekomstig kindje! (als het lukt) Omdat ik toch nooit negatief denk over het leven al moet er voor alles geknokt worden... omdat ik niet op vakantie gaan gaan dit jaar omdat de kosten te hoog oplopen met de invitro en het weer hier zo beu ben!!! Helpen jullie mij??? -)Diane!!

kris van daelIk verdien mooi weer omdat ik thuis de zon in huis ben. Ik heb me een heel jaar gegeven voor jan en alleman.Het is maar een vraag en kriske staat klaar. Om me terug op te laden zou ik best wat zon kunnen gebruiken zodat ik weer schijnen kan voor jan en alleman.

Ann PoelmansIk verdien mooi weer omdat het anders zo moeilijk is om het zonnetje in huis te blijven.

silvia houbenhalo ik ben silvia en getrouwd met pol ja ja op 24junni 25jaar das een prestatie he in deze tyd !en daarom en omdat ik nog nooit heb gevlogen zou ik graag deze rys winnen groetjes silvia. 71405 vandeput andré Met zo ’n mooie tuin moet jij niet op reis gaan Zijn de woorden van vrienden Maar met dat nat weer hier Zou ik nu echt wel eens weg willen

bart franssensik verdien mooi weer gewoon omdat ik hier zit te bibberen van de kou, en mijn talleke (vrtje) eens het zonnetje wil opzoeken na een jaartje of 18 samen

marie helene bosmansRotweer + vijf mooie dochters = slechte combinatie

luc bossinnoch iene daag regel en ich weir breustig,da's ech zuid limburgs

marina stulensHet is hier goed maar het kan natuurlijk altijd beter!

anja steenssensIk ben niet gek...maar ik word ZOT van dat weer!

Gerard VannesEen bbq die uitregent Een hond die zich droogschut op tapijt Een vrouw die altijd slechtgezind is Hoe kan ik mijn 60ste verjaardag vieren?????

Kelly-Marie CeglowskiIk verdien mooi weer, omdat ik al half ben gesmolten van de regen, mijn handen lijken al enkele weken blauw geverfd. Ik vind het verschrikkelijk en word er ongelooflijk depressief van. Hierdoor ziet mijn partner me minder graag, en wil hij van mijn gezaag af zijn. Deze reis helpt me misschien om mijn partner te behouden. WAnt als het zonnetje niet schijnt, kan ik ook geen zonnetje in huis zijn. :)

Patrick De HondtNiet alleen het weer zit ons tegen maar ook het dagdagelijkse.Zo heb ik net m'n job verloren en zit m'n vrouwtje volop te blokken voor haar examen.

ronny moesenwel beste, na een tegenslag van oplichting,waar ik zeven jaar voor betaald heb aan de bank ,en nu al 10jaar autos verkoop via het belang en hebbes,en nog in het weekend werk bij douwe egberts,om er toch bovenop te komen ,dacht ik wie weet verdien ik het samen met mijn vrouwke een weekje zon via het belang,alvast op voorhand dank groetjes ronny rmcars

sonja engelenIk snak naar de zon, omdat ik pas mijn werk verloren ben door negativisme van collega's naar directie en inrichtende macht. Heb ontzettend mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk te doen, was zeer gemotiveerd en had een goed contact met de leerlingen. Hoop dat er nu een zonnige periode in mijn leven aanbreekt.

Koen WellensJe geraakt hier alleen maar van de regen in de drop. En laat drop nu iets typisch 'Hollands' zijn ....

lieve noelsMijn kleindochtertje,Marie van 2,zou graag voor haar zusje van 3 maanden een zonnetje tekenen maar ze weet niet meer hoe ze eruit ziet. Omama,wil jij voor Colette eens een zonnetje tekenen? Ik weet niet meer hoe ik dat moet doen?

ANNELIES LUCASIk verdien mooi weer omdat ik in deze regen mijn vriend niet kan uitlaten. groetjes Annelies 0473/79.31.97

Anne HaesenNa weken van jagen, wordt het tijd om nog eens VOOR de grot te gaan liggen!

Guy SnijkersWij verdienen een vakantie naar de zon Zodat we nog eens kunnen zweten zonder er hard te voor moeten werken!

rita verhuizenik wil naar de zon omdat ik al maanden voor mijn zieke moeder zorg, en we nog maar enkele keren samen in het zonneke hebben kunnen zitten.

Nancy vanderhoven OOST,WEST thuis best, NOORD,ZUID we vliegen er even op uit! (ps: we zijn 12 juni 16 jaar getrouwd, zoals het weer met ups en downs, de reis zou een mooi "huwelijksverjaardagsgeschenk" zijn) met vriendelijke groeten fam. Joos Vanderhoven

ghislaine eerdekensIk verdien mooi weer omdat,mijn centen voor een reis ,in het kot zitten van mijn zoon.

Brigitte Marsoulik doe zoals Sabine Hagedoren, en lap het weer aan mijn la(a)rs !

Pier Kinableaangezien ik woon en werk in Napels, waar het meestal schitterend weer is, ben ik het slechte weer in Belgie niet meer gewoon. Ik ben hier alleen, zonder vrienden noch familie, en het is een mogelijkheid om met hen op reis te gaan

Myriam VanloffeltGarçon, kan ik wat bestellen? Een grote zon met een extra portie zonnestralen en warmte aub.

Roger ThewisOmdat het slechte weer ons fietsplezier ontneemt en de temperatuur ons ook al in de steek laat.

christiane bockenOmdat ik mij dan hele grote valiezen ga aanschaffen om de zon mee te brengen!!

ann coosemansIk verdien dit echt wel want ik heb door het weer van de laatste weken reeds 3 X opnieuw een keelontsteking gekregen!!! Hopelijk wordt het geen longonsteking!? Zon is de enige goede remedie!!!

Kim KenisMijn gezicht op onweren staat en het is hier al slecht genoeg!!!

nele geerkensIk verdien mooi weer omdat ik alle moeite doe om zelf het zonnetje in huis te spelen. Maar aan alles komt een grens dus moet mijn batterijen nog eens opladen om daarna de zon over te brengen naar België. En ik wil gewoon graag die reis winnen :-)

ben brugmansIk verdien mooi weer omdat ik het zonnetje in huis ben en dus naar een warm land moet om mijn broertje nog eens te kunnen zien.

Frans EyckmansIk verdien mooi weer, na een jaar hard labeur

Jules Van ReemptsBinnen is alles in orde , en buiten kan ik niks doen daarom een weekje zon .

ria vanhoudtgeef mij maar een lekkere zon dan die mottige regen waar je je hond nog niet door krijgt

liliane moulingIk blijf een optimist:na regen komt zonneschijn maar dan het liefst in Zakynthos!!!!

Leo Bomansomdat het verhaal van Mozes en de Berg af en toe moet gevolgd worden

A.E.F. van de Vorstals gepensioneerde nederbelgen krijgen we zelfs in Kaulille stijven spieren en botten van de het slechte weer.

Rosa ClaesIk verdien mooi weer omdat ik het beu ben te zagen over dit hondenweer !!

Ludo GielenAls degene, die hierboven verantwoordelijk is voor diene kapotte kraan, niet snel dat spel gaat repareren, dan ga ik me er persoonlijk mee bemoeien....!!!

Bart CleerenIk verdien mooi weer omdat ik sinds vorig jaar Juni onmiddelijk na mijn studies ben beginnen werken en sindsdien heb ik nog geen enkele dag vrijaf genomen. Ik had mijn laatste schooldag erop zitten op een woensdag 29 juni en vrijdag 1 juli ben ik beginnen werken. Dit verdient toch zeker een weekje vakantie in de zon.

carine goffinja, ik wil.

aicha devriendtVan dit winderig weer word ik schijterig !

martin jacobsik verdien mooi weer omdat ik niet graag kampeer in winterkleding !

jessy claesIk verdien mooi weer omdat we eind 2005 een huis hebben gekocht. We hebben heel de winter en lente hard gewerkt om alles uit te breken en opnieuw op te bouwen. Sinds het Hemelvaartweekend zijn we van onze slaapkamer boven verhuisd naar de rest van het huis. Na het harde werk willen we nu graag op ons terras in ons tuintje zitten (waar nog heel veel werk aan is!!) maar ... vermits de zon niet schijnt, moeten we binnen zitten met de verwarming aan! Dus, een weekje zon en ontspanning na het harde werk is meer dan welkom.

alain taffeirenIk verdien mooi weer, want ik ben het waard.

Katia GeertsWe hebben juist een huisje gekocht en zijn bezig met het volledig in orde te zetten. Als het al eens wat beter weer is in België dan zien we daar niet echt veel van, omdat we dan binnen bezig zijn. En dan hebben we nog het feit dat we dit jaar moeten hopen op goed weer in België, want een reisje naar het zonnige buitenland zal er niet inzitten.

Elke NieskensIk verdien mooi weer omdat het al lang geleden was dat ik er heerlijk gebruind uitzag.

lea lens heel het jaar zit tussen oudere mensen mag wel eens een week van de zon en vakantie genieten lea

fran leysIk verdien mooi weer omdat ik maandag als duozitter, zonder zagen 700 kilometer in de aanhoudende regen op de motor heb gezeten!!

eddy giraertsIk verdien een weekje mooi weer, want hier doen mijn knoken toch zo'n zeer!

Rene prenenDe zee is diep de hemel is blauw, HBVL roept: Renéke vertrek nu maar gauw. Waarom ik dus mùooi weer verdien: WAAROM NIET ??????

Karolien ZoonsIk ben een alleenstaande moeder en regel vakanties zo dat mijn dochtertje ALTIJD mee kan komen, mijn beste vriendin heeft 4 kinderen en gaat helemaal niet op vakantie...het wordt dus hoog tijd dat wij eens met ons tweekes er op uit kunnen voor een weekje, vinden jullie niet? Het maakt ons niet uit waar naartoe, als er maar zon is!!!!!!! groetjes, Karolien

inge goyenOmdat ons dochtertje van 7 weken nog bleekjes ziet en een goeie brok buitenlucht hierbij kan helpen.

maddy jorissenomdat ik in cafetaria werk in salvator en de mensen hun verdriet niet meer kan aan horen zoveel leed en dan kom je buiten nog van dat. groetjes.

Ton Dekkersnu zeker een vakantie naar de zon men er weer plezier in krijgt

Mariet Dekkersomdat het nu lang genoeg slecht geweest is . We willen de zon zien

Mariet Peterseen zonnige reis ons het slechte ,koude weer laat vergeten

NOELLA HAESENGeen centerfold on page 3 maar Noëlla op pagina 2 die fantaseert over een golden teint !

sigrid snijdersIk verdien mooi weer omdat als ik in de wind en regen loop "my hair in the waer" is.

Ward PaulsMen staat ganse dagen ten diensten van de mensen... Je helpt ze vooruit telkens weer met al hun wensen! En aanhoort de slechte weersverhalen telkens weer... Probeer ze maar eens telkens op te monteren, dat lukt niet iedere keer!!

wesley obenIk verdien mooi weer omdat ik de hele dag in een kantoortje zit van 5m op 5m met 1 raam in dat dan ook nog eens gezandstraald is en met tralies voor het raam .. als ik buitenkom moet ik eerst 10min. wennen aan het licht en dan kan ik mijn auto instappen .. het zou mooi zijn, de zon eens een paar dagen met mijn eigen ogen zien ..

Christine CastelliIk verdien mooi weer omdat ik vinnen krijg van in de regen te lopen en zwemvliezen van in de plassen te ploeteren. Een beetje zon is knap daar ik in september in het huwelijksbootje stap.

jozef nizetteGewoon mooi weer om weer te terrassen

lenaerts nicoleIk verdien mooi weer, omdat ik het WAARD BEN !

joelle vandenborneik heb zonlicht en warmte nodig om mijn gemoed wat terug op te krieken!

Luc TipsIk bestel mooi weer, omdat mijn vrouw niet stopt met zagen ! 77026 Schuermans Marie-Thérèse Ik werk in een feestzaal en als het goed weer is zijn de mensen vooral de bruidsparen zoveel beter gezind en bij regen geven ze ons de zegen.Als je dan op zondag ook nog met de kindje van communiefeesten word geplaagd daar zij niet buiten kunnen spelen dan is het pas helemaal met de klak op vegen.Daarom wil ik naar het goede weer en kom met volle koffers zon terug die ik dan overbreng op die mooie huwelijksdagen van zovele paren. Zonnige groetjes

Hubert MeertensIk verdien mooi weer omdat het in ons kikkerlandje alle dagen stront regent!

isidoor loyensGeduld is een mooie gaven , als het weer maar mee wil , want de emmer loopt stilaan over.

johnny hayenIk verdien mooi weer omdat het vandaag rood is

Rachelle DeveuxKlagers en zagers geen nood, het hbvl zorgt voor een mooie noot!

MARC FREDERIXOndanks het geklaag en gezaag over" pijn" en het" slechte "weer,breng ik de mensen in mijn praktijk in een psychische en fysische ommekeer!!! groetjes Frederix Marc

carina feytonsIk werk op zonne-energie en kan nu dus niet op volle kracht werken.

Staf DekoninckOmdat ik reeds oud begin te worden(63 jaar) en nog recht heb op een beetje mooi weer in het buitenland onder de zon en in een mooie omgeving.

Lydia Van ElderenIk wil naar de zon want: "Ik doe er alles aan om jong te blijvenen hier regent het alleen maar oude wijven!!!"

Hans van der Lindenomdat ik na ruim 45 jaar werken nu met pensioen mag en deze nieuwe levensfase graag met mooi weer start.

Jaak Dilissen J.T.G.Enkele jaren geleden heb ik een ernstige operatie ondergaan, ongeloofelijk maar de pijn hieraan blijft weersgevoelig, bij zon en warmte is de last hiervan praktisch onbestaand. Hoogachtend Jaak

Roland ClaesOmdat mijn lichaam pas goed functioneet vanaf 20°C, en ik dus nu in een zeer moeilijke en pijnlijke periode leef. En toch klaag en zaag ik niet, maar het wordt elke dag zwaarder en zwaarder..... en alleen U kan me uit mijn lijden verlossen. Dank bij voorbaat, uw trouwe lezer, Roland

jos Lathouwersik verdien mooi weer omdat moeder natuur ons opzadelt met deze koude,natte kuur. dus..stop met zagen tijdens deze dagen.

cynthia peetersomdat ik deze week heb ondervonden dat mijn studierichting te zwaar is en dat na een heel jaar blokken en stress moet ik het nu opgeven. als de zon nu eens zou schijnen zou het mij al opbeuren. en daarom ga ik stoppen met zagen en vragen voor een ticket naar de zon.

Dianne ClaesHier volgt mijn slogan : Te koop : Een zo goed als nieuwe garderobe kinderkleding wegens een gebrek aan zon! We hebben 2 kindjes (21maanden en 5 maanden) waarvoor we een week of 2 geleden een heel pak zomerkledij hebben gekocht. Voor die van 5 maanden zijn er al een aantal te klein die ze nog nooit gedragen heeft. Ze is geboren in december en heeft sinds ze geboren heeft geen mooi weer gekend. Ze heeft bovendien de eerste 2 maanden van haar leventje veel last gehad van reflux en we konden nog niet eens met haar gaan wandelen. Daarom verdient ze volgens ons een reisje naar de zon.Haar broer zal zeker tevreden zijn,omdat ook hij zijn nieuwe kleertjes kan dragen en bovendien fijn in het zand en in het water kan spelen. Echt een aanrader. Kattarinah zal jullie(als ze wint)met een heel mooie glimlach ontvangen. Groetjes Fam Bollen-Claes Tarwestraat 15 3600 Genk

Hubert Eertmans Hubert Beste h.v.b.l. Hier mijn inzending voor vandaag om de reis te winnen. Wachten duurt misschien wat lang,jij bent het zonneke waar ik zo naar verlang. Groetjes Eertmans Hubert Sint Jozefstraat 4 3740 Bilzen Tel.089/413335 Gsm 0479/419011.

MAURICE AWOUTERSmijn vrouw is gestopt met zagen , met al die regen is ze vast geroest help ik mis da , alleen zon lost dit op !

ghislain Willemsomdat mijn karkas versleten is en dringend onderhoud nodig heeft 78028 Put Véronique Ik verdien een weekje mooi weer omdat ik nu 4 weken stage heb gehad, de week die komt begint de blok en de week erna heb ik examens... Ik zou echt een weekje rust kunnen gebruiken hierna!!!

kim EvraertsIk verdien mooi weer omdat ik de rest van het jaar het mooie weer bij de mensen probeer te brengen, ik probeer altijd het zonnetje in huis te zijn, maar met dit weer lukt dat niet meer zo goed, moet dringend men eigen batterijtjes weer eens gaan opladen...dan kan ik de rest van het jaar weer het zonnetje spelen... :)

Breels peterWij hebbben behoefte aan zon omdat we aan het bouwen zijn, en veel stres hebben omdat niet alles verloopt zo als het moet verlopen. en om dat we geen buget meer over hebben om naar de zon te gaan.

alex dopsdeze morgen kaal geschoren , dus ik wil wel wat zon aan mijn oren!!!

danny philippeal 3 weken met mijn hand in de lappenmand wil ik wel eens naar een zonnig land

Cyriel Smeets Beste , Reeds meer dan 6 jaar ben ik in mijn familie , geconfronteerd met veel ziekten . Zeer ernstig . Meer moet ik niet zeggen. Een weekje naar de zon zou goed doen en de zinnen van mijn vrouw even verzetten. Vriendelijke groeten.

Regine Bietshallo, mijn echtgenoot zegt altijd dat ik het zonnetje in huis ben. Maar nu met dat aanhoudend slecht weer lijk ik meer op een donderwolk, je zou natuurlijk voor minder er zo bij lopen en ja wie weet mogen wij misschien op vakantie om onze batterijen weer op te laden en kan ik zo weer stralen gelijk er nergens anders dan thuis het zonnetje straalt. MET EEN KLEIN STRAALTJE GROETJES REGINE

Veronique SmeuldersIk verdien mooi weer omdat ik altijd het zonnetje in huis ben. Mijn inspiratiebron is echter ver te zoeken.

wouter MeertNiet ik maar mijn 2 zussen en mama verdienen mooi weer. Ik ben 35 weken zwanger en al veel problemen gehad. Mijn mama en mijn 2 zussen staan altijd voor ons klaar. Zelfs al is het 45 minuten rijden staan ze altijd snel paraat

jan houbenals mijn haar hier gaat groeien zoals mijne gazon,herkent mijn vrouw me straks nie meer.

Katrien DejaegerIk verdien zelf mooi weer, omdat het gewoonweg zomer is en we die vitamientjes dringend nodig hebben

karolien geldersIk verdien mooi weer omdat ik voor de bouw sta van ons huisje, en gerekend had op een dosis zon om mijn batterijen op te laden !

bollen stefanik verdien het mooi weer omdat ik na twee bevallingen nog niet de kans heb gehad om op vakantie te gaan naar de zon.

KAREN MARCHANDik mis muggebeten en wespensteken zonneslag ...chloorallergie en graspollen... smeltende chocolade ijsjes en witte T-shirten zand verspreid door de woonkamer, lieve heersbeestjes in broekzakken... verkoolde barbecueworst en salmonella aardappelsla... maar ik mis vooral het goede humeur van de anderen dat lijkt te zijn verdwenen samen met de zon...

ilko hawrijkNu voel ik me een wit kieken tussen de bruine beren in de fitness

bianca fallaomdat mijn mazouttank weer maar eens leeg is

liliane goossensIk verdien mooi weer omdat... ik veel te mooi ben om me te verstoppen onder een paraplu

jacqueline thomassenwaarom verdienen wij allemaal mooi weer,omdat wij het hele jaar al slecht weer hier hebben en voor datgenen wat wij hier nog rondlopen wij allemaal een goede gezondheid verdienen en daar ook de zon voor nodig is.daar de zon schijnt dan denkt men niet zo aan de problemen die men heeft en dan gaat alles ook veel beter in het leven en zijn de mensen ook gemoedelijker ,want met dit weer zijn de mensen een beetje depri en de mensen zijn ook ongeduldiger geworden .daarom ik de reis misschien verdien,maar ik gun het iemand anders even zeer, goede reis alvast voor de winnaar

Henri - Maria Beckers - Walbers De olie in zijn gewrichten wordt te dik, ik hoor hem kraken bij elke stap.

KATRIEN buvensIk verdien mooi weer omdat ik dan eindelijk een weekje van het "slecht weer vandaag -gezaag" van mijn ouders af ben!

Stijn NysIk verdien mooi weer omdat mijn vrouw al vroeg: Wanneer doen we 'het' weer?

katrien corthoutsMijn vriend en ik verdienen een week mooi weer omdat wij allebei in ons laatste jaar van onze studies zitten. We hebben de vorige 4 jaar hard gewerkt en geen tijd voor vakantie gehad wegens herexamens. Daarom vinden wij dat wij dat wel verdienen.

Johan ArtsOp aanraden van de specialist van de pijnkliniek zou ik het medicijn lyrica moeten nemen omdat ik veel problemen heb vanuit de rug, veel pijn met lopen en opstaan, Ik heb Google opgestart en gezocht wat er zoal te vinden was over Lyrica, het is verschrikkelijk duur (bijna onbetaalbaar) en andere personen vertellen me ook niet veel goed hierover behalve dan dat ze zich dronken voelen ....zie hieronder ik slik lyrica sinds vier weken en bij mij is de dosis opgevoerd van 2x 75 mg, 2x 150, tot nu 2x per dag 300 mg. maar heb steeds het gevoel dat ik dronken ben. misschien raar om het te vertellen maar op het gebied van seks lukt niks meer ??? Als de pijn draaglijk was had ik nog wel eens de moet om er aan te beginnen dit voor ik dit geneesmiddel innam.nu is mijn vraag, is deze bijverschijnselen blijvend ?? Mijn geheugen en concentratievermogen zijn ook verminderd. Dus alvorens dat ik deze pillen ga nemen en alvorens ik mijn echtgenote opzadel met een dronkaard !!!! verdiend zij een heerlijke vakantie en ietsje ......meer ......

Jean TeuwenZet mij aan het weer en het zal altijd mooi weer zijn, omdat ik vrijwilliger ben en dan ook alles voor andere doe.

Sandra RamaekersHaal mijn ouders weg uit deze depressie Want ze bezorgen mij één....

Carol ArienMijn gezin verdient een mooie vakantie omdat mijn baas mijn loon vanaf Januari 2006 nog niet uitbetaald heeft. ( Dit is echt het geval...is dit heden nog mogelijk? )

patrick kubaszynskiik en mijn verloofde zijn druk bezig in onze tuin,maarja met zo een weer is het niet plezant om in de tuin te werken maar het moet gedaan worden,met als gevolg dat mijn partner een verkoudheid opliep,daarom dachten we dat een weekje vakantie in de zon ons zal goed doen. Mvg

Liliane Bocken Wel, heb op 20 april een lawaaitrauma opgelopen..Gaat nu reeds een héél stuk beter doch in begin was ik doodziek van de medicatie, die ik nu niet meer hoef te nemen. Ben vanmorgen nog bij de specialiste geweest ter controle en mijn gehoor blijkt zich langzaam maar zeker ter herstellen. een weekje zon, rust zou nu écht wel welgekomen zijn.

sylvie dammanIk heb de laatste tijd heel wat tegenslag gehad. Ik ben van de trap gevallen: resultaat gekneusd been en arm. Mijn buurman is ook gevallen doch bij hem veel erger : heeft de ziekte van Menière en mag gedurende een maand geen auto besturen. Andere buurvrouw werd geopereerd aan de knie en zit een maand in het gips. Ik probeer zo goed als het gaat hen te helpen maar is het is verdraaid moeilijk en het brengt een pak stress te weeg. Een weekje er tussenuit is dus precies wat ik kan gebruiken.

Leo RoyackersIk verdien mooi weer omdat mijn tuin er om vraagt.

Gerda PetersIk verdien mooi weer omdat ik echt wel op zonne-energie werk en bij dit belgisch weertje even het zuiden kwijt ben!!! Geef me goesting, geef me zonneschijn!!!

Charel Dierckxik verdien mooi weer omdat ik met de zon op mijn bolleke ontsnap aan dit grijze holleke.

Leen MeysMijn vriend noemt me steeds het zonnetje in huis, maar met de weinige zon buiten begint mijn zonnetje in kracht te verliezen. Mocht ik nu een weekje mijn zonnetje kunnen opladen dan zou ik terug volop kunnen stralen voor iedereen.

Marleen Rodiers

clara GijbelsIk ben het allemaal beu! Potvernonde domme nog, wanneer kan ik naar de zon? En alleen ga ik niet, dus moeten we met .... Clara Gijbels

Franciscus DASSENDe belastingbrieven zijn weer uit dus wil ik er graag nog even tussenuit want als bediende in een accountantskantoor hebben wij het de eerste maanden weer druk met die cijfers hoor. Optellen en aftrekken daar weten we alles van Geef mij toch maar een verblijf in Turkije dan.

jean boelensIk verdien mooi weer omdat ik het werk in huis doe en mijn zonnetje uit werken is.

kennes anitahallo gewoonweg om ook ens een keertje geluk te hebben van harte welkom daag

ROGER LIBENSDaar ik sinds enkele jaren niet meer naar de zon geweest ben door mijn ontslag wegens reorganistie en net iets te jong om te genieten van een wel verdiend pensioen.Dus maar doppen zeker.

chris truyerswaarom niet? verdient niet iedereen een paar dagen mooi weer, al was het maar om krachten op te doen om er terug tegen aan te kunnen

Lotte AritsReeds lange tijd wil eens alleen met mijn mama op vakantie gaan. Aangezien mijn man ook graag op vakantie gaat is het er nog nooit van gekomen. Maar ... mijn man is onderwijzer dus zou onmogelijk vrijdag 9/6 op vakantie kunnen vertrekken. Dus ... dit zou een ideale reden zijn om alleen met mama op vakantie te gaan.

mark szczudloMijn rekening : ik + slecht weer = slecht gezind Ik slecht gezind + collega's = slechte sfeer ik op vakantie = ik tevreden -------------------------------- toltaal : ik weg = iedereen tevreden

Keith DirickxMijn ouders verdienen mooi weer omdat leren toch net iets beter gaan als zij het huis uit zijn...

Dominiek HeylenIk verdien mooi weer want, sinds het pijpestelen regent, rendeert mijn sigarenwinkel niet meer!

Patricia VuegenIk verdien mooi weer omdat ik niet wil dat ons kindje met een paraplu in de hand geboren wordt.

Patrick MaurissenNa de regen zoeken we de zon

Bart Henderixmijn humeur ligt in het zand geef mij a.u.b. een strand

Gery PutHier op het werk is het altijd heel warm, ik ben de warmte dus al gewoon, daar ga ik geen last van hebben op reis. Terwijl de anderen klagen over koude. Die gaan zich daar nooit thuis voelen in een warm land.

Vera VliersIk verdien mooi weer om mijn dochtertje van 6 maanden eindelijk eens wat anders te laten zien dan regen, en ze een andere zonnige cultuur te leren kennen, dat wordt stilaan tijd, niet ? Want jong geleerd is toch oud gedaan ?

mirjam lenaertswij verdienen de reis naar de zon omdat: ons brandhout is bijna op dus voor ons een extra klop

jos gregoorik bij zonneschijn beter met mensen kan omgaan

marleen verstraeteik verdien mooi weer,omdat het goed is om zonneenergie op te doen dan kan ik er weer goed tegenaan,en kan ik heel de wereld op zijn kop zetten

henri lenaertswie het weer tot zijn geliefde neemt, moet de zoutsmaak bij zijn kus verdragen.

Freddy Nuytsomdat ik zaterdag met de moto naar het Zwarte Woud vertrek en mijn vrouw voor de eerste keer mee gaat... dus zij mag wel mooi weer hebben anders gaat ze niet meer mee....alhoewel?

Kurt GeebelenWaarom ik de reis hoor te winnen? Een variatie op het spreekwoord: na studeren komt zonneschijn!

Kristel NotenIk verdien mooi weer omdat ik nog een schoon bruin tintje wil tegen de zomer !!

julien verstraetenIk verdien mooi weer omdat ik liever de boys in hun zwembroekske zie voorbij flaneren aan het warme zonnige strand dan met hun dikke jeansen hier in dit koude regenachtige kikkerland.

Suzy RuytersMijn ouders verdienen mooi weer omdat... ze altijd voor ons klaar staan !

Tiny KeunenIk verdien mooi weer omdat ik mij alle dagen engageer voor de inwoners van Houthalen-Helchteren door het domein Kelchterhoef voor te bereiden voor hun ontvangst.Maar dan is mooi weer van essentieel belang.Ik zaag niet maar vraag gewoon om de zon.

rik stesmansbeste, als enig kind passen mijn vrouw en ik al verschillende jaren op mijn moeder van 86 jaar.Wij konden zo nooit niet weg. Nu gaat ze sinds enkele maanden naar een dag opvang en zouden we dus wel door de dag kunnen profiteren van het mooie weer Helaas groetjes, Rik

Geert BerdenIk verdien de reis naar de zon omdat ik nooit eens iets win.

caroline pirsonBeste krant, Als de zon niet naar mij komt zal ik naar haar moeten gaan caroline pirson

lucien ruttenomdat na een koude winter hard werken, een lauw voorjaar toch wel een zachte, heerlijk,warme ZON ons zou opfleuren.

ann vandersmissenomdat er ik door dit regenweer letterlijk met natte voeten zit in mijne kelder!

gaston hulsmansIk verdien mooi weer omdat mijn tandem staat te treuren

marie-rose schepersGeef mij de zon Geef mij de maan Geef mij ze allebei En zeg dan heel even Ik kan niet zonder allebei

gaby leursmijn man komt niet op temperatuur, door al die storingen boven ons land!

Marc Vrankenomdat mijn vrouw al drie weken met een verkoudheid zit te sukkelen, en met een zonnestraal en hogere temperaturen zal ze er zeker van af geraken.

Danny BroedersIk verdien mooi weer, omdat dit weer je tegen de muren doet lopen. Maar zo (be)land je enkel ... op de spoedafdeling. (gisteren met "sporten" ervaren)

Peggy VandijckIk zou graag 2 andere mensen blij willen maken met een reis naar de zon. Ik gun het mijn zus en mijn mama vanharte omdat ze beide een zware periode achter de rug hebben. Mijn zus zit verwikkelt in een harde strijd om haar co-ouderschap. De kinderen willen sinds januari 2005 niet meer naar hun papa en zijn dus sinds januari 2005 altijd bij hun mama. Nooit meer eens een vrij weekend, een avond, ... dat weegt op den duur erg zwaar door. Het co-ouderschap wordt nu behandelt op de rechtbank Het wordt bang afwachten want als mama wil je dat je kinderen gelukkig zijn en wil je ze niet met tegenzin naar hun papa laten gaan. Mijn mama verdient een weekje zon omdat we in mei de vijfde overlijdensverjaardag hebben gehad van mijn papa. Na zijn slepende ziekte staat mijn er nu alleen voor en het slechte weer doet haar niet goed. Ze is graag buiten bezig in haar tuin, wat wandelen of fietsen maar helaas lukt dat niet goed met dit weer. Wat zon en de gezonde buitenlucht zou haar weer een beetje helpen om terug die opgewekte, lieve oma, mama te worden! Deze reis zou voor hen alletwee een mooi, weliswaar laattijdig moederdagcadeau kunnen zijn dat ik ze met veel plezier zou willen geven. Wat zon in hun leven, dat is het wat ze op dit moment kunnen gebruiken!

Alfons NeyensArmand Pien had meer geluk met zijn voorspelling van mooi weer.

Hilde VanheerIk verdien mooi weer omdat ik dan kan genieten van in de tuin te werken, een terrasje te doen, met de fiets naar de winkel,.... De mensen zijn dan ook opgeluchter en blijer.En het gezaag over de regen houdt dan op.

Francois JamarIk verdien mooi weer omdat mijn vrouw en ik twee maanden hard gewerkt hebben om de living te renoveren.

wendy wolfIk verdien mooi weer omdat ik hard werk en zo mijn belang van Limburg lekker rustig en ongestoord kan lezen...

chantal piaseckiomdat ik als alleenstaande mama van 1 zoontje met veel plezier een toffe job heb als bediende. reizen valt niet in mijn budget. Aangezien bruno volgend jaar naar het eerste studiejaar gaat, is het mijn laatste kans op buiten de schoolvakanties naar het buitenland kan gaan. Na een moeilijke periode verdienen wij het om eens samen te spelen in het zwembad, eens uit te slapen, geen afwas-poetsen-etenmaken,

nadia mewissenik zou graag de reis naar Zakynthos winnen omdat ik de week van 9/06 tot en met 16/06 vrij heb en zeker niet het risico wil lopen op nog meer slecht weer !!!

Wim HeremansIk verdien mooi weer omdat ik met het werken weer niet mooi verdien.

erik vrankenMet twee pubers in huis hebben we buiten het regenweer ook nog dagelijks donder en bliksem in huis. Dus zon en rust en tijd om rustig de krant te lezen is welkom.

johanna rediersDoor medische omstandigheden al een heel jaar moeten thuiszitten en dus hopeloos nood aan mooi weer, aan vakantie. En natuurlijk stuur ik een kaartje of maak ik een verslagje !

luk speetjensOmdat ik thuis met een bloem van 40 jaar zit die dringend in de zon moet !

Stijn OrensIk verdien mooi weer omdat als de zon niet naar mij komt ik wel naar de zon wil gaan.

Rita FeyenNa de winterkwaaltjes en voorjaarsmoeheid komt nu de reiskoorts

Rudy VandenbusscheIk verdien mooi weer omdat ik - gezien mijn bouwjaar - niet meer temperatuur- en vochtbestendig ben.

Viviane HeijensOmdat wij graag wandelen en fietsen. Hoge stookkosten beu zijn, en nood hebben aan lekkere warme zonne energie.

Sylvia BosmansOmdat mijn griekse man er bleek, verregend en ... belgisch begint uit te zien.

Christel Arens - Van Dromom eens iets goeds mee te maken na jaren van tegenslagen en verdriet

harry walbersik verdien mooi weer omdat ik nooit het zonnetje in huis ben.

ludo Swertsmorgen ben ik jarig,dus:stop met zagen,het is dan mooi weer.

monica gijbelsbelastingen belastingen!! Er was uitgerekend dat we 1700 ongeveer gingen terug trekken en we moeten er 1000 betalen dat is een verschil van 2700 daar gaat ons reis vliegen. Daarbij komt het dat ik mijn ventje graag zou willen verrassen want uiteindelijk heeft hij nog een jobke bij aangenomen om het financieel wat makkelijker te hebben. ik hoop dat jullie overtuigd zijn groetjes monica

yasmine melonomdat ik van het weer in belgië depressief wordt als het nog lang zo slecht blijft! en natuurlijk ook omdat ik dit jaar al hard gewerkt heb :-)

Tina VandenabeeleOmdat mij rugske nog nooit ingesmeerd is geweest met zonnecrème door ne Griek -)

Evelien DegrosIk verdien mooi weer omdat... #NAAM? #NAAM? zijn op te klaren #NAAM? lagedruk-gebied vormt ter hoogte van mijn humeur #NAAM? #NAAM? #NAAM? maken - ...

Veerle JacobsMijn Griekse zwerfhond heeft reeds zijn winterpels gewisseld voor een zomerjasje en zijn koffertje staat klaar om richting het thuisland te gaan... We kunnen hem toch niet letterlijk en figuurlijk langer in de kou laten staan!!!

Dennis Kopiec Wij gaan huwen op 4 augustus. Vermits wij aan het bouwen zijn gaan wij echter niet op huwelijksreis maar hebben wij een weekendje geboekt. Om die reden zou deze reis naar de zon ons een groot plezier doen! Met vriendelijke groeten

jozef corbeelOmdat ik nu eindelijk vrije tijd heb bekomen. Sinds 1 mei (de dag van de arbeid notabene) ben ik op pensioen mogen gaan en nu zit ik dus naast de verwarming mistroostig naar buiten te kijken.

gustaaf stassensoei al weer regen hier, laat mijn gazet lezen in de schaduw

BEKKERS MYRIAMIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT IK DAN ZELF OOK HET ZONNETJE IN HUIS BEN....

wouter StoxIk ben echt homo en met dit kutweer kan ik niets aanvangen

Patrick MaquoiEen trip naar de zon wordt me aangeboden Het lijkt wel een geschenk van de goden Het hondenweer van de voorbije dagen Zorgt ervoor dat we gaan zagen We hoeven nu niets meer te vrezen Binnenkort kunnen we in de zon Het Belang van Limburg lezen!

Els RonsmansMeestal ben ik het zonnetje in huis, soms ben ik een donderwolk. Mijn ogen kunnen bliksemen. Op mijn brood eet ik hagelslag en mijn huid is sneeuwwit. En omdat we van al deze weersverschijnselen genoeg hebben in ons eigen huisje, wagen wij onze kans op een reisje naar de ZON!

Bea Wagemansmijn vader pas is overleden en mijn zoon een hartstilstand heeft gehad in Luxemburg, hij is er gelukkig goed doorgekomen maar ik zit er helemaal onderdoor en daarom zou ik er eens graag op uit willen. groetjes Bea

geert vangestelik het mooie weer ook terug mee naar belgie breng, en jullie er ook nog kunnen van genieten.

Lia BellenIk ben word 23 juni 47 en ben nog nooit in het buitenland op vakantie geweest. Waarom verdien ik allez wij mooi weer? Wel,mijn zoon van 13 heeft ADHD, ik ben pleegmoeder van mijn kleinzoon van 18 maand en opvangmoeder voor mijn twee kleinkinderen van 8 jaar en 16 maand.Komt daar nog bij dat ik als nachtverpleegkundige werk in een rusthuis dus veel van het mooie weer kan ik zeker niet genieten.En moest ik het niet verdienen dan zou ik het al heel zeker mijn vriend gunnen want de dagen dat ik werk is hij babysit van dienst en hij doet dat zonder morren

Steven PalmaersEn de Heer sprak: "Als de zon niet naar Steven kan komen, moet Steven naar de zon gebracht worden". Aldus geschiedde... [Uitspraak van Jezus, opgeschreven in Stefanus 9:6]

alain vllekkenIk verdien mooi weer omdat ik zo graag de zon zou willen zien zakken in de zee.

Eddy Van den EndeIk verdien mooi weer omdat onze nieuwe veranda niet het verhoopte zonnetje in huis bracht.

Johan Bloemende weermannen dan kunnen stoppen met klagen en mijne baas gerust verder mag zagen. Ikke naar Zakynthos en mijn collega's de klos.

Kris MOORSLiever een Griekse "zonne"-sessie dan een Belgische "altijd slecht weer"-depressie. 88056 Wouters Chloé Omdat het humeur van onze hond Chinook er ook al niet beter op wordt als zij door de regen loopt. Groeten Nick

jos boonenOmdat ik op dit moment met een burn-out zit.Het mooie weer,en een vakantie zou me enorm goed doen. Trouwens, voor alle Het Belang Van Limburg- lezers ! met vriendelijke groeten Jos

Debby BraekersIk kan die regen niet meer zien, dat duurt nu al een week of tien, koude, hagel en windvlagen, maar nu ga ik stoppen met zagen, bij deze bestel ik mooi weer voor mij, en als ik win:dan ben ik gewoon superblij!!

Rita HuysmansIk stop met zagen en wil met dit een kansje wagen want zit ik in het zonnetje te wezen kan ik nog altijd mijn krantje lezen

kimy pauwelsde zon in mij is uitgedoofd, de regen heeft haar weggeroofd. zelfs mij eeuwig blij gemoed, doet het niet eens meer zo goed. ik kan niet op men terras, want dan zit ik in een waterplas. ik word er hier alleen maar triester van, want er is nergens waar ik heen kan. zelfs als ik maar denk aan zon,zee,strand, shiet het zonnetje in mij al eventjes in brand.

Frederik VandewinkelIk ben het beu om steeds maar weer met open broek rond te fietsen. Dat KUT-weer en die RUK-winden doen echt niet meer zo goed...

ghis claesWij verdienen mooi weer omdat het hier toch wel precies winter lijkt inplaats van zomer daarom zoeken we de zon maar zelf op en misschien lukt dit wel met het belang van limburg en wie weet schrijven we binnenkort wel over zonnige groeten

ilona migalskiOmdak vanuit mijne bureau opt werk al helemaaaaal geen zonneke zie,en ik op de luchthaven werk (maastricht) en elke dag mensen op vakantie zie vertrekken en me dat wel ontzettend jaloers maakt!

Liesbet VaesIk verdien het mooie weer omdat het mooie weer ook mij verdient.

marianne baudewynMooi weer hoef je niet te verdienen, dat krijg je cadeau maar soms moet je er wel lang op wachten. En omdat iedereen klaagt over dat slechte weer zou ik wel er een weekje tussenuit willen. Zo'n cadeau slaat niemand af.

arlette de mulderZomaar,gewoon omdat ik een vroege vogel ben en geniet van ieder moment Arlette De Mulder

heidi poesmansWaar is de zon? Op vakantie in het verre zuiden!!! daar zou ik nu ook willen zijn om de stress van het voorbije jaar te vergeten en te genieten van de zon die daar wel schijnt. groetjes heidi

Julien DerouckIk verdien het mooie weer omdat ik het zonnetje in huis probeer te zijn.

Sabine Thijsmijn vriend en ik reeds een jaar aan het bouwen zijn, dat is natuurlijk heel erg fijn. Maar na een jaartje zwoegen en zweten, hebben we het wel geweten: een ticket naar de zon is meer dan welkom!!! De regen en de koude houden we voor gezien en dan vliegen we met HBVL en Neckermann naar mooiere oorden...misschien...

fernand abrahamsomdat onze dochter vorig jaar begonnen is met bouwen,en wij wat rust kunnen gebruiken. omdat mevrouw al hele tijd thuis is na operaties voor rug en meneer een niercrisis en ontslag gehda heeft na 25 jaar dienst. en de dochter gaat ook nog trouwen,en we wat kleur kunnen gebruiken!

geert neyensWissel van de wacht, Liever de zon aan de macht. Dromen van de zon bezorgt mij dezer dagen koude rillingen. 0479/828000 Mvg Geert Neyens

Edgard Van DuffelHelp ik verzuip in dit belgen land

urbain durwaelIk verdien de zon omdat: mijn slechtweer strippenkaart is opgebruikt

Liliane Persoonsmet dit rotweer is mijn batterij volledig leeggelopen

Rita VoldersIk verdien mooi weer omdat ik al zeven jaar geen enkel contact heb met mijn kind, zodat een zonnestraal me weer kracht geeft om de pijn te verzachten.

Anja Dupont Een limburgse boekhoudster die niet alleen zot wordt van de Belgische fiskaliteit maar ook van het Belgische weer, verdient echt wat zon in haar leven. Vinden jullie ook niet? Btw, belastingen, debet, credit, balans, banksaldi... :( Zon ,zee, strand, 32°,hotel... :)

Jean BerbenIk verdien mooi weer omdat ik er wel aan toe ben ze zijn hiertegenover een appartementsgebouw aan het optrekken, die gasten geginnen om half 7 'smorgens en gaan door tot 's avondslaat ik kan geen machines meer horenBedankt

Marina CaelenIk vind dat ik mooi weer verdien omdat ik het enorm druk heb op school en ik nu in mijn blokperiode zit. Volgende week heb ik examens en eigenlijk kan ik me tussendoor niet ontspannen of even naar buiten gaan omdat het slecht weer is. Als het mooi weer was kon ik eens even buiten gaan zitten, een beetje fietsen. Slecht weer en een examenperiode gaan niet echt samen. Ik hoop echt dat ik deze reis win zodat ik me na deze sombere periode eens goed kan ontspannen in de zon, daar kikker je sowieso terug van op en dat is wel nodig. Slecht weer is niet goed voor mijn humeur en ook niet om te studeren, want met een slecht humeur studeren, dat lukt niet echt.

Liesbeth PeetersIk heb genoeg van Eddy De Mey (lees: Eddy de Mei), geef mij maar Eddy Augustus!

Jozef GielisBreng ons mooi weer,'tis niets te vroeg. Want van dit rotweer hebben we meer dan genoeg. Marcel en Maria Gielis-Jordens Molenwijk 65,3945 Ham Tel.011/347733 E mail mariamarcel@pandora.be

Stijn Marchalomdat ik niet klaag over slecht weer, omdat ik niet zeur over gebrek aan zon, omdat ik niet zeg "regen, nog maar s n keer", ik wil niet dat ik t veranderen kon, maar.... mooi weer, het is zeker aangenaam, mijn vrouw zeurt niet "wat nu weer aangedaan", zoveel makkelijker hier thuis, geen uren voor de buis, en.... zeg nu zelf, fijn he, mooi weer, ik wil die vlieger op, eindelijk n keer !!!

gerda vanderbiesenIk moet op reis , omdat de psychiator mij da gezegd heeft

Mia BrebelsIk stop met zagen Zakynthos here I come!!!

Dirk Geldershet moet mooi weer zijn omdat we dan kunnen zagen voor regen

germaine eerdekendIk verkies mooi weer steeds meer en meer die oude knoken lopen stram dus maar liever de paarde tram hij rijdt wel niet tot aan de zon maar met de bus is het,het kon inpakken en weg ermee mijn man en ik zijn tevree

Mario Petitom even verlost te zijn van mijn colega's

dominiek debaesIk verdien mooi weer omdat.... Mijn knoken doen zo'n zeer. 't Is hier koud en nat, en ik ben dat echt spuugzat. Geef mij maar een zonnig weertje, en dat dankzij HBVL voor een keertje!

gaston gaethofsik bestel mooi weer voor de rijkswacht en de nonnetjes dan heb ik ook mooi weer

guy bauwensik heb dat mooi weer verdient want ik moet wel stoppen met zagen want mijn hout is op

Ingrid Knaepenik verdien vakantie zodat mijn collega's dan rustig kunnen werken zonder mijn gezaag over het slechte weer

Kristel ZakIk ben steeds het zonnetje in huis, al staat het water tot aan mijn kruis, ik blijf lekker niet thuis!!

Vandermoere Margothebben jullie al eens gezien hoe bleekskes wij zijn!!!

Marjoleine van HamondWij wonen op een appartement op de 1ste verdieping, en mijn man werkt in de horeca en heeft dus NOOIT tijd om goedkoop naar de zon te gaan (heel de zomer moet hij werken!) Als ik nu deze wedstrijd win, kan hij niet anders dan toch vrij nemen anders ga ik met een vriendin! HIHIHIHI

LUXTON JohnBen op mijn 60 verjaardag en heb altijd al hard ge werk en nu op brugpensoenen wil van het mooi weer verlag En werk heel sesoen voor de sport :Heb nu wat vrije tijd.

Philippe De PauwIk verdien mooi weer om mij goed te kunnen voorbereiden op een hete festivalzomer, met zonnige oververhitte festivals. Zo zal het verschil met dit hondenweer mij minder parten spelen. (Chokri, begin alvast eikes naar de Clarissen te brengen!!!)

oscar maesVijftig jaar getrouwd verdient dat geen prijs? Weg uit dat rotweer en dank zij het belangske naar een paradijs.

andrea wuytjensOMDAT IK HET BEU BEN ALTIJD ZELF HET ZONNETJE IN HUIS TE ZIJN!

Katrien JanssenIk wil de zon zien zakken in de zee,misschien helpt het Belang van Limburg mij hiermee?

Julio SerraoIk ga mijn baas nog iets aandoen als ik mijn batterijen niet even kan opladen !!!

Erica Biesmanswij verdienen mooi weer omdat we zelf in een depressie zitten...

Koen DegruytereIk verdien mooi weer omdat ik het beu ben om zowel binnen als buiten naar een donderwolk te moeten kijken.

ANNIE HAELSIk snak naar een warm bad liefst met bubbels. Maar thuis heb ik geen.

Eric DefermHet moet niet mooi weer zijn om geluk te hebben. (naar analogie met: ge moet niet schoon zijn om geluk te hebben)

stijn vereeckenOmdat ik ook ooit mooi gebruinde benen wil hebben zonder me daarvoor in te hoeven smeren met choco of modder.Bovendien is mijn neus verstopt en denk ik die in Griekenland wel te vinden.

angelo muesomdat mijn kont veel witter ziet dan mijn bovenlichaam

k van rensMijn pa en ma verdienen zeker mooi en vooral warm weer! niet alleen omdat ze nog nooit op vakantie zijn geweest, maar ook omdat ze de hele winter hebben uitgekeken naar de warme zomer omdat de verwarming stuk was, en nu het warm moet zijn, zij nog altijd in de kou zitten!! Het was overleven onder de dekens telkens we op bezoek kwamen!En gewoon met de auto rijden om het warm te krijgen! Het zou in ieder geval een mooi gebaar zijn voor de 35 jaar dat ze al samen zijn!! En als ik ze dankzij het belang van Limburg naar de warmte kan sturen zal ik de kans zeker niet laten liggen!

maurice manderveld mauriceik verdien mooi weer omdat ik niet meer gestoord wil worden door storingen.

griet emondsik gewoon ben bij 30 °c te leren voor de eindexamens en anders dus in mijn laatste jaar voor het eerst herexamens ga halen!

Yves NevenReeds 3 jaar hebben we een weekendje (Nederlandse) kust geboekt (2004 in juli, 2005 en 2006 eind mei) en steeds hebben we de dikke jas moeten aantrekken voor de kou en voor de regen !! Na 3 jaren van 'weer'tegenslag vind ik toch dat het hoog tijd wordt dat we ook eens recht hebben op een sprankeltje zon aan de een of andere kust groeten Yves en Carine

Christophe FeyenOmdat ik enkele dagen geleden geoppereerd ben..en zodoende weinig aandacht kan schenken aan mijn echtgenote...die dit allemaal een beetje moet "uitzweten "... Daarom, samen enkele dagen naar de zon..zou meer dan welkom zijn

django gaioOmdat ze me hebben wijs gemaakt, na regen komt zonneschijn... maar ik heb nog steed geen zon gezien.

Guido LenaertsIk loop al dagen rond met een verkoudheid en snak naar wat warmte van de zon. Daarom dacht ik dat het volgende jullie wel leuk in de oren zou klinken. Ik ben liever bruin van de zon, dan blauw van de kou. Het past ook nog goed bij jullie logo en dat van de sponsor.... Dus twee vliegen in één klap. Groeten Guido

wim nijstOmdat mijn schoonma het met dit weer nog kwader krijgt!

Jaak VanlingenWij verdienen mooi weer omdat mijn kale man met de handen in het haar zit !

Robert Hauquieromdat ik graag mijn rolkarretje wil testen in de zon 97317 Saenen François 't Gevaar bestaat dat mijn vrouw mij in juni geen bibbergeld meer geeft.

rob boonsHoi Sorry maar ik kan niet gaan op die data,moest ik winnen dan geef ik het wel weg. Succes, Robert

liliane jonkmansmijn buikje wordt veel te rond , als de zon niet vlug komt!!!

Hilde VanstipelenOp 1 april, en das geen grap, moest ik op pensioen 'k ben nog niet oud en 't was niet mijn wens, maar ja wat moest ik doen De anderen vinden het wel leuk en hebben goede raad Nu kan je doen wat je maar wil, maar... 'k zit dus op zwart zaad Want met de helft is 't rap gezegd, maar niet zo makkelijk hoor Ik wil zo graag eens naar de zon Belangske! zorg jij hiervoor?

lisette bosmans van heeswijkwaarom? omdat:ik de laatste 2jaar niet meer buiten kon komen wegens een val met fiets,en daarom een tot.beenamputatie moest ondergaan dec.ll.en omdat ik mijne vent daarom toch wel tot last geweest ben en nog ben.dus voor hem,kan ik hem zo wat zonneschijn terug geven.toch zonnige groetjes uit een nat lommel.

Evelien VanheesIk verdien mooi weer, omdat het enige bruine wat ik elke dag zie, mijn turkse collega is die rechts van mij zit...

Jo BraekenVan mooi weer wordt ik blij dus dat is al even geleden. -(

Elizabeth Selis-Mousseaubecause I'm freezing my butt off

helene paulussenomdat ik altijd zelf probeer voor iedereen een zonnetje te zijn

Ine Busselsomdat de gedachte aan een reisje mij nu al doet watertanden terwijl de boeken voor mijn neus liggen... Daarbij heb ik op 8 juli mijn proclamatie wat betekent dat 9 juli de ideale dag zou zijn om de overgang naar mijn laatste jaar te vieren en mijzelf eens te verwennen met een reisje!!!

Veronique Joosten

Christine Govaertsiedereen dit verdient, dus ik ook!!!

rita janssenik verdien mooi weer omdat ze in de hel ook ijswater willen.

roger liefsoensomdat ik hier teveel ambras met mijn wederhelft heb! We We kunnen geen van beiden buiten, en kijken te lang op elkaars gezicht. gevolg dikwijls ambras, en de zon daarentegen zou het voor ons beiden heel wat fijner maken. Dus maak het leven fijner en vlieg er eens uit met steun van hbvl en neckerman!

Kim ClaesIk verdien mooi weer omdat ik liever duik in de zee in Griekenland dan in de plassen in mijn achtertuin.

Rudi FrederixZo heb ik een excuus om niet te hoeven studeren

Koen Van Lishoutomdat elk jaar, vanaf de dag dat wij op reis vertrekken, het prachtig weer in België blijkt te worden... en aldus zullen ook de achterblijvers in België er plezier van hebben!

arlette vervoort Ik ben gelijk een bloemeke dat teveel water gehad heeft,verlept,klaar voor de compost,maar allé juni is de compostmaand nietwaar?

sarah vanakenomdat ik niet meer weet of ik mijn witte slip heb uitgedaan ofniet!?

Marcel palmersIk ben steeds vrij op zon- en feestdag. Gezien er geen zon is te bespeuren is het dus 7 op 7 werken geblazen.

Patrick ParmentierSinds kort is er terug zon in mn leven gekomen zelf kan ik me niet in zo'n korte tijd vrijmaken, maar mn ouders wel. En ook zij mogen meevieren en meegenieten met het feit dat ik nu samen met mn vriendin heel veel zon in ons leven hebben volgens mij kan dit onverwachtse snoepreisje hen alleen maar deugd doen en als mijn ouders bij de gelukkigen zijn, dan zal ik daar evenveel plezier aan belevenHeel veel groeten en thx voor t vlug in elkaar steken van deze wedstrijd. Ondertussen negeren we hier op t thuisfront de big smile waarmee Frank De Boosere ons de weersvoorspellingen brengt

nancy janssenVerdomme alweer geen zon, dan weet je wel waarom.

hubert smeetsomdat ik het koud heb daar mijn mazoettank weer leeg is.

Geert KookenOmdat de aanblik van regen die valt uit grijze wolken, mijn haren laat vallen uit mijn grijze haardoos

liliane maesomdat ik nachtmerries krijg van dit rottig weer, en droom van de heerlijke warme zon.

Ingrid LenaertsMijn naam is MacGyver. Heb voor een geheime missie regen moeten produceren maar er is iets verkeerd gegaan. Ik krijg het niet meer gestopt. Normaal gezien krijg ik alles voor elkaar maar nu niet meer !!!

Hugo BeelenIk verdien mooi weer omdat de weergoden denken dat wij waterkiekens zijn !

herman vermeulenhet hoeft al niet meer ik ben zelf het zonnetje in huis nu

katrijn utenIk verdien mooi weer omdat weer mooi verdienen er niet inzit op mijn nieuwe werk !

Sabine SmetsIk verdien de zon en ik heb de zon nodig omdat ik vanmorgen terug wollen sokken heb aangetrokken en een muts heb opgezet!! XXX Bien

Joannes CardeynaelsOmdat ik bang ben dat het regenpeil zo stijgt, dat ik er een waterhoofd van krijg, een waterzak heb ik al!

Viviane KoppensNiet klagen of zagen: Het is hier nog niet zo slecht! Je moet niet zeuren over een beetje wind of regen Daar kun je als echte Belg toch tegen Met een paraplu of een dikke trui Trotseer je toch die regenbui Je hebt een huis om in te schuilen En een familie om uit te huilen Elke maand een inkomen en genoeg geld En redelijk beschermd tegen zinloos geweld Je ziet voor de TV je regenbui al hangen Wat chips en drank, wat kun je nog meer verlangen! Ik denk dat er, zelfs met heel veel zon, menig kind wou dat ze met je ruilen kon!

sylvia ramaekersik ben altijd het zonnetje binnenshuis, dus mag ik nu ook wel eens het zonnetje buitenshuis hebben !

Valerie PronteraOmdat ik met mijn zonnebril op in mijn bikini in de zon wil rondlopen met mijne allerliefste knappe vent langs mij -)

PATRICK BRUSSELAERSmijn zwembroek is verkleurt van onder het stof te liggen ipv in de zon.

kurt morhayeme hier niet thuis voel. ik wil ginder klimatologisch asiel aanvragen.

Heidi HamaekersAls ik mag gaan,zaag ik zolang tot de zon terug met me meekomt naar ons regenlandje!!!

willy doucyWe hebben recht op 20 graden.We krijgen er 13.DUS: We gaan in STAKING.

hertenweg heidiik verdien mooi weer omdat ik het zonnetje in mijn leven mis

Kirsten JorissenOm mijn batterijen op te laden, werk namelijk op zonne-energie!

tommy darcisomdat ik liever onder een parasol zit dan onder een paraplu

Alice SchriersAl die regen je wordt er zo moedeloos van. Morgen ..... morgen wordt het beter, dan komt de zon, maar wanneer is het DIE morgen.

Jeroen BelmansIk verdien mooi weer omdat ik hier en nu plechtig beloof de zon mee terug te brengen.

an vangervenik verdien mooi weer omdat ik het zonnetje in huis ben maar dat haalt hier niks uit

vanessa de vochtDoor al die regen heb ik tenminste mijn eindwerk afgekregen!! Nu het is ingeleverd wil ik van de zon genieten, maar dat lukt hier niet zo goed.

ROBERT BROECKXnormaal ben ik het zonnetje in huis er is echter iets niet pluis het is moeilijk om het zonnetje te zijn zonder het voelen van de echte schijn de kinderen vragen om extra licht en ik ben hun een antwoord verplicht daarom, om mijn zonnetje op te laden had ik graag met neckermann in de zon gaan baden

Davy KortlevenDe vooruitzichten zijn goed... ergens anders

jean-pierre venkenik verdien mooi weer omdat ik iedere dag wel honderd keer naar gezeur over het slechte weer moet luisteren op 't tankstation waar ik werk.

mark szczudloMijn rekening : ik + slecht weer = slecht gezind Ik slecht gezind + collega's = slechte sfeer ik op vakantie = ik tevreden -------------------------------- toltaal : ik weg = iedereen tevreden

Hanne Van Brielik elke dag in de regen tot een wet t-shirt contest gedwongen word!

Celina StockmansOnweer, wind en regen!!! Ik kan er écht niet meer tegen! Nog steeds geen verandering van weer de komende dagen. De kans zit er dik in dat ik nog meer ga lopen zagen. Ik word zelf depri van mijn gezaag, en kan niet meer tegen mijn eigen geklaag. Weg, wil ik uit dit regenachtig land, want voor mijn vriend is het ook al lang niet meer plezant. !!!Help mij uit deze regenspiraal, want ik verdien een streep zonnestraal!!!! Regenachtige depri groetjes Celina

Marie-Jeanne Dirckxomdat ik vorig jaar op vakantie 5 weken in het ziekenhuis ben beland vanaf de 2de dag.

steven claesOmdat ze mij een plant noemen en die hebben zonlicht nodig. 101006 Hardies Josée Ik verdien mooi weer omdat het toch niet kan dat wij onze zilveren bruiloft in de regen moeten vieren (en dit samen met het communiefeest van ons dochtertje waar we 18 jaren op hebben moeten wachten)

monique WolfWil naar de zon,heb nooit iets gewonnen,verdikke laat me een keer iets warms winnen Monique

herman coenegrachtser wert me ooit gevraag als ik geen schriek had als het vliegtuig af valt dan heb ik maar gezegt het is de mijne toch niet

Karel froyen't is echt ni gemakkelijk... ni zagen... ik schrijf nu al 3 dagen ! en omdat ik ni win begint iedereen me daarenboven nog te plagen !!

Marcel DaenenWeer houdt nooit rekening met onze kritiek. We kunnen daar nog wel iets van leren. Hoe slecht het ook is.... Het wordt ooit wel beter.

Kuppens NielsIk verdien mooi weer omdat een droogstoppel niets heeft aan nat weer 101045 Magné Joke Ik verdien mooi weer ... want telkens keer op keer vertrekken mijn collega's meer en meer naar de zon en naar de vakantiesfeer en ik heb geen vakantie tot volgend jaar en dat doet zeer!!!!

meuwissen reneomdat mijn witte melkbenen zouden veranderen in mooie sexybenen.

Hertogs Miaregen, wind en hagel, en ik maar alle dagen klagen. heb de zon zien zeeën in de zak, daarom schreeuw ik het van de daken, ik wil de zon zien zakken in Zakynthos, maar dan moet ik er wel eerst geraken. Mia Hertogs 011/446336

Emilie LauwagieIk de plantjes geen water moet geven

Anne-Catherine BOES...het zo helder is als een "Cristal", de "Duvel" is er duidelijk mee gemoeid, ik word er helemaal "Delirium Tremens" van, de zon is precies een “Verboden Vrucht” geworden ... dat "Gekwak" dat uit de hemel valt, wordt ooit nog mijn "Mort Subite" !! Laat mij dan ook aub naar de zon gaan, om te kunnen “genieten … en niet met mate” !! o)

Antonia Sanchez RomeroOmdat ik zo deprie als de pest wordt met dit "kutweer"!

daniel bynensin plaats van te fleecen,willen wij vertrekken met onze valiezen ! mazouttank maar weer vol,onze portemonnee slaat op hol ! de studenten halen met dit weer hoge procenten wij willen niet suffen,wel puffen ! morgen zijn we er weer,met weer geen weer ! wanneer zit die straalstroom goed, dan krijgen we zon op onze snoet !

cindy Van EsserIk verdien mooi weer omdat ik niet kan leven zonder de heerlijke, warme, zalige zon! Van mij mag de zon alle dagen schijnen, maar dan zit ik hier verkeerd in België.

jan dejaegherMijn vriendin zaagt al weken om een "hete" nacht met mij !

Danielle Lux-Colsongeen wind en regen maar zon als zegen!

Mia Ghoosik verdien 1 week vakantie omdat ik een gans jaar voor anderen zorg en nu zelf eens wil verzord worden

Greetje BosmansIk verdien mooi weer omdat ik van al dat slechte weer zelf een donderwolk wordt!

niels petryomdat elke dag je laatste dag kan zijn!

jean-louis vanderhenstIk verdien mooi weer omdat, ik krijg hier van dit weer KOUDE rillingen, waterblaren en windeieren. Vanderhenst Jean-Louis

liliane vancloosterIk verdien mooi weer omdat, de vervaldatum van mijn zonnecréme bijna voorbij is en in mijn badpak zitten de motten. Vanclooster Liliane

Wendy Aertsik verdien mooi weer want... ik ben het zonnetje in huis, maar de batterijen zijn op!

ine lathouwersOmdat mijn schoonmama het met dit weer nog kwader krijgt!

yvette campsMijn knoken doen verrekte zeer, ik snak naar warm weer!

Guy Vermaelenomdat mijn paraplu en ik het gezeik beu zijn

rudi lenaertsik verdien mooi weer omdat ik al mijn eieren al de clarissen gebracht hebt

Johan Vandewalleik verdien mooi weer, als er dan toch zoveel auto's voor aarde-opwarming zorgen, dan moet ik ook van de voordelen kunnen genieten!

johan hermansmijn vrouw blijft zagen,ik blijf klagen.De kinderen kunnen ons niet meer verdragen.

mies LemmensIk verdien mooi weer omdat ik hier in huis zit met een gefrustreerde kat die niet buiten wil met dit hondenweer. 101250 Cops Marie-Thérèse Waarom ik? Ik heb al twee keer iets verzonnen en nog altijd niet gewonnen.

Ludo Vanzeerik verdien mooi weer omdat ik van die lage depressies hoge depressies krijg

cindy silkensomdat iedereen aant zagen is over het slechte weer en ik ben dat gezaag moe.

Evi ReekmansDe kosten van het zonnebankcenter te hoog worden.

Marie-Rose Weytjensik als oma pendel tussen natte snotneusjes en mijn job. Ik wil zon ... dan drogen die snotneusjes.

marcel duchamps Weg van die natte groene boelvaar Op naar de zon,miljaar!

pierre cortlevendaar ik van elke dag moet genieten , omdat ik mijn naam en mijn werk niet mee heb namelijk cortleven en grafdelver

Bart MaesWeer of geen weer, Belgische regen doet altijd zeer !

nancy driesenik ben een zonnetje door koude en regen bevangen. Laat mij vrij

ENZO DE NITTISIK VERDIEN MOOI WEER OMDAT IK LIMBURGER EN WERELDBURGER BEN 101322 Mariën Edwin Ik verdien mooi weer omdat ik al jaren bij die limburgers hier bijscholing kom geven in beschaving.

Vic MarisIk verdien mooi weer omdat ik graag naar de vrouwen kijk en hoe mooier en warmer het weer hoe schaarser ze gekleed zijn. PS:Wel niet tegen mijn vrouw zeggen.

Danielle Van HoutIk verdien mooi weer omdat ik dit jaar 10 jaar getrouwd ben .

Ruben MulkersOmdat mijn choco te hard is geworden om op mijn boterham te smeren

chris gosBeter een wrak op het strand, dan zagen over het weer in eigen land.

Lore DekensDoor mijn gezaag wordt mijn man zijn haar stilaan grijs, geef mij (en hem) daarom aub die reis!

monique piller Laat miju aub op reis want ik zou zo graag eens één week wandelen zonder paraplue dikke jas en een drup neus !!! wat zeggen jullie? groetjes Monique Piller

Rene Vanelderenmijn geplande zonnepanelen zijn in het water gevallen

Nancy van OpstalVanaf volgende week een nieuw tv-programma REGEN EN KOUDE ZOEKT ZON EN WARMTE ! Gelieve u in te schrijven op het volgend emailadres www.rekzoektzew@.be

reinhilde ghoosDoor dit zeikweer zijn mijn hersenen aan het verdrogen. Daarom zou het goed zijn dat ik won, zodat de zon ze met haar stralen eens besproeien kon.

Joyce van de Vorstenboschik verdien mooi weer omdat, ik zelf altijd het zonnetje in huis ben en die wolken ben ik nu toch echt wel zat.. 101407 Deltour Valérie Van die zuidelijke straalstroom zakt mijn broek af!!

Freddy AppeltantsIk word 60 maar mijn vrouw mag met pensioen ik heb de zon dus dik vandoen!

lieve vandepaerik ben het beu om altijd te schuilen onder de bomen van het bos. Stuur me maar snel naar Zakynthos ! Lieve Vandepaer

Katrien Helvenna regen, komt zonneschijn

Maria Vanderaerden Het regent hier al dagen oude wijven Waarom zou ik dan in België willen blijven?

olga van mulkeenIk verdien mooi weer omdat het in Limburg te slecht is om een hond door te jagen dus zit ik de hele dag binnen mijn huisgenoten te plagen en die hebben me zonet gevraagd te stoppen met zagen en me aanbevolen om aan het belang te vragen of ik niet voor een weekje Zakynthos kan gaan behagen …..

Elke Hendrickxomdat ik er behoefte aan heb, tjei !!!!

Tom CeyssensWaarom ik? Omdat ik mijn Griekse landschilpad wil helpen zoeken naar zijn roots.

jo vannerom ik verdien mooi weer omdat ik weer mooi niets verdien! (jaja, pas ontslag gekregen. Wel in onderling overleg maar met dit k..weer is het toch even balen hoor)

Ann Straetmans... omdat mijn batterij enkel op zonne-energie werkt.

Inge geraertsIk verdien mooi weer omdat ik ondertussen licht geef in het donker. Inge Geraerts

Geert CochetIk verdien mooi weer omdat .... eigenlijk raakt het mijn koude kleren niet

erwin goossens''Vakantie (en het bijkomende mooi weer) is voor mensen die hun werk niet leuk vinden'' daarbij sta ik elke dag nog eens 2 uur in de file, maar dit zijn dan wel nog de leukste uren van mijn werkdag

britt melotteik heb DRINGEND een kleurtje nodig omdat mijn vrienden met hun ogen moeten pitsen als ze me in de verte zien aankomen !!

marijke bleuswij het hier gewoon kost moe zijn

Michelle ConaertIk verdien zon omdat mijn vriend van origine Afrikaan is en de mensen altijd hetzelfde mopje maken van 'pure en witte chocolade'! Ik zou dan ook graag op zijn minst als melkchocolade aangesproken willen worden!

Lindsey Vonckxomdat hier thuis iedereen het zonneke in huis is maar maar mijn zonne-energie op raakt en dringend mijn pannelen moet openslaan en batterijen opladden.

carmine amorosi top 5 België 1. Who'll stop the rain (CCR) 2. Here comes that rainy day feeling again (the fortunes) 3.Ain't no sunshine (Bill Withers) 4. Just walking in the rain (Johnnie Ray) 5.The sun ain't gonna shine anymore (the walker brothers) top 5 Neckermann 1. Hot,hot,hot (Arrow) 2.summertime (Zombies)) 3.vamos a la playa (Righiera) 4. the sun is burning (Simon and Garfunkel) 5. Have you ever seen the rain (CCR)

johnny princenDroogkasten uitverkocht,wat nu met de natte was?

Gert Putlaat iedereen stoppen met lullen over het slechte weer dan kan ik beginnen prullen in de zon

Mireille Thijsmijn regenkapke een badmuts is geworden

Ellen BeerdenStuur mij naar daar waar de zon is en droog, want ik ben ze kotsbeu gezien die stomme regenboog!

Ellen BeerdenStuur mij naar daar waar de zon is en droog, want ik ben ze kotsbeu gezien die stomme regenboog...

Greet Sneijersomdat ik wil zonnebaden en zwemmen tussen de schildpadden.

silvy hermansWij zijn momenteel een huis aan het bouwen en gaan binnenkort ook trouwen! We hebben nu een financiële kater, dus valt ook de huwelijksreis in het "water".

Peter reniersMij kan het niet deren de kou en de regen. Maar 't is mijn vriendin waar het op haar systeem begint te wegen. 't Is dus niet voor mij. 't Is voor een ander Groeten. Peter 101585 Leën Ben reizen met vliegtuig, net als reizen met de bus, gratis moet zijn!

Heidi SmetsIk verdien dit mooie weer want mijn humeur zakt onder 0°C keer op keer.

Robin DeckersIk verdien mooi weer omdat ik mijn hartslagmeter heb vervangen door een pluviometer.

Sophie PaqueVandaag is het mijn verjaardag, laat mij dus hier niet achter in die druipende regen en gun me het reisje

Tom vanwijckJantje zag eens pruimen hangen, als appelen zo groot. Maar toen weer snel naar binnen moest, want het regende tot het goot.

Kim CoppinOmdat ik anders verplicht ben naar het WK voetbal te kijken! Help mij!!

annelies maesIk wil eindelijk eens kunnen vaststellen of ik nu écht een zonneallergie heb

DIRK DE KONINCKik verdien mooi weer omdat ik dringend mijn schoenen wil laten opdrogen! 'k loop al wekenlang met natte schoenen nu !

Eugenio Fernandez-Garciaik wil genieten van een hoogdrukgebied omdat ik mijn vrouw haar laagdrukgebied een beetje moe wordt, deels door het weer en deels door famiale moeilijkheden (hersenbloeding van haar 3jaar jongere zus 2 handen op éné buik groetjes vergeet echter niet ik hou van haar ook met een laag luchtdrukgebied

Marc CeulemansIk verdien mooi weer omdat mijn vrouw niet houdt van het W.K. voetbal.

Hulsbosch HeidiIk verdien mooi weer omdat het mooi weer niet naar hier komt.

Wendy Duchateauomdat mijn vriend een moeilijke periode doormaakt en ik hem wil verrassen met mooi weer om zijn gedachten wat te verzetten.

annalisa poddigheRegen in overvloed, doet mij geen goed.

Etienne ScheelenIk voel de bui al hangen, 't is al-weer prijs, zeker?

nadine gruicomdat....de bioscoop doet gouden zaken,en daarom wil ik de stress en drukte even verlaten!!!!(ben namelijk werkzaam in kinepolis)

Anna BreemansBent uw het noorden kwijt,met de wind in de rug vliegt ge naar de zon.

Jean-Marie MottartIk verdien mooi weer omdat : Mijn vrouw steds begint te zeiken met dit weer, en ik weer kan strijken

Michele HoubrakenWat een weer weer! Ik word er zowaar frontaal depressief van.

Lisette Mertensvoor een weekje zon zouden we al zichten want we lopen hier allemaal rond met lange gezichten

Bert TheysAls een koppel monsters in Griekenland kunnen winnen, dan mag ik zeker dat land binnen.

gisela schmitzlieve zon onze ontmoeting was als een droom,een zoete herinnering.ik zou graag nog even verder willen dromen.

Denise SpanogheIk verdien mooi weer omdat nu net mijn snelbruin zonnecentrum met jaarlijks verlof is!!!!!

Rita CorstjensMijn man wil mijn lang smoel veranderd zien in een openbloeiende zonnebloem.

Kathleen vanheeswij verdienen mooi weer, zodat mijn man zijn vrienden niet alle dagen aan onze deur kunnen komen staan om te kaarten!!!!

scott mertensAls dat maar weer !!! geen 70 jaar aanhoud

Marcia MartensThuis zeggen ze dat ik begin te zagen ik doe niks anders als over het slechte weer klagen dus gun mijn familie wat rust en stuur mij aub een week naar de warme kust Groetjes, Marcia de klager

Jenny MaesIk verdien mooi weer omdat mijn huid er zo verbleekt en pips uitziet en zo geen enkel zomers kleedje mooi tot zijn recht komt.

Vandersanden TineDe zon zal ons weldra verblinden Ze moet alleen de weg nog vinden Daarom sturen jullie mij best naar daar Dan breng ik ze mee zonder bezwaar Haar stralen zullen dan eenieder verblijden Wat zal dat veel geklaag vermijden!

miek baetenIk ben blij als het regent en geen reis win, want als ik niet blij ben dan regent het toch en win ik ook niks

andre engelenomdat engeltjes op die manier andere huisgenoten niet de duvel kunnen aandoen!!

Stefanie Custersik verdien mooi weer omdat ik van deze regen geen mooi kleurtje krijg!

Johan Moesende tekst op mijn deurmat heb ik intussen aangepast tot: WEER (OF)GEEN WEER... ALTIJD WELKOM!

Guy OlaertsIk verdien mooi weer omdat mijn paraplu allergisch is voor vocht!

Guy Jamaeralles is nat met dat gesmos de wegen gevaarlijk glad, mijn wagen total loss dit weer ben ik spuugzat, geef mij maar ZAKYNTHOS

Eddy EmondsIk verdien mooi weer omdat ik nu al de hele tijd sex op een nat strand.

Panayotis TsirimokosIk verdien mooi weer omdat ik het beu ben om dagelijks buiten een douche te nemen.

Ann Vanzeerop huwelijksreis naar turkije kreeg mijn man de diaree, sindsdien krijg ik hem niet meer mee. ik geniet zo graag van de zon, als ik een reis win, moet hij mee zonder pardon

stefanie vandevenneIk op 3 juni 21 jaar word en dit graag wil vieren met het "zonneke op mijn bolleke" én omdat ik origineel zal antwoorden op deze vraag: ORIGINEEL!!!

mieke vergulthet regent hier met bakken...ik wil bakken zonder regen ...

davien droogmansheb nog geen vogelgriep...maar wel serieus kippevel

andre opitekIk verdien een reis naar de zon want. Overdag is het grijs en grouw, en nee het is niet de bouw,maar wel de zon waar ik het meeste van hou .zonnige groetjes...........

frieda grauxik verdien mooi weer omdat er al genoeg water in mijn wijn zit

annie kerkhofsomdat ik het zonnetje in huis ben en breng het zonnetje naar iedereen die dit wenst met het belangske en neckermann allee op naar de zon !!!!

jan van speybroeckDe hemel is zo grauw, spoedig wordt hij blauw.

Henri Thyszonneschijn...zonneschijn...zonneschijn ,ik wil zonneschijn in het warme zuiden. Niet zoals hier waar het spreekwoord zegt : Na regen komt zon...Naar het schijnt

marthe verdonckBring Back... Oh bring back my... YEAH bring back, oh bring back my (sunshine) to me... Zodat ik kan genieten van een frisse PALM in de zon -)

Bart Duchateauomdat ons dochtertje van 9 maanden wel weet wat een paraplu is maar nooit een parasol heeft gezien!

Bert RemenHelp help ik verzuip...ik moet er dringend tussen uit!

Nico CleurenNieuw Vlaams decreet in werking vanaf 01.06.2006 : Toegangsverbod voor bleekschijters op Bredense naaktstrand ! Jammer, maar mijn vrouw wil er persé naar toe...

Sven Van Humbeeckals trouwe HBVL-lezer het belang van (mijn) Limburg over de hele wereld wil verkondigen.

Veerle MolenaarWij willen zomer, weerman, Zei het koppel dat niet zonder zon kan, Ze trotseerden het weer met al haar grillen, Ze kochten het Belang en begonnen te gillen: Geef ons aub de vakantietickets van Neckermann.

reinhilde weytjensVaderdagcadeau : "Stuur mijn man naar de zon en laat voor hem de wolken verdwijnen zodat ook voor mij de zon kan schijnen". Reinhilde

Dries VanderheydenIk verdien het mooie weer omdat ik niets kan doen met mijn mooie zwarte zonnebril van 24,99 € die ik anders verkoop voor 19,99 € !! Iemand interesse?

Sofie VandeweerdIk verdien mooi weer omdat ik het mooie weer maak voor anderen

guido Campsik verdien mooi weer want dan laat ik Frank Deboosere hier in de regen zitten en neem Sabine Hagendore mee op reis naar de zon. 102267 barbé liliane IK ZIT ER AL ZO LANG IN.....(Waarin?)LAAT ME ER ALSTUBLIEFT EVEN UIT!!!!! IK ZIT MET EEN EI! ALLEEN WARMTE KAN HET UITBROEDEN... OP 50 JAAR BLIJF JE JONG EN JE WIL WAT!!

ghislain dirixkoud koud koud geef my maar een portie anchovisjes in het zout ,op een eiland in een woud

krawczyk nathaliena 2 jaar een maagoperatie elke dag moet overgeven ,in die tussentijd mijn vader overleden en man man als negiriaan zelfstandig is begonen en heeft werk verloren omdat er mensen zijn die geen kleurlingen kunnen aanvaarden waar gaat de wereld naar toe daarom verdien ik eens lekker er tussen uit te knijpen groetjes n

Erhard KuykenOmdat... wij het belang van Limburgers in de wereld vertegenwoordigen.

Christel Arens - Van DromDat er eindelijk eens iets goeds gebeurt in ons leven i.p.v steeds tegenslagen te overkomen

peter uytdenhouwenIk verdien mooi weer omdat manneken Pis verhuisd is naar hierboven !

lut vanolstmijn naam is lut en van dat gedrup word ik een trut

georges ramakers#NAAM? Tip voor het voedselagentschap: misschien de ophokplicht terug invoeren ter bescherming van onze kippetjes tegen de koude.

geert engelsgevoelige man,in de kou gezet door "zijn sabine"...hagedoren,zoekt nu andere hittegolf die hem kan bekoren

Jacqueline MuldersIk verdien mooi weer want het is de eerste keer dat ik er zo naar verlang om te gaan zonnen met mijn man te gaan fietsen in korte broek want dan voel ik mij zeer goed!

Annette ramaekersals Belg mag ik geen wiet meer gaan kopen, mag ik daarom op dit reisje hopen?

Heidi SwinnenEender welke vakantie voor ons is goed, als het maar niet van onze portemonnee moet.

Evi FransenNa een jaar lang en hard werken verdient een mens toch wel enkele zonnestraaltjes. Als Belg krijg ik meer regen dan zonneschijn en mijn lichaam krijgt meer stralen van de zonnebank dan van de zon. Nadat ik dit jaar een woning heb gekocht zijn de centen voor naar de zon te gaan op en toch verlang ik ernaar om haar een volledige week te zien, al liggend in een lekkere strandstoel met een frisse cocktail en genietend van het geluid van de golven, zeg zelf "zalig" hé !!!!!

VERONIQUE LAMBRECHTSIK BEN HET SLECHTE WEER MOE EN BEN MOE VAN HET SLECHTE WEER !!!

Stamatia GoygogiannisIk verdien mooi weer omdat... ik liever een verbrande tomaat ben dan een wit lijk.

cindy kerkhofsIk verdien mooi weer omdat ik vorig jaar zwanger was en uit de zon moest blijven. En dit jaar wil ik zo rap mogelijk bruin zien !

Sven VanderbiesenMijn opblaaskrokodil heeft al mijn zetels kapot gebeten omdat ze al zo lang niet buiten kan.

Marijn VandewaerdeHet is juist alsof ik als man ook mijn regels aan het krijgen ben. Zo ellendig en mottig word ik van het slechte belgische weer.

Mathieu NeyensIk....ik verdien geen mooi weer,maar mijn vrouw wel.

Vincenzo LangoneHoe kan ik deze zomer een mooi en jong spruitje tegenkomen, als het oudewijven regent en kunstgebitten hagelt?

Francis JansHet is hier toch geen motoweer, dus laat mij ginder in de zon dan maar op een snorfietske rondsnorren !

tom huysmansIk verdien mooi weer omdat ik nu al 2 weken vrij, en ik krijg ze niet heet!

godelieve leekensomdat mooi weer korter bij is dan zagen over slecht weer

Alda Eykensomdat ik op mijn werk al niet te veel verdien...

tonny baensik verdien mooi weer omdat... ik tracht naar een rode blos daarom wil ik eindelijk eens naar Zakynthos

lien PostelmansMijn ouders verdienen mooi weer omdat ze dit jaar dertig jaar getrouwd zijn. Ze worden samen honderd jaar oud en vieren in juni hun eeuwfeest. Bovendien hebben ze nog nooit in een vliegtuig gezeten en wil ik hen de kans geven om dit eens te beleven!

Jo KuppensStop met mekkeren als het kan. Haal je zon bij Neckermann!

SANNE DEKENSMijn humeur is onder nul, mijn haar wordt stilaan grijs, heb ik niet het meeste recht op deze prijs?

diana gielsMijn humeur is ook al beneden het vriespunt! Help, ik wil ontdooien...

Marleen CoolsIk verdien mooi weer omdat het in ons huis binnenregent en we nog een tijdje moeten sparen voor een nieuw dak. En daarna blijft er jammer genoeg niets meer over om zelf naar de zon te kunnen gaan...

roger geyselsik verdien mooi weer omdat ik op mijn werk wéér niet mooi verdien!

Rita VanhoveLachend kan men duizend dingen doen,zelfs de zon doen schijnen

Ans WeustenraedDe schroeven van mijn prothese roesten helemaal met zoveel regen!

Bert Van HirtumAls Limburger-Wereldburger moet je niet flauw willen doen: ik kan best tegen een week keihard in de zon.

Patrick BoerjanIn plaats van elke dag te sporen naar het werk sporr ik liever naar de zon

Annita Swennenik verdien mooi weer omdat ik het beu ben om na een natte droom wakker te worden in een slaapkamer waar geen zonnetje binnen schijnt.

Dirk Hamersik verdien mooi weer omdat ik homo ben en ik hou niet van dat kutweer!

Moniek VanderhoydonckOmdat de depressie niet meer boven mijn hoofd hangt maar er stillaan inkruipt

Viviane SomersIk verdien mooi weer omdat ik het afgelopen jaar,door allerlei tegenslagen en problemen met mijn ouders,te weinig tijd heb kunnen maken voor mijn man. Langs deze weg zou ik graag van de gelegenheid gebruik maken om samen met hem een weekje naar de zon te vertrekken

Edgard HaubenIn juni het regenseizoen dat is niet te doen! Enkel de studentenkunnen kunnen het daar beter mee doen.

lindsey De RooAls laatste jaars student van de lerarenopleiding zijn de voorbije maanden geen lachertje geweest. Je eindwerk moest op een bepaalde datum ingeleverd worden dan zat je nog met de stage. Op bepaalde momenten wist je echt niet waar eerst aan te beginnen. Vndaag de dag mag ik zeggen dat ik alles tot een goed einde heb gebracht en vind ik dat ik een welverdiende vakatie heb verdiend hopelijk met het zonnetje erbij!!

Koen D'hooreIk verdien mooi weer! Want ik ben een kangeroe en mijn kinderen spelen altijd binnen!

ghislain willemsals ik mijn belangskes van 35 jaar op elkaar stapel ben ik bij de zon

Kris BoursIk verdien mooi weer omdat ik positief ingesteld blijf en dat is veel waard, ook in het dagdagelijkse leven! Slecht weer bestaat niet, alleen verschillende soorten goed weer

Sylvie PirotteRood, geel en zwart, de kleuren van dit triestig land. Vlieg me naar een tropisch land dat mijn hartje spoedig verwarmt!!

roland HERMANSHeb pas een nieuwe lens voor mijn fototoestel gekocht.Eurocenten zijn dus op om zelf een reis te betalen en de lens zou eens goed moeten getest worden bij mooi weer, hetgeen hier niet mogelijk is de laatste dagen.

Annie VandeurzenVoor allen die niet weg kunnen. Heer verlos België, en overdek het.

claes jean-paulIk verdien mooi weer omdat ik de was zojuist heb gewassen,en nu nog laten zondrogen.

Luigi Chirilloomdat mijn eenjarige planten, door de koude, terug de grond inkruipen.

Rik VercammenAls zelfs onze anders zo vrolijke Limburgse buren het hoofd erbij laat hangen, is het hoog tijd om op zoek te gaan naar mooi weer dat in het 'land' van WERELDburgers altijd wel ergens te vinden is!

Leen TheunissenElke dag weer sta ik op, met ogen die zijn verstopt. Elke dag weer gaan werken voor die kleine som, om toch te willen genieten van een weekje zon en als ik er niet met mijn eigen centjes kom dan hoop ik dat ik hier eens won. Zeg nu eerlijk wie wil er niet eens gratis naar die zon. En geloof me maar gerust zelfs een weekendje kust dat gaf me al de nodige rust, maar als ik dan toch verder mag gaan geef me dan maar een reisje ver hier vandaan dan ben ik zeker van de zon en kom ik terug als een bruin kanon.

Jo CorthalsIn mijn hoofd schijnt de zon 24 uur per dag, nu nog op mijn hoofd!

raymond naetsomdat ik niet wil "vastzitten" voor pijpe-stelen

Wim Bohnenzo nat als een kat nee liever rood en bloot nee ik krijg geen kater al ontvang ik MIJN krant een dag later

britt melotteik heb DRINGEND een kleurtje nodig omdat mijn vrienden met hun ogen moeten pitsen als ze mij in de verte zien aankomen !!

Annie GijbelsMan, man, man, ik verdien mooi weer omdat het hier niks anders is dan miserie, miserie.

carla tolletHaal me snel onder mijn donsdeken vandaan want ik snak naar de zon

efke snoeckxWaarom ik mooi weer verdien? Omdat ik altijd het zonnetje in huis ben!

kris herstchapIk verdien mooi weer omdat ik het beu ben om altijde het zonnetje te zijn voor iedereen.

Veronique DierckxNiet ik, maar mijn ma en pa verdienen mooi weer ! Nadat er bij een routine-operatie iets misgelopen is, is mijn ma niet 2 weken maar 3,5 maand in het ziekenhuis geweest en heeft ze verschillende keren de dood in de ogen gekeken. Mijn pa is haar trouw elke dag (zelfs 2x per dag) gaan bezoeken. Gevolg : mijn ouders zijn door dit mee te maken opnieuw dolverliefd op elkaar. En na 3,5 maand de zon vanachter glas gezien te hebben, wil ik hen die niet allen 'live' laten zien, maar ook laten voelen !

laurette janssens1/2/3 bibie is ribbedebie want hier zien we de zon toch nie en regen wil ik nie

Helmut PICHLERIk verdien mooi weer omdat ik herstellende ben nopens de tweede heelkundige ingreep aan mijn linkerschouder op 14/04/2006. Hetgeen een nasleep is van mijn arbeidsongeval dd 14/04/2004 waarbij ook nog mijn linkerknie verbrijzeld werd . Ten alle tijden alsook met dit koud/ nat weer en bij de minste verplaatsing ondervindt ik veel pijnen aan al deze letsels en kan warm weer goed gebruiken.

caroline beckersIk voel me zonder zon als een ontstemde gitaar, vals geluid, geen melodie Geef me a.u.b. een remedie!!!

Christianne LambrichtsMijn vrouw stelde me voor de keuze : ofwel een dringend noodzakelijke behandeling ondergaan bij Jef Hoeybergs, ofwel samen op vakanie vertrekken, zodat Jef zich verschrikt voor dat bleke vel.

Anke VanheesIk vindt dat ik mooi weer verdien omdat mijn ouders vorige week een week naar Spanje zijn geweest, terwijl ik in het natte België kon blijven om op de huisdieren te letten. Elke dag belde mijn ouders me op om te zeggen dat zijn het heel warm hadden, er was veel zon en vader was zo rood als een kreeft. En ik zat voor het raam naat de regen ondertussen. Dus ik verdien mooi weer, terwijl mijn ouders in het koude thuisland mogen blijven.

Danny BuekersDit zou de eerste keer zijn dat we op vakantie zouden kunnen gaan.. En, de zon verdient mijn dochter...

Lea BaselmansMet dit koude natte weer schieten onze vissen toch geen kuit en daarom trekken wij er zelf maar op uit. (we hoeven geen zorg te dragen voor jonge visjes want die komen er toch niet)

gijsel peterik verdien mooi weet omdat de kleuren geel en blauw (van de zon en de lucht) langzaam uit mijn geheugen verdwijnen.

marc ribusomdat ik nu mooi weer moet hebben als horica uitbater om straks naar het mooi weer te kunnen vliegen

Gino WoutersWie het Noorden kwijt is moet vindt het terug in het Zuiden!

Karolien RaesIk verdien mooi weer omdat ik me dan beter amuseer! Maar natuurlijk, wie nie? Ik vind zelfs dat ik er dan beter uitzie! Als de zon schijnt begin ik spontaan te stralen, misschien moet ik snel de Neckermann catalogus halen...

Walter Crouxmijn mazoutton leeg is ! ?

Roger HellinxDoor mijn beroep zit ik het ganse jaar in donkere wolken, dan is wat zon heel welkom. (ik ben nl. begrafenisondernemer)

Julie GellingIk heb kleur nodig voor mijn haren die de kleur van dit grijs weer aannemen.

yves jacquetOmdat: " ZELFS MET ZONNECELLEN OP JE DAK GEEFT DIT REGENWEER JE GEEN EXTRA GEMAK "

marc lismontIk verdien mooi weer omdat ik als politieman vind dat de mensen "wreed ambetant" worden.

Jos SmetsZonde, zo'n zondvloed zonder zon. Zonodig wil ik een zonnige zonde biechten maar dan zondermeer in een zonnige zone. Een zonnige zondaar zonder zon.

Danny LeursHallo, Waarom ik samen met mijn vriendin deze vakantie verdien? Heel simpel. We zijn dit jaar 10 jaar samen en ik heb er nog geen seconde spijt van. Eindelijk dit jaar een leuk bescheiden huisje gevonden. Zijn begonnen met renoveren en dit kost veel geld en al een jaar hard labeur. We zijn tot nu toe ieder jaar op vakantie geweest omdat dit één van onze hobby's is. Dit jaar zal dit niet zijn tenzij ............ Inderdaad, jullie zo tof willen zijn van ons ééns een weekje te laten genieten en uitblazen van de zware renovatiewerken. Ook al winnen we niet vind ik dit een tof initiatief om sommige mensen te laten genieten van het leven. Groeten, Danny

Timo Naessens "Ik verdien mooi weer omdat... mijn chocoladefontein kan niet smelten in de regen"

Yvo WuytensIk verdien mooi weer omdat ... ik eens wil testen wat het is om met het gat in de ozonlaag op het strand te liggen.

Saki ArkoudopoulosIk verdien het mooie weer omdat mijn kennis vlak voor de examens niet mag wegspoelen.

Marie-Claire BoussuHelp help ik verzuip...ik wil er even tussen uit!

Guido GhelenIk verdien mooi weer omdat... ik slecht weer al genoeg heb.

Robby CloesenIk verdien mooi weer omdat ik geen mooi lief vind! En misschien dat van het een wel het ander komt hahahaha

kristel mintenIk verdien mooi weer omdat ik jaloers ben op de kat die ligt de hele dag aan de verwarming op haar gat dus, stuur mij naar de zon dan draaien we het plaatje om!

Hans BungeneersWij zorgen er meestal, samen met onze twee dochtertjes, wel voor het zonnetje in huis. Maar deze smelt nu, met dit slechte weer, als sneeuw voor de zon!

gertrude jacobsIk wil niet rotten in de regen,ik wil rijpen in de zon.

Nelly PerneelOmdat ik nog even van de zon wil genieten alvorens tweemaal op dezelfde maand grootmoeder te worden en er nog even tussenuit wil, want dan heb ik 5 kleinkindjes op een rij, dus dat is al heel wat en een beetje zon zou deugd doen na al dit slechte weer.dank 102525 Peeters François Een aardbeving trotseren? Eeen tsunami? Een aanslag? Neenee, laat ons hier maar veilig opgehokt blijven zitten. Twee heel stomme kiekens !!!!

renilde indeherbergeIk verdien mooi weer omdat ik mijn sandalen wil aandoen.....mijn botten ja!

heidi Gelderswij verdienen het zonnetje omdat we de afgelopen 2 jaar al enorm hard aan ons huisje gewerkt hebben én het nu echt wel tijd is om ook eens goed te genieten en verwend te worden. En als de zon niet tot bij ons kan komen, dan willen wij best wel zelf naar de zon gaan!

Christophe ServaesOmdat ik nu eindelijk eens wil genieten van mooie schaars geklede grieten.

Frank GoossensIk verdien mooi weer omdat zelfs de pintjes in de ijskast depressief aan het worden zijn

Jos KenisSinds ons zoontje 2 weken geleden geboren is heeft het nog geen zon gezien. Daarom zou dit reisje voor hem een weldaad zijn.

Moniek Heleven Ik! Zon! Hier! Ga toch weg!

Roger StulensIk verdien mooi weer omdat ik anders NOOIT het zonnetje in huis ben!

irène poelmansHelp, mijn bikini geraakt uit de mode !! Als ik het kon ,wom ik nu naar de zon !

antonius van werdeOm een broedse mees in mijn brievenbus niet te storen, zit ik al dagen 's morgens met 'n kletsnatte krant, die ik de hele dag niet eens kan drogen in de zon !

kris vangeloovenik na negen maanden druilerig en nat weer in mama's buik wel een streepje zon verdien groeten Tibe(geboren 08-05-2006)

Eva WeytsOmdat mjn man en ik even rust en tijd voor elkaar verdienen... Het zit zo. We hebben 2 schatten van kinderen: Stef,een jongen van bijna 3 EN Sien, een meisje van 4 maanden. Het is natuurlijk een heel druk leven met zo 2 kindjes, maar dat vinden we niet erg we zouden onze schatjes echt niet kunnen missen!!! Het is natuurlijk een feit dat we op deze moment vooral mama en papa zijn en dat het man en vrouw zijn een beetje minder is... Daarom zou het misschien toch eens deugd doen om even zonder de kindjes weg te gaan, dan kunnen we terug even genieten van elkaar!!! We kunnen natuurlijk ook gewoon op reis vertrekken, maar dat kost natuurlijk geld en omdat we wegens omstandigheden pas een nieuwe auto hebben moeten kopen, is dat natuurlijk niet zo gemakkelijk. Vandaar dat we hier onze kans kunnen wagen!!! Groetjes Tom en Eva. Vanhees-Weyts PS We kopen elk weekend 'Het Belang Van LImburg'...

huguette willems Zeg schat! zie eens WEER, het is WEER eens slecht WEER !!!

irene verhuizenik hou van fietsen, wandelen maar niet in de regen dus daarom zou ik liever naar het zonneke verhuizen de zon fleurt je humeur op de zon brengt licht in je leven de zon is genieten van het leven leve de zomer ...

jean boumansIk verdien mooi weer omdat deze oude en sluwe vos niets meer kan gaan doen op lesbos,maar nu graag wil naar het zonnige eiland ZAKynthos

Anna PoddigheBlikseminformatie:Geen gedonder aan mijn hoofd.

Kobierzynski AngelicaWij zijn dit jaar 30 jaar gehuwd en zijn al helemaal doorzeeft als de regen van de laatste weken en indien wij hier nog lang over blijven zagen dan blijft er helemaal niets meer over van ons!

ine vanderspickkenIk verjaar op 09 juni en vind het wel een origineel cado! Verder is mijn man zelf ons terras aan 't aanleggen, wat niet meevalt met het weer. Hij kan wel een weekje ertussenuit gebruiken!

Dominick MolsIk wil zon op mijn balkon .... en aangezien ik geen thuis geen balkon heb zoeken jullie maar een hotel waar er wel één is.

theuwisen annickIk reed 72 km per uur,zag een licht in mijn spiegel. En dacht JA daar is de zon!!!

Richard MeijersIk verdien mooi weer omdat ik mooi weer "tos" in zak en as zit !

riet mannaertsHet is weer mooi geweest met die koude en druilige regen. Ik wil geen wintertenen meer, maar teenslippers dragen!

philip hilvenMijn liefdesleven blijft maar aanmodderen maar wat wil je dan met zo een weer.

berendina van de kleut ik verdien het meschien niet zo erg maar als ik de zon krijg krijgen de mensen in mijn omgeving die hem zeker erg verdienen hem ook zo als mijn man die dag en nacht voor mij klaar staat de laatste vijf jaar

Patrick Van den BroekIk verdien mooi weer omdat het laatst mijn schoonmoeder tegen mij zei : "Als je maar mooi weer treft met je groot verlof " waarop ik antwoordde : " Men krijgt wat men verdient "..........ik begin me zorgen te maken!!!

Annie PalmersHelp! Mijn paraplu is naar de haaien en ik wil graag dolfijnen zien!

paulette buckinxOmdat mijn echtgenoot nog een "echte" postbode is die respect heeft voor de mensen op zijn ronde en helpt waar nodig! Is daardoor nooit voor 13 uur thuis en bijgevolg elke dag nat tot in zijn schoenen.Hij moet om 3u30 opstaan en verdient zeker een weekje zon!!! Omdat ik ontzettend van hem hou wil ik hem daarbij vergezellen en verwennen..:-) Groetjes aan iedereen Paulette

johnny GODEYNEIk wil een zonninge postkaart naar men eigen verzenden.

an bielenik verdien mooi weer omdat mijn batterijen leeg zijn die mijn knoken moesten verwarmen

marleen van roeyIk denk dat ik het mooie weer verdien, omdat ik in 2 weken tijd, in de regen, 2 vriendinnen heb helpen verhuizen. en het feit dat ik deze week 48 ben geworden, verdien ik wel een portie zonvitamientjes. Maakt niet uit naar welke zon, en als ik niet bij de gelukkigen ben, zal ikzelf maar weer de zon in huis zijn. Groetjes Marleen

Paul JOSSAHet zou ten besqte kunnen komen aan ons moraal dat beneden alles is door het koude,natte weer.Ondanks de "verzoenende" taal van de weermakers op televisie -het was een volkomen normale maand mei ???- zou ik samen met mijn echtgenote willen genieten van de zon om te wandelen ,te rusten,energie op te doen........... Ook zouden de "weermakers" eens mogen denken aan de verwarmingskosten die zo hoog oplopen dat ons pensioen snel zal verbranden en dan toch liever wat "verbranden of bruinen in de zon.

Yvo Van de Broekde enige die nu lacht is m'n grasmaaier.

nadia vanharenIk verdien mooi weer omdat ik het meest ongelukkige schepsel ter wereld ben en omdat ik nog nooit iets in mijn hele leven heb gewonnen ! Voila

Marcella BoonenNiet de zonnebank op onze borsten en billen, maar de zon is het die we willen!!

Giselle JehoulOmdat ik al jaren niet meer naar de zon ben kunnen gaan door een scheidingsprocedure en mijn ex-man samen met de kindjes wél naar het zuiden gaan in juli... Het zonneke zou mijn humeur opkrikken en het leed wat verzachten!

Bert CampsOmdat het slecht weer mijn moeder haar humeur aantast

Kim ThysOmdat mijn lief zijn bierpens al een stuk sexier is met een bruin kleurke

miranda eertmansplanning voorlopig is werken, werken en nog eens werken.... so I'll take a raincheck!

Anja PoesmansIk verdien mooi weer omdat mijn zonnebank stuk is.

sven van humbeeckals trouwe HBVL-lezer het belang van (mijn) Limburg over de hele wereld wil verkondigen.

Lara JacobsRain or snow I just want to go

katrien bervoetsIk moet dringend naar de zon want mijn vriend vindt me even 'heet' als een ijsblokje

alain coningsmijn bruinen-zonder-zon helpt niet tegen wintertenen...

Paul GrondelingsIk verdien mooi weer omdat ik geen pelsen zwembroek wil dragen !!

Jorinde VandeputIk verdien mooi weer omdat anders mijn hersens onderkoeld raken vlak voor de examens. 102709 Brié Guillaume Door dit druilerige weer in zak-en-as Hunker ik naar de zon in Zak-yn-thos

monika cleynenIk verdien mooi weer zodat ik het zonnetje in huis kan zijn!!!

Linda PhilippethEnkel de warme straalstroom levert me genoeg energie om heel de dag te stralen!

Stephan Poulisseik ben van de regen in de drup geraakt.

Marc LambrechtsDe depressie van het weer slaat op mijn gemoed, dus stuur me weg dan doe je goed.

Mia KempenaersOmdat mijn dochter hare pc niet goed werkt kan ze niet meedoen aan het spel en zeurt ze tegen de volgende regenbui op!! Ik vind, dat niet zij maar wel m'n schoonzoon een reisje verdient! -------------------------------------------- Misschien een reis voor vaderdag dan moet ze geen regenjas kopen nog aldus mijn dochter. -------------------------------------------- Of nog voor vaderdag omdat zij haar kans om op vakantie te gaan verkeken heeft en mijn schoonzoon nu NEE blijft zeggen, dan zou ik met haar mee mogen en is hij babysit!!

vivian liesensomdat mijn verwarming niet bruint

rudi steegmansik zoeen weer negeer en mij altijd amuseer.

sandra mewissenBeste, De zon is mijn vriend en als deze te lang o zich laat wachten worden we chagerijnig en loopt niet alles zo vlot. Onze kaarsje is bijna volledig uitgeregend en daarom willen we graag een paar dagen genieten aan de zon. Dank u en hoop op een positief resultaat. Sandra.

Marc Van CauwelaertIk verdien mooi weer...omdat ik het niet betalen kan...en als ik het kan dan komt het er niet van!

Benny PutIk wil mooi weer want ik word depressief, ik word agressief, ik wil zon ... zon ... zon a.u.b. geef mij zon!

anja hellinxomdat al mijn plannen in het water!!vallen grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

steph vandersandenomdat de automatische ruit van mijn auto niet naar beneden gaat als hij nat is.

Hilde Van lingenIk verdien mooi weer omdat Zakyntos mooi lijkt, een prachtige blauwe baai, heel liefderijk! Mijn vriend en ik, met zijn twee gelijk. Helaas, dromen komen voor mij nooit uit...!

chantal gorissenHet is hier koud en nat en ben het daarom hier spuugzat.Omdat wij centloos zijn zit er een reisje voor ons niet in.Nu kijk ik treurend naar buiten,maar nee de zon wil maar niet schijnen,maar wie weet zit er nu wel een kansje in

serdons kathyMooi weer voor mij verdien ik omdat ik alle dagen ga werken ,mijn man daarbij verzorg na een werk ongeval en invalide is geworden en omdat het eens heerlijk zou zijn er eens op uit te trekken voor enkele dagen genieten en alles eens vergeten en zo mij opteladen . 102768 Willé (Ar)NO Omdat ik van dit regenweer begin te WATERtanden naar de zon!

jan bollenik verdien mooi weer om weer mooi te worden.

henry vanderheydenik verdien mooi weer omdat .... zelfs hier de weerman me in de kou laat staan !

Jessy VeraaHet achterwege laten van vieze winden, de hemel opklaart.

Ann Holsteynshet nu wel mooi is geweest!

Ingrid Cornelissen... omdat het mooie weer mij ook verdient!

Koen Van PuyenbroeckIk verdien mooi weer en een vakantie naar de zon want ik ben een zonderling.

frans gheselle..omdat mijn verwarming klaagt van een slepende voorjaarsmoeiheid

Colla SchrootenDaar ik maar 1 been heb door amputatie verlangt dat naar een beetje warmte

Magda Cuppens Omdat de koude en de regen me aan mijn oren uit komt.

Roger DuchateauIk verdien mooi weer, want, wegens "buiten zonder zon" koop ik noodgedwongen "Bruinen zonder zon".

Karen Van HumbeeckStel je voor: hoe zalig zou het zijn om je krant (Hét Belang van Limburg) niet in dit slecht weer te moeten lezen... maar gewoon in het stralend zonnetje! Het zal mijn humeur zeker opvrolijken!

Josee EntbrouxkMijn hardware is aan het roesten, zodat ook mijn interne geheugen begint na te laten.

Ann Van MeleIk ben in februari bevallen en mijn zoontje wil ook wel eens de zon zien ondertussen. Nu ik eens wat langer thuis ben kan ik niet eens buiten met da ventje. Wij hopen dat we mogen gaan genieten van jullie zon!!!

Stamatia GoygogiannisIk verdien mooi weer omdat... ik mijn hooikoortsallergie nu wel een beetje begin te missen.

Belinda Hupkoomdat de zon blauw is en de hemel geel ... of was het nu andersom ??

Marc Ceuppensmijn vliegende vissen krijgen de vogelgriep

christiane libens ik verdien mooi weer .... omdat mijn sjoeke en ik very amorosos... op het prachtige Zakynthos!!!!

marc bomansik ben nog nooit op vakantie geweest in het buitenland , met deze kan hier misschien verandering in komen

lodewijk De Wit vochtige kou plaagt onze stramme gewrichten alleen zuiderse zon kan ons lijden verlichten

eddie niestenOmdat het zelfs gisteren, op mijn vijfenvijftigste verjaardag, regende! Als nu zelfs de ultieme zekerheid dat het eind mei goed weer is, op de helling komt te staan, dan breekt het angstzweet mij uit voor mijn zestig kaarsjes...

Ida Marisomdat ik alleen met hulp van de zon mijn man uit een depressie kan halen

ria nouwkensHet weer trekt op geen orgel, daarom speel ik op mijn poot!

joren de fauwOmdat ik nooit iets win, vind ik dat ik deze reis verdien.

Marleen OryeDe mensen bekijken mij nu maar raar als ik met mijn te vroeg gekochte en nieuwe zonnebril over de straat loop...ik moet hem toch ergens kunnen testen eh.

Lut Lecokik verdien mooi weer omdat ik een opgewekt persoon ben en bijgevolg ook het best functioneer in mooi weer

philo segersop 16 maart jl.overleed plots op véél te jonge leeftijd mijn lieve man en makker. 't Is koud en kil sindsdien : Ik mis zijn warmte, zijn armen. Onze laatste vliegreis samen was Zakynthos!! De mooie herinneringen ginder zouden BINNEN- en BUITENKANT verwarmen!!!!! Philo

Elly VanhoutIk vind dat ik mooi weer verdien omdat, ik precies vandaag 27 jaar getrouwd ben.

Melanie nohaOmdat mijn man erg ziek geweest is ,hij is op 22 december in het ziekenhuis opgenomen en 5 weken aan de beademing en in coma geweest .7 weken intensieve en nog 3 weken op een gewone kamer .Er was heel weinig hoop dat hij het zou halen ,ik kreeg geen sprankeltje hoop van de dokters .Zijn aortha in zijn buik was gesprongen en het is een wonder dat hij er door is.Dan kreeg hij ook nog een hartstilstand en moest gereanimeerd worden.Thuis is hij nog 2 maanden erg zwak geweest ,kon niet lopen .Maar wat waren wij blij,en ons adoptiezoontje was in de wolken toen Papa thuis kwam.Nu is hij 3 maanden thuis en gaat het al heel goed met hem .!! Ik vind dat hij het zeker verdient heeft om op vakantie te gaan .Het zou hem zeker goed doen !!! Groetjes van melanie

Yo DirckxOMDAT IK WIL DAT DE MANNEN MIJ NAFLUITEN ALS IK MIJN NIEUW SEXY TOPJE AANHEB!!!

robert lambrighsIk verdien mooi weer omdat: Die van de hemel zijn vrijgevig elke dag een tournee of zeven.

robert sleursWind, storm en regen...mijn humeur staat op half zeven. Laat mij vlug vertrekken naar Zakynthos anders zit ik weldra helemaal in zak-en-os

An Glinganiik werk voor NMBS als treinbegeleidster.Ik reis dus de hele week het land door. Van regenbui naar regenbui. Neckermann staat voor reizen naar de zon. Waarvoor staat NMBS? "nooit meer bruin s(z)ijn?

evi nelissenWel, mijn man is een Mexicaan en is dus het hele jaar door mooi bruin. Mijn twee kindjes hebben ook een mooie bruine huidskleur. Ik loop er altijd als een bleekscheetje bij. Ik zou ook wel eens graag even bruin kunnen zijn als hun.

Tom VERMEIRE...het zo helder is als een "Cristal", de "Duvel" is er duidelijk mee gemoeid, ik word er helemaal "Delirium Tremens" van, de zon is precies een “Verboden Vrucht” geworden ... dat "Gekwak" dat uit de hemel valt, wordt ooit nog mijn "Mort Subite" !! Laat mij dan ook aub naar de zon gaan, om te kunnen “genieten … en niet met mate” !! o)

ANNIE HAELSIk wil ginder met mijn voeten in het water afkoelen want hier regent het teveel op mijn kop.

liese massa...ik al zoveel water bij de wijn heb gekregen dat ik rosé heb.

peter weltjensIk verdien mooi weer, omdat ik niet genoeg verdien om naar het mooi weer toe te gaan.

Denise SwertsWel, niet ik alleen verdien mooi weer maar ook de rest van ons landje dus.... aangezien ik dit jaar 40 wordt, vind ik dit een mooi geschenk voor mijn eigen. Groetjes en een fijne week verder

wielemans antoinetteBoeken jullie alvast het hotel de weg naar Turkije haal ik met Redbull wel.

jean schoutedenAwel, wij zijn vorige week de trotse oma en opa geworden van een kleinzoon Kyan. Aangezien wij over een paar weken permanent voor oppas moeten dienen zit het er voor ons voorlopig niet meer in om op vakantie te gaan. Toch erg hé. Groetjes, Jean en Margriet

koen meekers Omdat mijn vrouw en ik 2 keiharde werkers zijn zoals het echte limburgers betaamd en omdat wij zoals alle limburgers wij onze job eigenlijk te serieus nemen ,daardoor een beetje leeg en overspannen zijn en een weekje uitblazen voor de moment echt wel welkom zou zijn. Bovendien hebben wij zopas een nieuwe woning aangekocht en zit er voor dit jaar anders geen vakantie in wegens financieel niet haalbaar. Wij houden bovendien van de zon en missen deze dan ook verschrikkelijk aangezien het dit jaar hier in belgie "gene vette is" zoals ze bij ons in de streek zeggen. Daarenboven zijn wij nog nooit in Griekenland geweest,wel al 10 keer willen gaan maar het is er nog nooit van gekomen. Groetjes met de vingers gekruist(wel een beetje trillend)een beetje overspannen weet je !!!!

josee kessenIK WIL DE ZON ZIEN ZAKKEN IN DE ZEE

Catharina DirixIk verdien mooi weer want vanmorgen toen ik wakker werd, lag meneer Degoût naast mij in bed.