Tigerkidnapping in omgeving Luik

Print
Vrijdagochtend is een bediende van een Dexia bankkantoor in Saint-Nicolas in de provincie Luik het slachtoffer geworden van een tigerkidnapping.
Dat melden eensluidende bronnen. De vrouw zou tijdens de nacht van donderdag op vrijdag ontvoerd zijn uit haar woning door vier gemaskerde en gewapende mannen. Twee van de daders werden opgepakt.

De ordediensten hebben een grootschalige zoekactie op touw gezet om de twee gevluchte daders te vinden. Het parket van Luik weigert momenteel elk commentaar over de zaak.
Het slachtoffer werd vrijdagochtend heel vroeg meegenomen naar het bankkantoor van Saint-Nicolas. Zij moest de daders toegang verlenen tot de kluizen. Het alarm trad echter in werking, waardoor de filiaalhouder gewaarschuwd werd dat er iets abnormaals gebeurde in het kantoor. Hij waarschuwde op zijn beurt de politie.
De politiediensten, die snel ter plaatse gingen, kon twee van de daders oppakken. De twee andere daders slaagden er in te vluchten. De politie is momenteel op zoek naar de twee gevluchte overvallers.