Life!TV bereikt vanaf zaterdag 80 procent van Vlaanderen

Print
Life!TV, de nieuwe interactieve tv-zender van Stefan Ackermans en Wim Weetjens die zaterdag van start gaat, zal in zo'n 80 procent van Vlaanderen te ontvangen zijn. Ook de Brusselaars krijgen de zender meer dan waarschijnlijk op de kabel. Presentatrices zijn onder meer Anja Daems, Chantal Pauwels en Kader Gürbüz.
De zender wordt gedistribueerd via de kabel, zowel analoog als digitaal. In de provincie Limburg is het nieuwe station vanaf zaterdag dagelijks op de kabel van 09.00 tot 13.00 uur en van 21.00 tot 01.00 uur in timesharing met Actua-TV. In de rest van Vlaanderen kunnen Telenet-abonnees Life!TV dagelijks van 09.00 tot 13.00 uur ontvangen op het mozaïekkanaal. "Vanaf zaterdag bereiken we tachtig procent van Vlaanderen", zeggen oprichters Stefan Ackermans en Wim Weetjens.
Voor de rest van Vlaanderen zijn de gesprekken met Integan en WVEM volop aan de gang. De nieuwe zender komt wellicht vanaf zaterdag ook in Brussel. "De gesprekken met kabelmaatschappij UPC zijn volop aan de gang. We hebben nog anderhalve dag om alles rond te krijgen", aldus Weetjens.