British Airways verlaagt prijzen op 65 Europese bestemmingen

Print
De Britse luchtvaartmaatschappij British Airways (BA) heeft haar tarieven op meer dan 65 Europese bestemmingen verlaagd. De bedoeling is op die manier de concurrentie met lagekostenmaatschappijen tegen te gaan, zo heeft de maatschappij donderdag meegedeeld. Ook voor de vluchten tussen Brussel-Nationaal en Londen Heathrow zijn de prijzen verlaagd.
De nieuwe tarieven, die gelden voor enkele vluchten, beginnen op 29 Britse pond (zowat 42 euro), voor vluchten van Londen naar onder meer Praag, Turijn, Manchester en Bordeaux. Ook de vluchten tussen Brussel Nationaal en Londen Heathrow worden goedkoper: van 64 naar 45 Britse pond (van 92 euro naar 65 euro), zo luidde het donderdag op de persdienst van BA. De maatschappij vliegt acht keer per dag tussen beide luchthavens, aldus nog de persdienst.
Volgens Martin George, de commercieel directeur van BA, blijft "dezelfde uitstekende dienstverlening" voor het overige behouden. "Dit is geen kortetermijnactie, maar een engagement op lange termijn voor onze miljoenen klanten. Er zullen geen verborgen extra's zijn."