Colin Farrell opgenomen in ziekenhuis

De Ierse acteur Colin Farrell is opgenomen in een afkickcentrum, zo heeft zijn woordvoerster Danica Smith maandag bekendgemaakt.

Belga

Volgens een radiozender uit Uruguay, waar Farrell verbleef voor filmopnames, werd hij er opgenomen met een overdosis, maar dat werd niet bevestigd door de woordvoerder van de acteur. Volgens Danica Smith is de 29-jarige acteur opgenomen in het ziekenhuis omdat hij uitputtingsverschijnselen vertoonde en omdat hij verslaafd is aan een geneesmiddel dat "werd voorgeschreven om zijn rugpijn te verminderen". In welk ziekenhuis Farrell opgenomen is, wilde ze niet kwijt.

Eerder op de dag had de Uruguayaanse radio gemeld dat Farrell vrijdag met een overdosis was opgenomen in het ziekenhuis. Volgens radio Sarandi heeft het medisch team dat de acteur onderzocht "sporen van cocaïne, marihuana en een andere, nog niet geïdentificeerde drug" teruggevonden in zijn bloed. Op het moment van zijn opname verbleef Farrell, die onder meer bekend is van "Alexander" en "Minority Report" in Uruguay voor de opnames van de film naar de tv-serie "Miami Vice".