Duitslands grootste bordeel op tijd open voor WK

Een nieuw bordeel, het grootste van Duitsland volgens de investeerders, opent op tijd zijn deuren voor het WK-voetbal in de zomer van 2006. Het gebouw, in de buurt van het Olympisch stadion in Berlijn, bestaat uit vier verdiepingen en beschikt over een zwembad, een sauna en een bioscoop en kan 650 mannen en honderd vrouwen herbergen, zei de advocaat die de investeerders vertegenwoordigt.

AP Ned

Tijdens een rondleiding door het gebouw donderdag ontkende de advocaat, Norman Jacob, dat het bordeel, Artemis genaamd, specifiek is gebouwd om te profiteren van de hordes voetbalsupporters die volgende zomer naar Duitsland komen. Maar de locatie van het bordeel, dicht bij de stadions, is natuurlijk wel handig voor de supporters. "Ik denk dat voetbal en seks goed samengaan", zei Jacob, zittend op een fluwelen bank in de grootste bar van het gebouw, temidden van afbeeldingen van liggende Griekse, Romeinse en Perzische vrouwen.

De vrouwen betalen eenmalig zeventig euro en mogen in ruil daarvoor voor maximaal drie maanden een kamer gebruiken. Ze krijgen gratis te eten en hebben toegang tot de fitnessruimte. De klanten betalen een toegangsprijs aan de deur en de vrouw voor haar diensten, zondere verdere tussenkomst van het bordeel. Er zal geen alcohol worden geschonken. Prostitutie in Duitsland is sinds 2003 legaal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer