Eén is binnenkort een omroepster rijker

VRT-zender Eén heeft er vanaf volgende maand een omroepster bij. Het gaat om de dertigjarige Saartje Vandendriessche.

Belga

Ze was eerder te zien in diverse reeksen, maar ook als omroepster bij de commerciële zender VT4. "Bij Eén werken geeft mij altijd een beetje het gevoel van thuiskomen", vindt ze.

Andrea Croonenberghs, Evy Gruyaert, Geena Lisa, Katja Retsin en Yasmine krijgen er dus een collega bij. Dat is geen overbodige luxe, luidt het in een mededeling van de TV-persdienst van de openbare omroep. De dames moeten immers vaak in allerlei programma's opdraven, wat niet altijd eenvoudig te combineren valt. Bovendien is Katja Retsin zwanger. Ze zal binnenkort een tijdje van het scherm verdwijnen.

Vandendriessche studeerde sociale en culturele agogiek aan de VUB en volgde bijkomende opleidingen voor toneel en televisie. Op toneel was ze onder andere te zien in stukken van het Raamtheater en Het Nederlands Kamertoneel. Ze speelde een hoofdrol in de Nederlandse serie Costa en had gastrollen in Kinderen van Dewindt, De wet van Milo, Matroesjka's, Aspe, Thuis, FC De Kampioenen, W817 en Zone Stad. Daarnaast was ze omroepster bij VT4, VJ bij TMF en presentatrice van allerlei evenementen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer