Armstrong en Crow zijn verloofd

Zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong en country-rockzangeres Sheryl Crow zijn verloofd. Dat heeft het paar maandag officieel bekendgemaakt.

Belga

De Texaanse ex-wielrenner en zijn zingende levenspartner trekken sedert 18 maanden met elkaar op. De 'officiële' verloving gebeurde op vakantie in Sun Valley, in de staat Idaho. Volgens Mark Higgins, de woordvoerder van Lance Armstrong, is er nog geen datum voor een huwelijk vastgesteld. Intimi speculeren over een huwelijk in de lente van 2006. Lance Armstrong ging in juli, na zijn zevende zege in de Ronde van Frankrijk, met wielerpensioen. Hij besprak deze stap met de drie kinderen uit zijn eerder huwelijk met Kristin. Sheryl Crow is nog niet eerder gehuwd.

In de krant The American Statesman alludeert Armstrong inmiddels op een eventuele terugkeer. "Ik denk er over na", citeert de wielerwebsite Cyclingnews.com de Amerikaanse krant. "Ik denk dat het de beste manier is om (de Fransen) de mond te snoeren", wordt Lance Armstrong geciteerd, een verwijzing naar de betichtingen over epo-gebruik in 1999 waarmee de Franse sportkrant L'Equipe op 23 augustus uitpakte. Gevraagd naar de ernst van zijn plannen voor een Tour-deelname in 2006, antwoordde Armstrong: "Ik train elke dag".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer