Monica Lewinsky studeert psychologie in Londen

Moncia Lewinsky, de voormalige stagiaire van het Witte Huis die een verhouding had met de Amerikaanse ex-president Bill Clinton, gaat psychologie studeren in Londen. Dat schrijft de Evening Standard dinsdag.

Belga

De 32-jarige Lewinsky heeft zich volgens de krant ingeschreven voor een Masteropleiding psychologie aan de London School of Economics (LSE). De school zelf ontkent noch bevestigt de informatie en verduidelijkt dat ze nooit gedetailleerde informatie geeft over haar studenten "zonder de toestemming van de persoon in kwestie".

Monica Lewinsky werd in februari 1999 vooral bekend door haar verhouding met de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton. Die verhouding kostte hem bijna zijn functie als president.

Een jaar studeren aan de London School of Economics kost 17.520 euro voor studenten die niet afkomstig zijn uit het Verenigd Koninkrijk. Dat bedrag is wellicht een peulschil voor Lewinsky die volgens de Amerikaanse media een bedrag van zes cijfers kreeg uitbetaald na de interviews die ze gaf naar aanleiding van de publicatie van de biografie van Bill Clinton vorig jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer