Donna Summer en The Who-stichter Roger Daltrey op Night of the Proms

Donna Summer is dit jaar hoofdact op de Night of the Proms in het Antwerpse Sportpaleis. Ook de legendarische Roger Daltrey van The Who treedt op tijdens het muziekevenement, dat al aan zijn 21ste editie toe is.

Belga

Discokoningin Donna Summer is bekend van de hits 'I Feel Love', 'Hot Stuff' en 'State Of Independence'. Van 14 oktober tot en met 12 november maakt de Amerikaanse zangeres haar opwachting in Antwerpen. Op de Proms-concerten in Nederland (16 tot en met 30 november) en Duitsland (2 tot en met 21 december) zal ze er niet bij zijn. Roger Daltrey schreef solo al enkele hits op zijn naam ('Giving It All Away' en 'Without Your Love'), maar is vooral bekend als zanger en stichter van The Who.

Naast deze twee topacts zijn het vertrouwde orkest Il Novocento o.l.v. Robert Groslot, het koor Fine Fleur, John Miles en presentator Carl Huybrechts dit jaar weer van de partij op de Proms. De overige namen voor het muziekevenement worden binnenkort bekendgemaakt. Voor de concerten in Antwerpen (14, 15, 20, 21, 22, 23, 27, 28 en 29 oktober) zijn al meer dan 120.000 tickets verkocht. Op 31 oktober wordt een extra show ingelast, met zittend middenplein. De ticketprijzen variëren van 16 tot 35 euro. Kaarten kunnen besteld worden via Tele Ticket Service op het telefoonnummer 070/345.345 of via www.teleticketservice.com.