Atletico Madrid stuurt trainer wandelen

Cesar Ferrando is niet langer de trainer van het Spaanse Atletico Madrid. De man werd dinsdag door de club de laan uitgestuurd omwille van de slechte resultaten. Ferrando, die van 2002 tot 2004 Albacete trainde, was slechts één seizoen actief bij Atletico Madrid. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend.

Belga

"We zaten een week geleden samen rond de tafel", vertelde sportief directeur Antonio Munoz op een persconferentie. "Cesar heeft alles gegeven, maar de resultaten vallen tegen. Het is dan ook logisch dat onze wegen scheiden."

De club kende een zeer moeilijk seizoenseinde. In de halve finales van de Spaanse Beker werd Atletico gewipt door Osasuna (1-0, 0-0) en in de laatste acht wedstrijden werden slechts vier punten gepakt. Atletico beëindigde het seizoen daardoor op de 11e plaats. Antonio Munoz drukte ook de geruchten over het mogelijke vertrek van topscorer Fernando Torres (16 doelpunten) de kop in. "Het is niet zijn laatste seizoen hier. Hij, en nog vele anderen, blijven bij ons", klonk het.