KV Mechelen is kampioen in derde klasse A

Yellow Red KV Mechelen promoveert na twee seizoenen in derde klasse naar tweede. Op de laatste speeldag in derde klasse A wipte het dankzij 4-0 winst tegen Lyra nog over Capellen naar de eerste plaats. Capellen kwam op het veld van Denderleeuw niet verder dan een 0-0 gelijkspel en strandt op één punt van de titel.

Belga

KV Mechelen was vier keer Belgisch kampioen, de laatste keer in 1989 en won in 1988 de Beker voor Bekerwinnaars en de Europese Supercup. Het seizoen 2002-2003 was voorlopig het laatste van KV Mechelen in eerste klasse. De club ging in 2003 in vereffening en zou vorig seizoen in derde klasse starten, met een handicap van negen punten.

Capellen, Torhout en Denderleeuw spelen de eindronde om promotie naar tweede klasse. Lyra en Evergem degraderen. Wevelgem speelt om het behoud in de eindronde van vierde klasse. In derde B was KVSK United Overpelt-Lommel al eerder zeker van de titel. Oud-Heverlee Leuven, Tongeren en Sprimont spelen om een ticket naar tweede. Veldwezelt en Seraing zakken, UR Namen probeert dat lot in de eindronde van vierde klasse te vermijden.