Moeder van aanklager getuigt op proces Michael Jackson

Print
De moeder van de jongen die Michael Jackson beschuldigt van seksueel misbruik heeft maandag op het proces bevestigd dat Jackson "de wereld voor de gek houdt" als het gaat over zijn relaties met de kinderen.
De vrouw zei dat tijdens haar getuigenis voor het gerecht van Santa Maria (Californië). "Wat hij de wereld doet geloven, komt niet overeen met de realiteit", zei ze. "Michael Jackson is niet bezorgd om kinderen", voegde ze eraan toe, "hij is alleen bezorgd om wat hij deed met de kinderen."
De belangrijkste advocaat van Michael Jackson, Tom Mesereau, heeft geprobeerd om de moeder te tekenen als een persoon die alleen op geld uit is en als iemand die eerder heeft gelogen onder eed.
De vrouw beschuldigde de entourage van de zanger ervan haar familie te hebben opgesloten in februari en maart 2003 op Neverland en in een hotel in Los Angeles. De verdediging stelde dat de vrouw heeft gelogen over de opsluiting en dat ze haar zoon manipuleerde waardoor hij zegt seksueel misbruikt te zijn door Jackson.