Paskal Deboosere wordt woordvoerster van Agalev

BRUSSEL -

Paskal Deboosere wordt de nieuwe Agalav-woordvoerster. Deboosere, die twaalf jaar voor de VRT werkte, zal begin november haar nieuwe taak aanvatten voor de groenen. Dat liet Agalev-secretaris Jos Geysels maandag weten.

Belga

BR>Paskal Deboosere is vooral bekend als voormalig presentatrice, samen met Ivo Belet, van het VRT-programma «De Zevende Dag». Later werkte ze nog als communicatiemanager bij het Festival van Vlaanderen. De 36-jarige Deboosere studeerde germaanse en audio-visuele media-communicatie. Ze is tevens de zus van VRT-weerman Frank Deboosere.

Deboosere volgt Ingrid Pira op, die afscheid nam als woordvoerster om meer tijd voor haar gezin te hebben. «De 'kwaliteit van het leven' - waar ik zoveel over praat en schrijf en die ik zo pathetisch verdedig binnen Agalev - is me vreemd geworden. In een kritische achteruitblik zag ik mezelf de afgelopen jaren nonchalanter en slordiger worden, een reflex van zelfbehoud in een leven waarin niet ik, maar mijn agenda, telefoon en computer mijn leven beheersen,» zei Pira, bij haar afscheid.

Aangeboden door onze partners