Jane Fonda bracht prostituees naar huis voor Roger Vadim

Print
De Amerikaanse actrice Jane Fonda heeft in een tv-interview verteld dat ze in de jaren zestig prostituees mee naar huis bracht voor triootjes met haar vroegere echtgenoot, de Franse regisseur Roger Vadim.
Zondag wordt het interview uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS. In april komt de autobiografie van de actrice uit in de Verenigde Staten. In het boek, dat "Jane Fonda: My Life So Far" heet, vertelt Fonda dat ze inging op Vadims seksuele neigingen, ondanks haar eigen weerstand.

"Op een nacht bracht Vadim een andere vrouw in ons bed. Ik ben er ook in gedoken... Ik hou van competitie", zei de actrice. "Het waren de jaren zestig", voegde Fonda eraan toe.

Ze legde ook uit dat ze schrik had om haar man te verliezen als ze niet inging op zijn verlangens. "Ik weet één ding: het heeft me echt pijn gedaan. Het versterkte mijn gevoel dat ik niet goed genoeg was", aldus Jane Fonda.

Volgens Fonda waren de vrouwen vaak call-girls die ze zelf mee naar huis bracht op zijn verzoek. Het paar ging uit elkaar in 1973, na zes jaar huwelijk.