Roisin Murphy, Gabriel Rios en Velvet Revolver op Rock Werchter

Roisin Murphy, Gabriel Rios en Velvet Revolver zijn enkele van de namen die aan de affiche van Rock Werchter zijn toegevoegd.

Belga

Intussen zijn al meer dan 38.000 combitickets de deur uit voor het vierdaagse muziekfestival. Tot nu toe hebben 42 groepen en artiesten hun komst naar Werchter bevestigd.

Op donderdag 30 juni concerteren op het hoofdpodium New Order, Ozark Henry, Snoop Dogg en The Chemical Brothers. In de Marquee zijn dat Saul Williams, Thievery Corporation, Roisin Murphy (Moloko), Kraftwerk en Gabriel Rios. Vrijdag 1 juli treden op de Main Stage naast Athlete, Within Temptation en Faithless ook Garbage, Velvet Revolver en Green Day op. De Marquee wordt die dag bevolkt door The Dresden Dolls, Monza, Jamie Cullum, Elvis Costello & The Imposters en Armand van Helden.

Op zaterdag 2 juli concerteren op de Main Stage Pennywise, Daan, Audioslave, The Tears, Nine Inch Nails en Rammstein. The Dears, Bloc Party, Millionaire, The Mars Volta en Interpol zijn in de Marquee te zien.

De laatste dag Rock Werchter is weggelegd voor Flogging Molly, Feeder, Keane, Soulwax, Queens of the Stone Age, Foo Fighters en headliner R.E.M. op de Main Stage en Stash, Kasabian, Sarah Bettens en Tom McRae in de Marquee.