Moeskroenmanager Roland Louf ontkent contact met La Louvière

In een reactie op bepaalde geruchten die woensdag in de pers verschenen, wenste algemeen directeur Roland Louf van eersteklasser Excelsior Moeskroen te verduidelijken "dat zijn enige prioriteit erin bestaat om in eerste instantie het behoud van Moeskroen bij de elite, en daarna de financiële gezondheid van de club op lange termijn te verzekeren".

Belga

De clubdirecteur onderstreept dat "ondanks dat het geschreven wordt, er geen enkel contact heeft plaatsgevonden met de club van La Louvière. Dit bericht heeft als enige doel Moeskroen te destabiliseren op het moment dat de club een maximum aan rust nodig heeft om de laatste rechte lijn van het kampioenschap in te gaan".

De geruchtenstroom kwam op gang na het ontslag bij La Louvière van manager Stéphane Pauwels, die in de lente van vorig jaar ... Roland Louf opvolgde. Filipo Gaone, de voorzitter van de 'Wolven', verbrak dinsdag het contract met Pauwels. De sterke man van RAAL wil met die beslissing de malaise die bij de club sinds het begin van de winter heerst, een halt toeroepen. Momenteel wordt er een adminstratief herstructureringsplan op poten gezet bij La Louvière, dat een schitterende seizoenstart nam, die deels de problemen maskeerde.