Duivels kunnen niet winnen van beloften

De Rode Duivels zijn dinsdag op het oefenterrein van VC Tielen tegen de nationale Beloften niet verder dan een 0-0 gelijkspel geraakt tijdens de tweede dag van de voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijden van zaterdag 26 maart tegen Bosnië en 30 maart in San Marino.

Belga

In een partij van 2x25 minuten slaagden de troepen van bondscoach Aimé Anthuenis er amper in een uitgespeelde mogelijkheid bij elkaar te voetballen. De beloften van Jean-François De Sart kregen wel enkele mooie kansen maar vooral Bruggeling Dieter Van Tornhout lieten twee wenkende mogelijkheden onbenut.

De ploeg van de Rode Duivels (zonder Peter Van der Heyden, die uit voorzorg aan de kant bleef): Proto; Doll, Van Buyten, Kompany en Deschacht; Buffel, Vanderhaeghe, Simons en Daerden; Pieroni en Emile Mpenza. In de 2e helft: Moons; Vanden Borre, Van Buyten, Clement en Deschacht; Chatelle, Bisconti, Daerden en Huysegems; Vandenbergh en Pieroni. De Beloften: Verbauwhede (Verbist); Vanaudenaerde (Ciman), Baratto, Vermaelen (Wuytens) en Monteyne; Haroun (De Smet), De Man (Colinet), Martens en Blondel; De Ceulaer (Van Tornhout) en Messoudi (Raeymaeckers).