Chemical Brothers, Garbage, Daan en Stash nieuwe namen Rock Werchter

Aan de affiche voor Rock Werchter zijn zestien nieuwe namen toegevoegd, onder meer Chemical Brothers, Garbage, Daan en Stash. Zaterdag start de voorverkoop van het vierdaagse muziekfestival. Per persoon kunnen maximum vier tickets besteld worden.

Belga

Op donderdag 30 juni spelen onder meer Ozark Henry en Kraftwerk op Rock Werchter. De nieuw toegevoegde namen zijn New Order, Snoop Dogg en Chemical Brothers op het hoofdpodium en Saul Williams en Thievery Corporation in de Marquee.

Vrijdag 1 juli treden op de Main Stage naast Athlete, Within Temptation en Faithless ook Garbage en Green Day op. De Marquee wordt die dag bevolkt door Monza, Jamie Cullum, Elvis Costello & The Imposters en Armand van Helden.

Op zaterdag 2 juli concerteren op de Main Stage Pennywise, Audioslave, Nine Inch Nails en Rammstein. Nieuwe namen voor die dag zijn Daan en The Tears. Bloc Party, Millionaire, The Mars Volta en Interpol zijn in de Marquee te zien.

De laatste dag Rock Werchter is weggelegd voor Flogging Molly, Feeder, Keane, Soulwax, Queens of the Stone Age, Foo Fighters en headliner R.E.M. op de Main Stage en Stash, Kasabian, Sarah Bettens en Tom McRae in de Marquee.

In de loop van de komende weken worden nog meer namen voor Rock Werchter bekendgemaakt.

Tickets voor het grootste muziekfestival van België kunnen vanaf zaterdag telefonisch, via internet en via sms worden besteld. De voorverkoop in de erkende voorverkooppunten start op zaterdag 16 april. Vanaf 15 april zijn de tickets ook verkrijgbaar via de KBC Ticketshop. Een combiticket voor vier dagen kost 120 euro.