U hoeft geen kilometer van WK-wielrennen te missen

Print
BRUSSEL - Volgende week worden in Italië de wereldkampioenschappen wielrennen betwist. De VRT wil zijn reputatie van wielerzender alle eer aandoen, wat betekent dat u geen kilometer hoeft te missen.
BR>Maandag en dinsdag zit het WK-nieuws in het 'Journaal'. Woensdag, om 15 uur, kunt u de tijdrit mannen-elite rechtstreeks volgen. Om 23.45 uur brengt 'Sportextra' een samenvatting en reacties. Donderdag zijn er geen wedstrijden, maar om 23.25 uur toch een 'Sportextra' met de dingen van de dag.
Vrijdag wordt om 11.50 uur een samenvatting gegeven van de wegrit vrouwen-junioren en het rechtstreekse verslag van de wegrit-beloften. 's Avonds, om 23.20 uur, opnieuw samenvattingen en reacties in 'Sportextra'.
De klemtoon ligt op het weekeinde. Zaterdag worden de wegritten van de junioren (11 uur) en van de vrouwen (15.30 uur) rechtstreeks uitgezonden. Samenvattingen en reacties om 23.15 uur in 'Sportextra'. Zondag, van 10 tot 17.15 uur, kunt u de wegrit mannen-elite van de eerste tot de laatste kilometer volgen.
Vanaf aanstaande zondag steekt het 'Sportpaleis' in een nieuw kleedje. Elke zondag komt een gast zijn mening geven over de sportactualiteit van het weekeinde en van de voorbije week. Zondag zal dat Roger De Vlaeminck zijn. Kan leuk worden, want er is niet alleen het rechtstreeks verslag van Parijs-Tours, maar ook een terugblik op het WK-mountainbike. Het is een publiek geheim dat Vlaeminck dat mountainbiken maar niks vindt.
'Sportpaleis' loopt in principe van 14 tot 18 uur. Dan neemt Kentnet over. Duurt de sportberichtgeving niet tot 18 uur, dan vult Canvas de ruimte op.