Handbal: Uilenspiegl blijft winnen

ANTWERPEN -

In tweede nationale blijft het Uilenspigel voor de wind gaan. Met zes op zes prijken de Borgerhoutenaars op kop, maar trainer Ronald Dom is er zeker de man niet naar om nu reeds te beginnen zweven.

midc

BR>"Tegen het zwakkere Raeren speelden wij al bij al geen goede wedstrijd. De punten zijn binnen, maar vooral aanvallend maakten wij er een alles behalve aantrekkelijke vertoning van. Vooral na rust werden de afspraken vergeten en ging zowat iedereen te vlug persoonlijk succes zoeken. Voor onze ploeg is een dergelijke manier van spelen echter een ramp. Wij beschikken immers niet over die grote individualiteiten en dan moet je beseffen dat enkel collectieve acties tot resultaten kunnen leiden.

Wij zullen in de komende weken uit een ander vaatje moeten tappen. Volgend weekend reizen wij voor de beker van België naar Tessenderlo en bij winst spelen wij een week later tegen Turnhout of Haachtse en krijgen wij dus ernstiger werk voorgeschoteld.

Ondertussen is in onze reeks nog maar eens duidelijk gemaakt dat geen uitgesproken favorieten bestaan en de regelmatigste ploeg wel eens aan het langste eindje zou kunnen trekken. Het kampioenschap begint voor mij pas echt in de play-offs en daar liggen wij voorlopig nog niet van wakker. Wij bouwen, zowel op sportief als op bestuurlijk vlak aan een heropstanding om het mindere seizoen van vorig jaar zo snel mogelijk naar de vergeethoek te spelen."