Michael Jackson boos maar sterk

Michael Jackson doorstaat zo goed als mogelijk zijn proces. Hij is wel heel verontwaardigd en boos bij het horen van de beschuldigingen.

Belga

Dat heeft zijn woordvoerster woensdag gemeld bij het buitenkomen uit de rechtszaal. "Het is hard om zo beklad te worden", zei Raymone Bain, op de tweede dag van getuigenissen ten laste van de ster, die van sexueel misbruik van een dertienjarige wordt beschuldigd. "Hij vertoont vooral tekenen van boosheid. Ik heb geen signalen van depressie gezien" vertelde zei aan de journalisten.

Nog volgens de woordvoerdster was Michael Jackson vooral ondersteboven toen de documentaire "Living With Michael Jackson" werd getoond. Die documentaire bespoedigde de affaire in 2003. Over het doen en laten van Michael Jackson buiten de rechtszaal zei de woordvoerster dat hij zijn tijd met zijn kinderen doorbracht tot ze naar bed moesten en dat hij daarna vrienden en advocaten opbelde.

"Voor muziek heeft hij nog weinig tijd" zei ze nog. "Hij ontspant zich door creatief bezig te zijn. Hij heeft veel projecten in het hoofd, maar het proces is nu prioriteit." Sinds het begin van de debatten is zijn moeder Katherine aanwezig en elke dag een andere broer. "Het is een kwestie van tijdsindeling voor de familie" zei ze. "ik weet zeker dat we uiteindelijk alle broers in de rechtszaal zullen te zien krijgen." Wat de prestaties van de advocaten betreft is de zanger tot nu "zeer tevreden".

Aangeboden door onze partners