Nog 130 tickets te koop

Print
LIER - Gisteravond was het Lisp nog steeds niet helemaal uitverkocht voor de confrontatie met de Zwitsers. Nog zo'n 130 tickets waren beschikbaar. Lierse houdt straks dan ook één loket geopend en rekent erop alle zitplaatsen aan de man te brengen. Tussen de 5.500 aanwezigen zitten slechts een honderdtal Zwitsers.
BR>
Boze brief naar KBVB
LIER - Lierse stuurde deze week een brief naar de KBVB, waarin de begeleiding tijdens de beloftentrip naar Bosnië gehekeld wordt. De Pallieters nemen de medische en extrasportieve begeleiding op de korrel, nadat nogal wat jongens terugkeerden met voedselvergiftiging. Hans Somers bleef om die reden afgelopen zaterdag langs de kant.
«Het had erger kunnen zijn», verwoordt voorzitter Van Laer. «Ook Filip Daems trok richting Bosnië, maar bleef gelukkig voor ons van onheil bespaard. Anders zat onze volledige linkerflank in de ziekenboeg. We vragen de KBVB gewoon om extra aandacht te schenken aan die zaken met het oog op de trip naar Tsjechië.» Lierse vaardigt dan met Somers, Cavens, Hoefkens, De Keyser en Daems wellicht vijf spelers af.