Eerste Limburgse vertoning 'Phantom Menace' om 1 uur

HASSELT - Sinds gisteren is bij Kinepolis Hasselt de voorverkoop begonnen voor de nieuwe Star Wars-film 'Episode 1: The Phantom Menace'. Rijen fanatiekelingen in Darth Vader-kleding stonden gisteren nog niet aan te schuiven, maar de eerste voorstelling belooft wel erg speciaal te worden.
BR>«Vanochtend (gisternochtend, red.) rond negen uur stonden hier ongeveer twaalf filmfans om al een ticket te bemachtigen,» klinkt het bij Kinepolis. «Maar voorlopig blijft het nog rustig. Dit is wel de eerste maal dat er met een voorverkoop wordt gewerkt. We verwachten dat er de komende dagen een pak meer mensen hun ticket in voorverkoop zullen afhalen.»
«Vooral voor de eerste voorstelling verwachten we zo'n 1.800 bezoekers, waaronder veel studenten. We mogen de film immers vanaf 13 oktober vertonen, en dat doen we dan meteen om 1 uur in de ochtend al. Er zal ook allerlei randanimatie zijn met een bandje, kraampjes met 'Star Wars'-curiosa en Nintendo-spelletjes. Na de eerste vertoning, staat de film elke dag tien maal geprogrammeerd vanaf 14.00 uur. Om het uur kan je naar de film gaan kijken.» May the popcorn be with you.

Reserveren bij Kinepolis Hasselt kan op dit nummer: 011/29 86 01.