Voldoende voorsprong voor Oyen

Print
BERINGEN - Na de voorlaatste wedstrijd heeft Bart Oyen in de ere-afdeling een geruststellende voorsprong op Alfons Vranken (Neerpelt). Voor de derde plaats komen nog drie schutters in aanmerking.
BR>In de eerste afdeling ziet leider Guy Lemmens zijn voorsprong slinken tot twee punten op Peggy Janssens (Bocholt) en Jan Van Baelen (Overpelt). Gerard Franssen (Achel) zette de perfecte reeks van 100 punten neer. In tweede afdeling is Pierre Van De Kerkhof (Eksel) zeker van de titel. Maar met drie schutters op de tweede plaats blijft de strijd voor zilver en brons open. In derde afdeling heeft leider Chris Peeten (Neerpelt) een behoorlijke voorsprong op Antoine Van Broekhoven (Overpelt). In vierde stevent Pierre Schonkeren recht op de titel af.
Bij de jeugd was Kurt Baart al een hele tijd zeker van de titel, al wist Wim Lemmens (Overpelt) hem zopas te verslaan. Bij de koningen moet Bart Oyen wel een heel slechte wedstrijd schieten om de titel nog kwijt te spelen.
Willem Tell Eksel blijft het sterkste viertal in ere-afdeling. Moedig Vooruit Achel wipt over Sint-Sebastiaan Overpelt dat nu de laatste plaats bezet. In eerste afdeling korpsen bouwt het tweede viertal Van Koninklijk Vermaak na Arbeid Overpelt zijn voorsprong verder uit. In de tweede afdeling korpsen kan het derde viertal van Koninklijk Vermaak na Arbeid Overpelt niets meer overkomen.