Pairoux driemaal raak tegen Vreren

Print
Vreren slaagt er maar niet in de nul van de tabel te vegen. En toch wordt er volgens trainer Dusart niet slecht gespeeld: «Die 0-5 geeft andermaal een vertekend beeld. OK, Kolderbos was de betere ploeg en chapeau voor Pairoux met zijn drie goals, maar overklast zijn we zeker niet. Het is eerder een kwestie van gebrek aan ervaring en dat heeft zijn tijd nodig. Het komt wel goed.»
BR>Eigenbilzen maakte andermaal een magere beurt tegen Henis (2-2). Voorzitter Stulens: «We hebben wel kansen afgedwongen, maar het onbrak aan inspiratie. We konden toch zo moeilijk greep krijgen op de partij. Er is nog werk op de plank.» In Sluizen werd kermiszondag gevierd met een driepunter tegen Heur. Secretaris Smeets: «Na een vrij magere eerste helft kon Heur het tempo niet meer volgen en zijn we verdiend tot 3-0 kunnen uitlopen.»
Ook Nerem nam vrij vlot de maat van Heis. «Een verdiende zege. Het doelhout werd liefst driemaal getroffen,» aldus secretaris Defraisne. Piringen pakte de eerste driepunter van het seizoen tegen Mal. «Ik wist dat die eerste zege niet lang meer kon uitblijven. Waar eerder de kansen niet werden benut, lukte dat nu wel en dat heeft de doorslag gegeven,» vindt trainer Cuyx. Lauw blijft voorlaatste na verlies tegen Z-Z-Bolder. Vroenhoven kon pas in het slotkwartier afstand nemen van buur Kanne.