• Hanoulle interimtrainer -

STELLA AZZURRA
BR>Zeker tot eind oktober heeft Robert Hanoulle (trainer van de juniors) het trainersroer in handen bij Stella Azzurra (2B). «Karel Janssen nam ontslag omwille van familiale omstandigheden. Met Hanoulle hebben we een voorlopige overeenkomst tot einde oktober. Dan volgt een evaluatie,» meldde voorzitter Valeri. Redji en Schuermans zijn de nieuwe hulptrainers. Ook aan de samenwerking met hulptrainer Theo Boumans kwam een einde.

TERMIEN
• Strubbelingen -
Na afloop van de match tussen Termien en CS Mechelen (2B) waren er wat strubbelingen in de neutrale zone. De match zelf was ook reeds geladen. Negen gele en vier rode kaarten kleurden het gebeuren. Scheidsrechter Bex stelde een verslag op.

BEVERLO
• Beker Gewest Beringen -
Woensdagavond wordt op het terrein van VK Beverlo (3A) de finale gespeeld om de beker van het gewest Beringen. De wedstrijd begint om 18.15 uur.

D. JEUK
• Georgiërs aan de slag -
Na enkele maanden heen en weer-gefax mochten de Georgiërs Nestor Kazachnili en David Ashotiya eindelijk aan de slag bij Daring Jeuk (2C). Ashotiya speelde bijna de hele wedstrijd. In de 84' werd hij vervangen door zijn landgenoot. Ook zij konden het sterke Sp. Aalst niet van een ruime 1–4-zege houden.

ZUTENDAAL
• Bart Jacobs held -
In de partij tegen leider Eisden (3C) speelde junior Bart Jacobs zich in de kijker. Bart stond nog maar enkele minuten op het veld toen hij zijn ploeg alsnog de onverhoopte zege bezorgde met de winninggoal in de laatste minuut. Zutendaal kwam eerst op een 0-2 achterstand maar kon toch nog de drie punten pakken.

REKEM
• Enkel Piano scoort -
Rekem (3C) kampt tot dusver met problemen in de afwerking. Opmerkelijk gegeven: de drie doelpunten die in de afgelopen vier wedstrijden werden gescoord kwamen telkens van de voet van Massimo Piano.

HEERS VV
• Lappenmand -
Heers VV (3D) moest verzwakt naar SK Hoeselt. Geert Ulens is drie weken out met een achillespeesletsel, Jurgen America zit vier weken in het gips door een barst in het kuitbeen, tweede doelman Kenny Vroonen sukkelt met een enkelblessure. Anderzijds zijn Kurt Schalenbourg en Charlie Kicken hersteld en kwam Koen Daenen uit vakantie.

HOESELT SK
• Schepers geblesseerd -
Pech voor Hoeselt SK (3D), waar Schepers tijdens de trainingen uitviel. SK werd de laatste weken flink geplaagd door blessures, maar zit nu weer in de lift na een eerste overwinning op Heers.