• Herschikkingen -

Print
RACING GENK
BR>De clubleiding heeft enkele interne personeelsherschikkingen doorgevoerd. Sinds begin september is Christos Knieper (verantwoordelijke fanshop + tickets) naar het onderwijs teruggekeerd. Boekhouder Luigi Livi stapt half november in het bedrijfsleven. Zijn vacante plaats moet nog worden ingevuld. Jurgen Swennen (administratie) van zijn kant werd ontheven van zijn taak. Als nieuwe kracht werd Guy Dugardein in dienst genomen als 'organisator van alle niet-sportieve activiteiten'. Met de nadruk op de horeca en de merchandising.
• Hendrikx :enkel verstuikt -
Nogal wat spelers met kleine ongemakjes. Marc Hendrikx liep op Beveren bij het blokkeren van de bal een lichte verstuiking van de rechterenkel op. Hij bleef preventief in de kleedkamer. Chris Van Geem toonde een gezwollen enkel en mocht het bij binnenkamers activiteiten houden. Daar had Van Geem het gezelschap van Thordur Gudjonsson, die nog steeds last heeft van een verschot in de rug.
• Ban: groepstraining -
Het gaat de goede kant op met Zoran Ban. De Kroaat sloot gisteren voor het eerst terug bij de groep aan. Vriend Branko Strupar, die klachten had over een pijnlijke rug, hield het gisteren alleen op een looptraining. Ook Mike Origi(kniepees) en Besnik Hasi(adductoren) beperkten zich tijdens de namiddagtraining eveneens tot voorzichtig draafwerk.
STVV
• Hart van Vlaanderen -
Gisterenmorgen maakte de Vlaamse commerciële televisiezender een opname over de 'blauwe' broeken, waarin de Kanaries hun eerste zege bepaalden. In de vooravond kon men in het Hart van Vlaanderen het resultaat bekijken.
• Racing Genk -
De voorverkoop voor de competitiewedstrijd tegen Racing Genk op zaterdag 30 oktober begint woensdag in het Clubhouse. Fancard of identiteitskaart is verplicht.
• Trainingsnieuws -
Mladen Rudonja werd gisteren voor zijn enkelblessure behandeld door kinesist Fossoul. Zijn aantreden in het weekend blijft twijfelachtig. Steven Nijs (knie) en Isaias (enkel) deden beiden wat loopoefeningen. Robby Dello en Peter Delorge trokken naar Leuven voor de behandeling van hun tendinitis met schokgolftherapie.
LOMMEL
• Trainingsnieuws -
Daniël Scavone (achillespees) deed gisteren aan fitness op de loopband. Wim Mennes (buikspieren) beperkte zich tot een lichte looptraining en hoopt vandaag weer aan te pikken bij de groep. Ook Eric van Kessel staat dicht bij zijn heroptreden.
• Spandoeken gestolen -
Speelt Kris Vincken eindelijk nog eens mee en dan ziet hij het vertrouwde spandoek met zijn naam erop niet meer aan de omheinig wapperen. Uit de gratie? «Neen, gestolen,» klinkt het bij zijn verontwaardigde fanclub. «Net als dat van Timmy Simons overigens.»
Zouden de diverse missen die elke thuiswedstrijd de aftrap komen geven, er echt niets van weten?