Genk neemt pas afstand na rode kaart van Vlaminck

Print
7' Hendrikx breekt door op links, speelt Strupar aan die de bal mooi in de voeten van Thordur Gudjonsson devieert, maar de IJslander schiet naast.
BR>14' Na een één-twee met Bjarni Gudjonsson, brengt Origi strak voor doel, waar Horvath hoog opveert en krachtig binnenkopt, 0-1.
21' Genk geeft even de indruk de kwarwei af te maken. Van de Putte weert eerst een schot van Strupar af en is daarna weer op de goede plaats na een knappe actie Thordur-Hendrikx-Strupar. Daarna beginnen de mannen van Heyligen bij momenten te nonchalant te spelen.
46' Ook de rust brengt voor Genk niet meer concentratie. Sels straft balverlies van Thordur Gudjonsson af, stoomt door op rechts en vindt dan voor doel Imagbudu die probleemloos binnenkopt, 1-1.
48' Thordur Gudjonsson is weg op rechts en gooit voor waar Origi de voorzet totaal mist, maar de verraste De Vuyst de bal via zijn knie in eigen doel verwerkt, 1-2. Stijn Vlaminck protesteert voor handspel van Origi en krijgt zijn tweede gele kaart. Beveren moet met tien verder.
59' Bjarni speelt op rechts Thordur vrij. Die brengt voor doel, waar Strupar de bal via een gelukje, slechte controle van Van Ophuizen, voor de voet krijgt, 1-3.
73' Hoekschop van Hendrikx tot bij de vrijstaande Thordur Gudjonsson die simpel scoort met de binnenkant van de voet, 1-4.
76' Nykos kan alleen naar Brockhauser toe maar schiet onbeheerst over.
Toeschouwers: 6.000.
Scheidsrechter: Melotte.
BEVEREN: Van de Putte - De Vuyst, Van Ophuizen (66' Nykos), Theunis - Sels, De Meyer, Smid, Van Rumst (75' Demets), Vlaminck - Bonetto en Imagbudu.
RACING GENK: Brockhauser - Van Geem, Olivieri, Kimoni - Bjarni Gudjonsson, Origi, Thordur Gudjonsson (82' Caushlari), Hasi, Hendrikx (86' Vangronsveld) - Strupar en Horvath (75' Nsumbu).
Doelpunten: 14' Horvath 0-1, 46' Imagbudu 1-1, 48' De Vuyst owndoelpunt 1-2, 59' Strupar 1-3 en 73' Thordur Gudjonsson 1-4.
Gele kaarten: Origi (fout), Strupar (onsportief gedrag).
Rode kaart: Vlaminck (tweemaal geel: fout en protest).