Skipistes in Luik en Luxemburg ook dit weekend open

Ook dit weekend nog blijven de meeste skipistes in de prvincies Luik en Luxemburg open.

Belga

De kwaliteit van de sneeuw, van 15 tot 25 centimeter dik, wordt bestempeld als goed tot uitstekend. Volgende sneeuwpistes zullen toegankelijk zijn voor het publiek: Baraque de Fraiture, Elsenborn/Nidrum, Francorchamps/Hockai/La Gleize/Ster, Lierneux, Malmedy/Baugnez, Malmedy/Beverce, Ovifat, Sart-Lez-Spa, Spa en Trois-ponts.

De geopende langlaufpistes zijn de volgende: Baraque de Fraiture, Botrange, Butchenbach, Champlon, Elsenborn, Elsenborn/Nidrum, Eupen, Faymonville, Francorchamps/Hockai/La Gleize, Francorchamps/Ster, Gouvy, Hoge Venen, Hünningen/Bullingen, Lierneux, Losheimergraben, Malmedy/Baugnez/Mont/Xhoffraix, Manderfeld, Rocherath/Krinkelt, Rocherath, Saint-Hubert (na reservatie en voor groepen), Sankt-Vith/Rodt, Samrée, Sart-Lez-Spa, Sourbrodt, Spa, Trois-Ponts, Weywertz en Wirtfeld.

Wie meer inlichtingen wenst over de opening van de skipistes en de sneeuwtoestand, kan zich wenden tot de internetsite van het activiteitencentrum van de Waalse provincies: www.ctapw.be of tot de internetsite van de Dienst voor Toerisme van de Oostkantons www.eastbelgium.be.