Zeljko Mijac: "Deze groep reageert schitterend"

Print
MOESKROEN - Hoeft het gezegd dat Zeljko Mijac een uitermate tevreden coach was? "Inderdaad, ik kan mijn geluk vandaag niet op", zegt de voorlopige opvolger van Ivic. "De groep heeft schitterend gereageerd op de gebeurtenissen van de voorbije week. Het zat misschien wel wat mee op sommige momenten, maar we worstelden ons goed door de wedstrijd. Het schitterende doelpunt van Pierre trok ons over de streep.
BR>Het verschil met de vorige weken? Tegen Charleroi en Gent speelden we ook goed voetbal, maar slaagden we er niet in de kansen af te maken. Nu wel. Dit doet deugd, want het is weinig ploegen gegeven om in Moeskroen te gaan winnen."
Een schril contrast met het andere kamp, waarbij Hugo Broos de nederlaag moest verbijten.
"Ik ben zeer ongelukkig", zei de trainer van Moeskroen. "Ten eerste is er die rode kaart van Besengez. Ten tweede missen we een penalty. Ten derde stonden we bij het tweede doelpunt van Standard met negen spelers op het veld.
Maar ik weet het, we speelden een moeilijke wedstrijd. We vergaten Standard onmiddellijk bij de keel te grijpen. Het was duidelijk dat deze ploeg een nieuwe injectie had gekregen. Voor ons ziet het er daarentegen niet zo gunstig uit. De volgende weken moet ik nogal wat spelers missen. Michael Zewlakow liep een zware enkelverstuiking op en is zeker tien dagen buiten strijd."