«Optimistisch blijven»

Print
GEEL
BR>«Laat ons optimistisch blijven», zei Paul Put. «Als je niet meer inhoud hebt, mag je ook geen wonderen verwachten. Daarenboven misten we met de afwezigheid van Janssen en versavel enkele belangrijke pionnen. Daarom ook dat ik de positieve punten wil onthouden. In vergelijking met de partij tegen GBA zag ik een betere organisatie, dat is positief. Het is overigens duidelijk dat sommige spelers al aan het eind van hun Latijn zijn. Te begrijpen want de meesten werken naast het voetbal.»

• Versavel: tribune -
Bruno Versavel bleef in de tribune. De ex-international zou niet volledig hesteld zijn van zijn voetblessure, maar Versavel dacht daar enigszins anders over. Hij vertikte het echter om vrijdagavond in Charleroi bij de reserven te testen. Wetende dat Paul Put geen onderscheid maakt tussen klinkende en minder klinkende namen, kwam Versavel ook niet voor op het scheidsrechtersblad.

AALST
Vergeylen test bij Empoli -
Stijn Vergeylen gaat begin oktober testen bij de Italiaanse tweedeklasser Empoli. Van Den Bossche, die al een tijdje sukkelt met de buikspieren, zal waarschijnlijk enkele weken rust in acht moeten nemen. Georges Arts kwam zaterdag op GBA ongelukkig neer op de rug en zit hierdoor opgezadeld met een blokkage in de rug. Davy Cooreman liep een verrekking op aan de mediale band van de knie en Van Der Heyden liep aan beide enkels een letsel op.