Nieuw programma voor 'klassieke renners' bij Discovery Channel

George Hincapie blijft bij wielerploeg Discovery Channel de kopman van de ploeg die de klassiekers rijdt. "Hij komt, zonder tegenslag, zeker naar de Omloop Het Volk en Kuurne-Brussel-Kuurne", bevestigt sportdirecteur Dirk Demol.

Belga

"Ook het weekend daarop zal een selectie van ons team aan de slag gaan tijdens de Record-Driedaagse van West-Vlaanderen. Momenteel kan ik voor de vuist weg al een pak renners opnoemen die zeker deel zullen uitmaken van de kern die deze wedstrijden afhaspelen: George Hincapie, Viatcheslav Ekimov, Max Van Heeswijk, Benoit Joachim, Roger Hammond, Stijn Devolder en Leif Hoste. Maar ik heb dan ook nog mannen als Guennadi Mikhailov en Antonio Cruz, om er nog maar twee op te noemen, achter de hand", aldus Demol.

"Dit seizoen werken wij met de renners een ander programma af dan de jaren daarvoor. Als voorbereidingskoersen wijken we nu uit naar de Ronde van Qatar en Ruta del Sol. Daarna komen we naar België om er aan de voorjaarsklassiekers te beginnen met volgens mij een heel sterke 'klassieke ploeg' die zeker van zich zal laten spreken", besluit een strijdvaardige Demol.