Vlaamse fans zakken naar Nederland af voor bronzen Hazes

In het Nederlandse Mijdrecht werden zaterdag een reeks André Hazes-memorabilia verkocht. Ook Hazes-fans uit Vlaanderen zijn naar Nederland afgezakt om er bijvoorbeeld een 25 centimeter groot bronzen beeldje van André Hazes of een zwarte Hazes-hoed te kopen.

Belga

Het productiebedrijf Melvin Producties verkoopt dit weekeinde de laatste merchandise rond de overleden volkszanger.

Nog eenmaal wou het productiebedrijf in samenwerking met Hazes' vrouw Rachel fans de gelegenheid geven de t-shirts, sjaaltjes, zonnebrillen, beeldjes en hoeden voor de bekende prijzen te kopen. "We willen voorkomen dat ze op het internet tegen woekerprijzen worden verkocht. Ook wilde een groot bedrijf de bronzen beeldjes opkopen om ze als kerstgeschenk weg te geven", aldus woordvoerder S. Hazi.

Volgens schoonvader Van Galen van de overleden zanger waren er zaterdagmiddag al ruim honderd mensen op het kantoor langsgelopen. "Het is voor de echte 'diehard' fans. Sommigen vinden het gewoon leuk om hier even rond te kijken op het productiekantoor." Het viel hem op dat veel mensen vanuit België waren gekomen. Van Galen verwacht zondag ook weer veel fans.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer