Weekendprogramma's van Studio Brussel aangepast

Print
BRUSSEL - Vanaf zaterdag 2 oktober is het bij Studio Brussel gedaan met de rechtstreekse verslaggeving van de zomer- en najaarsfestivals, en ruimt Club Festival plaats voor enkele nieuwkomers.
BR>Sinds 'Commissaris O' op zaterdag 26 juni uit de ether verdween, werd van hem niets meer gezien of gehoord. Maar Hans Otten neemt vanaf zaterdag 2 oktober tussen 12.10 en 13.00 uur de draad weer op.
Chantal Pattyn is terug in het vertrouwde huis, en pakt op zaterdagavond tussen 18 en 20 uur uit met 'Club Brussel: loslopend wild', rechtstreekse radio vanuit jeugdhuizen en andere culturele centra overal in Vlaanderen. Luc De Vos gunt de luisteraar bovendien, middels zijn eigenzinnige kijk op de actualiteit, een blik in het eigen hart.
Zaki zendt zijn zonen uit: Stephen en David Dewaele, breinen achter 'Soulwax', bevolken op zaterdag tussen 13.10 en 14 uur 'Hank the dj', en naaien Woord en Muziek naadloos aan mekaar.
In 'Het Collectief Geheugen' graaft Studio Brussel op zondag tussen 13.10 en 14 uur diep in de VRT-audioarchieven om 100 geschiedenis in te bedden in 30 jaar popmuziek. Quotes, songs en geluidsflarden die deze eeuw hebben bepaald, worden verpakt in een muzikaal pakket waarvan de selectie ontsproten is aan Vlaanderens muzikaalste brein Frank vander Linden.