Heilige croque veroorzaakt stormloop op eBay

Het loopt storm op de veilingsite E-Bay voor een 'heilige croque-monsieur' die een Amerikaanse vrouw op het internet te koop heeft aangeboden.

Belga

Diana Duyser bakte de croque tien jaar geleden, maar toen ze ervan wilde eten, zag ze tot haar verbazing de afbeelding van de Maagd Maria op haar broodje. De 52-jarige juwelenontwerpster wil het heilige broodje nu te gelde maken en bood het aan op de veilingsite eBay. Ze beweert gezegend te zijn met geluk sinds de Maagd Maria tien jaar geleden op haar croque-monsieur verscheen.

Sinds de toast vorige week op eBay verscheen is er massale belangstelling. De pagina is al meer dan 500.000 keer bekeken. Woensdag deed iemand een bod van 15 miljoen dollar. De aanvangsprijs was 3.000 dollar en steeg dinsdag naar 16.000 dollar, tot er dus iemand beweerde 15 miljoen ervoor te willen neerdokken. Ondertussen bieden grapjassen hun eigen heilige broodjes aan op de internetsite, gaande van een afbeelding van George W Bush op een tortilla, Elvis Presley tot Yasser Arafat op een pittabroodje of de zangeres Madonna op een panini.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer