Belg tegenspeler van Sharon Stone in reclamespot William Lawson's

Het Belgische model Nico Vandersmissen is binnenkort te zien in een reclamespot voor William Lawson's met Sharon Stone. De 28-jarige Leuvenaar werd door het whiskymerk uitgekozen om in Los Angeles samen met de actrice voor de camera's te staan. Dat heeft het modellenbureau Models Office woensdag meegedeeld.

Belga

Vandersmissen trok eind september naar Los Angeles voor de opnames van de reclameboodschap, die vanaf 1 november in de Vlaamse bioscopen te zien zal zijn. Later komt de spot ook op de buis. De Belg werd uit tientallen kandidaten op castings in Brussel, Londen, Kaapstad en Los Angeles geselecteerd.

Voor zijn blonde haren zijn de reclamemakers in elk geval niet gevallen, want voor de opnames moest Vandersmissen een pruik op. In de reclamespot speelt hij een scène die gebaseerd is op de beroemde scène uit Basic Instinct, waarbij la Stone bij het veranderen van zithouding ongegeneerd haar schaamlippen laat zien. Nico Vandersmissen kruipt voor de reclamespot van William Lawson's in die rol, als Schot met onderbroek uiteraard. De opnames voor de reclamespot duurden een hele dag.

Vandersmissen stond ongeveer een halve dag met Sharon Stone op de set. "Een vriendelijke vrouw met slechts enkele kapsones eigen aan supersterren", zegt hij over haar.