Graf vindt nieuwe liefde in Agassi

Duitsland is in de ban van een liefdesaffaire. De voormalige Duitse tennisvedette Steffi Graf heeft een verhouding met US-Open-winnaar Andre Agassi. Het Duitse persbureau DPA meldde dit donderdag na bevestiging door een zekere bron.
BR>Graf verklaarde woensdag in Die Zeit dat haar langdurige relatie met de Duitse autopiloot Michael Bartels is gestrand. De Duitse media speculeren druk over haar nieuwe Amerikaanse liefde Agassi, maar Graf zelf doet er het zwijgen toe. "Geen commentaar", klonk het bij haar firma Steffi Graf Sport GmbH.
"Ja, grote liefde", kopte Bild donderdag, met een hartje rond de foto's van de twee tennissterren. De boulevardkrant citeerde verder de vader van Bartels. Aan zijn zoon zou Steffi Graf bekend hebben dat ze nu met Andre Agassi is. Agassi was eerder getrouwd met de actrice Brooke Shields. Ook dat huwelijk was voer voor de media. De 30-jarige Graf stopte in augustus met tennis. Ze won 22 Grand Slam-toernooien. In 1988, haar beste seizoen, behaalde ze goud tijdens de Olympische Spelen in Seoel én een Grand Slam, met zeges op de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open.