TV-menu

Pruttel pruttel

BR>Ann Ceurvels test in '4-takt' de nieuwe Fiat Punto en Tom Van Landuyt gaat de nieuwe Moto Guzzi V11 Sport uitproberen. Verder wordt getest wie het snelst van de Grote Markt in Aarschot tot het Justitiepaleis in Brussel geraakt: een auto, een motor of het openbaar vervoer. Wij gokken alvast niet op de auto.
4-takt, VT4, 23 uur

Flitsend


De documentaire die Arte vanavond uitzendt over Magnum heeft niets met ijs of Tom Selleck te maken, maar handelt over het beroemde foto-agentschap. Opgericht in 1947 is het ook vandaag nog een van de meest toonaangevende agentschappen ter wereld, met vestigingen in Parijs, Londen, New York en Tokio. Magnum staat bekend om kwaliteit en persoonlijke stijl.
Magnum, Arte, 22.15 uur

Giftige pijlen


Satire, de kunstvorm waarbij een humoristische aanval wordt gelanceerd op politieke en sociale gebeurtenissen, werd al beoefend in het oude Rome. Ook nu nog wordt het gesmaakt. In 'Andermans veren' worden fragmenten getoond uit voorstellingen van Nederlandse satiristen, waarbij u o.a. giftige pijlen ziet en hoort van Youp van 't Hek, Hans 'de somberste man van Nederland' Dorrestijn en Arjan Ederveen.
'Andermans veren', Ned. 1, 22.17 uur