Diaz vervangt Thijs

SCLESSIN - Behalve Wuillot (herstellend van een beenbreuk) en Godfroid (conditionele achterstand), doet trainer Ivic vandaag ook geen beroep op Aliaj, Grana en Bernd Thijs. Zij worden in de groep vervangen door Turaci en de heroptredende Diaz. Ondanks de vele turbulenties rond de Rouches en de met acties dreigende supporters staat Standard - Charleroi niet gecatalogeerd als risicomatch. Dit betekent dat de loketten vanavond ook voor de wedstrijd zullen geopend zijn.
BR>De kern: Runje, Susnjara, Ernst, Bisconti, Blay, Van Buyten, Yobo, Afolabi, Remacle, Turaci, Pierre, Mornar, Mbo Mpenza, Emile Mpenza, Lukunku, Diaz.

Debuut van Kaklamanos
CHARLEROI - Trainer Peruzovic kan nog geen beroep doen op Roch Gerard (baloefeningen gestart na knieoperatie) en op Negouai, die met de reserven speelt. Bertin Tokene zit zijn eerste van acht schorsingspartijen uit. De Griek Kaklamanos - overgenomen van Olympiakos met een contract voor drie seizoenen - maakt voor de eerste maal zijn opwachting. De Argentijn Rojas is nog licht twijfelachtig.
De kern: Mrmic, Lecomte, Defays, Jerkan, Albert, Souza, Rabbah, De Condé, Omelianovitch, Rojas (?), Ouedraogo, Brogno, Kaklamanos, Cilinsek, Romaniuk, Kere, Djim.