Eric Van Meir: "We zetten dit wel recht"

ZÜRICH - Eric Van Meir was ontevreden over de prestatie van Lierse. "Op internationaal niveau is talent niet zo belangrijk", zegt hij. "Je moet wel kunnen knokken en dat deden we te weinig. Bij momenten lieten we ons te makkelijk wegzetten. Dan zie je dat je op het Europese toneel toch een stapje hoger moet kunnen zetten. Ach, we hebben vandaag niet veel kansen weggegeven. Over 14 dagen zetten we dit wel recht."
BR>ZÜRICH - Jurgen Cavens blijft sportief op de sukkel. Ook tegen Zûrich had de jonge international weinig in te brengen. "We ontbeerden vooraan de nodige scherpte", legt hij uit. "Ik ben op dit moment ook niet goed bezig. Ik weet dat wel en er zijn geen excuses voor. Ik ga het nu een week kalm aan doen. Eens ik de vorm terug te pakken heb, kan het maar beter gaan."
ZÜRICH - Hans Somers kreeg na de pauze dé kans om de 1-1 tegen de netten te tikken, maar hij miste. "Ik weet het wel, ik week iets te ver uit", vloekte de linksmidden. "Ik heb ook geschoten zonder erbij na te denken. Jammer genoeg strandde de bal in het zijnet. Op welk vlak we hier tekortkwamen? We waren vooraan niet scherp genoeg. Ik vond Lierse wel de betere ploeg."