Voorbeschouwing Standard - Charleroi

Dias vervangt Thijs

BR>SCLESSIN - Behalve Laurent Wuillot (herstellend van een beenbreuk) en Manu Godfroid (conditionele achterstand), doet trainer Ivic vandaag ook geen beroep op Aliaj, Grana en Bernd Thijs. Zij worden in de groep vervangen door Turaci en de heroptredende Pascal Dias. Ondanks de vele turbulenties rond de Rouches en de met acties dreigende supporters staat Standard - Charleroi niet gecatalogeerd als risicomatch. Dit betekent dat de loketten vanavond ook voor de wedstrijd zullen geopend zijn.
De kern: Runje, Susnjara, Ernst, Bisconti, Blay, Van Buyten, Yobo, Afolabi, Remacle, Turaci, Pierre, Mornar, Mbo Mpenza, Emile Mpenza, Lukunku, Dias.

Debuut van Kaklamanos


CHARLEROI - Trainer Peruzovic kan nog geen beroep doen op Roch Gérard (baloefeningen gestart na knieoperatie) en op Negouai, die met de reserven speelt. Bertin Tokene zit zijn eerste van 8 schorsingspartijen uit. De Griek Kaklamanos - overgenomen van Olympiakos Piraeus met een contract voor 3 seizoenen - maakt voor de eerste maal zijn opwachting. De Argentijn Rojas is nog licht twijfelachtig.
De kern: Mrmic, Lecomte, Defays, Jerkan, Albert, Souza, Rabbah, De Condé, Omelianovitch, Rojas (?), Ouedraogo, Brogno, Kaklamanos, Cilinsek, Romaniuk, Kere, Djim.