Mogelijk derde voertuig betrokken bij zwaar verkeersongeval Hasselt

Print
De lokale politie van de zone Hasselt-Zonhoven-Diepenbeek vermoedt dat er bij het zwaar verkeersongeval, dat zich vrijdagochtend heeft voorgedaan op de Kempische Steenweg in Hasselt, een derde voertuig betrokken was.
Een jongeman die richting Zonhoven reed, verloor er om een nog onbekende reden de controle over het stuur en vloog door de middenberm. Zijn wagen kwam daardoor op de tegenovergestelde richting terecht en botste er op een andere auto. De bestuurder van die wagen raakte levensgevaarlijk gewond, terwijl zijn echtgenote slechts lichtgewond is. De jongeman zelf werd in uiterst kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.
Uit het onderzoek van het parket van Hasselt bleek dat er mogelijk een derde voertuig betrokken was bij het ongeval. Het voertuig heeft vermoedelijk een donkerblauwe kleur.
De politie vraagt aan mogelijke getuigen van het ongeval, vrijdagochtend omstreeks 04.15 uur, contact op te nemen met de politie op het nummer 011/26 26 66 of zich aan te melden op het politiebureau aan de Thonissenlaan 15 in Hasselt.