Finale in Oosterbergen

Print
TESSENDERLO - Zondag wordt op de omloop van de Oosterbergen in Tessenderlo de finale van het 34ste VBM-kampioenschap betwist. Samen met de sterke FMPL-federatie wordt door MC De Buiting Motors een fraai parcours aangeboden. Zaterdag mogen de kleintjes hun kunnen demonstreren. Vanaf 10 uur worden zowat 380 licentiehouders aan de start verwacht.
BR>Bij de inters 250cc behoren Ronny Devries en Rudi Wilberts tot de favorieten, maar ook de heroptredende Mario Follon en Benny Weytjens kunnen het feestje van de superfavorieten Genot-Cappellen-Velkeneers verstoren.
Kersvers seniors-laureaat Gert Polling start als superfavoriet tegen kleppers als Vandevelde en Goossens. Bij de viertakten kan niets of niemand Eric Surinx van de titel houden. Geschenken moet de Genkenaar evenwel van Schroyen of Devallet niet verwachten.
De 125-cc palmen zullen ook nu weer Waals bezit worden. Een 11de zege voor Maaslander Stijn Vliegen ligt in verschiet bij de juniors 250cc waar Bart Mardaga de spijtige afwezige was.
Van plaatselijke zijde worden prima verrichtingen verwacht van Kevin Perceval, Cindy Nuyts en Jaak Mesorten.