QPR-middenvelder Kulcsar heeft hersenvliesontsteking

Queens Park Rangers maakte vrijdag bekend dat de Australische middenvelder George Kulcsar een hersenvliesrontsteking heeft opgelopen. De Engelse eerste klasser zal zaterdag dan ook niet aantreden tegen Sheffield United. De Engelse voetbalbond annuleerde de partij na medisch advies te hebben ingewonnen. De voorzitter van QPR, Chris Wright, verklaarde voor de BBC dat ook verdedigers Karl Ready en Matthew Rose last hebben van soortgelijke symptomen. Ook middenvelder Gavin Peacock ondergaat verschillende tests.
BR>QPR-bestuurder Simon Crane zei, dat het Loftus Road stadion dat gedeeld wordt met het rugby-team Wasps, momenteel gesloten is. "Ook alle wedstrijden voorzien met de jeugdploegen werden afgevoerd", aldus Crane.
De Welshe international Ready, die twee jonge kinderen heeft, bezocht al verschillende malen het ziekenhuis voor onderzoek. "Vijf dagen al voel ik mij verschrikkelijk, zonder dat er beterschap optreedt", aldus Ready. Kulcsar kwam bij QPR terecht na zijn transfer in 1997 van Antwerp naar Bradford City in 1997.